Καλημέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας.
Έχω σχεδόν ολοκληρώσει το Home Theater setup μου, όμως εκκρεμεί η τελική και πιο σημαντική φάση εγκατάστασης. Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια κάποιου έμπειρου μέλους που γνωρίζει τοποθετήσεις πανιών και ηχείων οροφής.
Παλαιό Φάληρο – εύκολη πρόσβαση και πάρκινγκ.
Να βρεθεί ένα μέλος που:
Τα 300€ που μου πρότειναν μόνο για τοποθέτηση οθόνης ήταν απλά εκτός πραγματικότητας γι’ αυτό ψάχνω λύση μέσα στο AVClub, μεταξύ ανθρώπων που ξέρουν και αγαπούν το αντικείμενο.
Ανακεφαλιωτικά!!
Ενδιαφέρομαι για εγκατάσταση ηλεκτρικής οθόνης προβολής (με μοτέρ, υπάρχει ήδη τροφοδοσία και κανάλια)
καθώς και για τοποθέτηση δύο ηχείων DALI Spector 2 στην οροφή, για χρήση ως Atmos.
Ο χώρος είναι σαλόνι 40 τ.μ., πλήρως διαμορφωμένος,
και ζητώ εργασία χωρίς σκόνη ή αναστάτωση.
Παρακαλώ ενημερώστε με για ενδεικτικό κόστος, χρόνο διαθεσιμότητας και αν αναλαμβάνετε και τις δύο εργασίες, αλλά και την ξεχωριστή εργασία σε κάθε μία από αυτές και το κόστος τους μεμονωμένα.
Μπορούμε να μιλήσουμε με PM για λεπτομέρειες ή να κλείσουμε άμεσα ραντεβού.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και κάθε βοήθεια θα είναι πραγματικά πολύτιμη.
Email. [email protected]
Έχω σχεδόν ολοκληρώσει το Home Theater setup μου, όμως εκκρεμεί η τελική και πιο σημαντική φάση εγκατάστασης. Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια κάποιου έμπειρου μέλους που γνωρίζει τοποθετήσεις πανιών και ηχείων οροφής.
- Projector BenQ W1070
- Οθόνη προβολής 100" (αγορασμένη, καινούργια, ακόμα ανοιχτή συσκευασία)
- AVR Marantz SR5012 (7.2)
- Ηχεία setup 7.2, όλα εγκατεστημένα με εξαίρεση τα front-height
- Χώρος: Σαλόνι, διαστάσεις κατάλληλες για 100"
- Τοποθέτηση ηλεκτρικής/χειροκίνητης οθόνης 100"
- Θέση: μπροστά από υπάρχουσα Sony TV
- Απόσταση προβολέα–πανιού: υπολογισμένη ήδη
- Οροφή από μπετό με σοβά
- Χρειάζεται σωστή ευθυγράμμιση & ζύγισμα
- Τοποθέτηση 2 ηχείων Atmos στην οροφή (Front Height)
- Υπάρχουν σημεία διέλευσης καλωδίων
- Χρειάζεται μέτρηση, τρύπημα, στήριξη και σύνδεση
- Βασικός έλεγχος ευθυγράμμισης προβολής
- Throw distance και vertical offset είναι ήδη γνωστά για τον W1070
- Χρειάζεται τελική τοποθέτηση και μικρορυθμίσεις
Παλαιό Φάληρο – εύκολη πρόσβαση και πάρκινγκ.
Να βρεθεί ένα μέλος που:
- έχει εμπειρία σε τέτοιες εγκαταστάσεις,
- διαθέτει βασικά εργαλεία (αλφάδι, μέτρο, δράπανο),
- και μπορεί να αναλάβει τη δουλειά με μια λογική, ρεαλιστική αμοιβή.
Τα 300€ που μου πρότειναν μόνο για τοποθέτηση οθόνης ήταν απλά εκτός πραγματικότητας γι’ αυτό ψάχνω λύση μέσα στο AVClub, μεταξύ ανθρώπων που ξέρουν και αγαπούν το αντικείμενο.
Ανακεφαλιωτικά!!
Ενδιαφέρομαι για εγκατάσταση ηλεκτρικής οθόνης προβολής (με μοτέρ, υπάρχει ήδη τροφοδοσία και κανάλια)
καθώς και για τοποθέτηση δύο ηχείων DALI Spector 2 στην οροφή, για χρήση ως Atmos.
Ο χώρος είναι σαλόνι 40 τ.μ., πλήρως διαμορφωμένος,
και ζητώ εργασία χωρίς σκόνη ή αναστάτωση.
Παρακαλώ ενημερώστε με για ενδεικτικό κόστος, χρόνο διαθεσιμότητας και αν αναλαμβάνετε και τις δύο εργασίες, αλλά και την ξεχωριστή εργασία σε κάθε μία από αυτές και το κόστος τους μεμονωμένα.
Μπορούμε να μιλήσουμε με PM για λεπτομέρειες ή να κλείσουμε άμεσα ραντεβού.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και κάθε βοήθεια θα είναι πραγματικά πολύτιμη.
Email. [email protected]
Last edited by a moderator: