Ζήτημα τιμονιέρας!!!

Μια χρηστικη πληροφορια που αφορα την G29, ειναι ... ο χρονος διαθεσης της.
Φαινεται λοιπον, οτι στην 'ευρυτερη' αγορα θα ειναι διαθεσιμη κατα το δευτερο δεκαπενθημερο του Ιουλιου,
ενω στην Ελλαδα, θα μπορουμε να την βρουμε στα καταστηματα περι τα μεσα Σεπτεμβριου.

Ότι να'ναι..τι να το κάνουμε το κουτί?Είναι ανώμαλοι οι άνθρωποι.

Αγαπητε μου φιλε,
επιστρατευσε το χιουμορ και την καλη διαθεση που μπορει να κρυβεις μεσα σου, και χρησιμοποιησε τα .
Ισως ετσι, δεις το παραπανω video με πιο ... ανωδυνο για σενα τροπο !
Aλλωστε, αυτος ο 'ανωμαλος ανθρωπος' δεν σου ζητησε τιποτα,
οποτε δεν εχεις κανεναν λογο για να εισαι τοσο ... επιθετικος μαζι του.
Υπομονη, συντομα θα υπαρξουν και video οπου τα κουτια θα εχουν και ... περιεχομενο !

To παραπάνω σχόλιό μου τυπώθηκε στα πλαίσια του χιούμορ και της καλής διάθεσης που διαθέτω.
Έπρεπε να βάλω φατσούλες για να δείξω το χιούμορ του ποστ;;

Επίσης δε νομίζω να παρεξηγήθηκε το παλικάρι στο βίντεο από το ποστ μου μιας και έχουμε (ακόμα) δημοκρατία λόγου και έκφρασης εντός των πλαισίων των κανονισμών που ορίζουν η κοινωνία ή το φόρουμ κλπ μπλα μπλα..

Εκτός των άλλων,μιας και μίλησες για χιούμορ,όλες οι απαντήσεις σου είναι καυστικές-απόμακρες λες και αγορεύεις σε δικαστήριο (μου δίνεις αυτή την άποψη).

Όλα τα παραπάνω,φιλικά που συνηθίζεται στα forums να λέγεται.

Δεν θα διαφωνησω με την κριτικη που μου ασκεις, αναφορικα με το υφος των απαντησεων μου.
Σχεδον παντα εχω την αισθηση οτι απευθυνομαι σε κοινωνικα ενηλικες, σοβαρους ,εχεφρωνες και τελικως σε μια παρεα συνομηλίκων.
Λησμονω οτι, forums οπως αυτο που εχει ως αντικειμενο του τα games, ειναι λογικο να αποτελειται κατα πλειοψηφιαν απο νεαρα ατομα
με διαφορετικη κοινωνικη και επικοινωνιακη συμπεριφορα.
Το χασμα των γενεων, βλεπεις.
Θα προσπαθησω να μειωσω τα post μου, ή να αποσυρθω.

Sorry for disturbing you.

Αν και είμαστε off-topic..

Το ότι αναφέρεσαι σε ενήλικες δεν νομίζω να έχει και μεγάλη σημασία.Αυτόματα υποτιμάς άτομα μικρότερης ηλικίας με αυτό που λες.Δεν είναι απαραίτητο ότι μέχρι τα 18 είναι όλοι ''γειά σου'' και όταν ενηλικιώνονται το μυαλό έπηξε απότομα,οπότε είναι πολύ σχετικό.Επίσης έχω δει άτομα 14-15 που είναι πολύ πιο προσγειωμένα και πιο συνεννοήσιμα από άλλους που είναι 30-40 χρόνων,μπορεί να είναι η μειοψηφία λόγω ηλικίας αλλά υπάρχουν.

Το ότι εγώ είμαι 20 δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι ενήλικας δεν μπορώ να εκφράσω τη δυσχέρειά μου σε κάτι που με πείραξε και πρέπει να συμφωνώ μόνο και μόνο επειδή.....είμαι ενήλικας.(ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ).Δεν υπάρχει στανταρ τρόπος έκφρασης των ενηλίκων εν ολίγοις,ούτε σωστό και λάθος.

Τέλος,δεν σε προτρέπω να μειώσεις τα ποστ σου ή να αποσυρθείς,τη γνώμη μου είπα.Αν δεν δέχεσαι κουβέντα και σηκώνεσαι και φεύγεις σε τέτοιες περιπτώσεις,πράξε όπως εσύ θα έκανες.

Το ότι με ενόχλησε κάτι δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι ο σωστός.

Παίδες, σεβαστή η άποψη και η γνώμη αλλά και ο τρόπος που γράφει ο καθένας, φτάνει να μην προσβάλει και θίγει προσωπικά άλλα άτομα που διαβάζουν το νήμα! Νομίζω έγινε ξεκάθαρο τι ήθελε να πει ο καθένας σας, μην το συνεχίσουμε, δεν αξίζει!

Re: Απάντηση: Ζήτημα τιμονιέρας!!!

Παίδες, σεβαστή η άποψη και η γνώμη αλλά και ο τρόπος που γράφει ο καθένας, φτάνει να μην προσβάλει και θίγει προσωπικά άλλα άτομα που διαβάζουν το νήμα! Νομίζω έγινε ξεκάθαρο τι ήθελε να πει ο καθένας σας, μην το συνεχίσουμε, δεν αξίζει!

Το μόνο κακό της κουβέντας είναι ότι είμαστε off-topic.Πέραν τούτου μια χαρά εποικοδομητική την βρίσκω τη συζήτηση.

6a8d5e2df29b383ce48e26cdb58c3fdb.jpg

Ειρήνη ημίν παιδιά ...-bye-

Οπότε κύριε Γρανάζη τι κάνουμε; Έχω και 2 g27 πανάθεμα με...

Α)Τις πουλάω και τις 2 και το ps3 και παίρνω μια g29 + ps4 + Παιχνίδια

Β) Πουλάω τη μια και φτιάχνω ένα καλουτσικο gaming pc που να σηκώνει το Αsseto corsa . Το κοτσαρω δίπλα στην τηλεόραση και το παίζω σε διπλό ταμπλό. Ps3 και PC.

Πιο λογικό ακούγεται το Β σενάριο. Δεν ξερω ομως τι κοστος εχει ένα τετοιο PC.:ears:

Στο θέμα μας τώρα. Για μένα είναι μεγάλο σφάλμα της logitech αυτό που έγινε. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να βρεθεί τρόπος να γίνει full compatible η g27 με το ps4. Αδύνατο δε φαίνεται να είναι σύμφωνα με το video. Μάλλον απίθανο όμως...

Re: Απάντηση: Ζήτημα τιμονιέρας!!!

Οπότε κύριε Γρανάζη τι κάνουμε; Έχω και 2 g27 πανάθεμα με...

Α)Τις πουλάω και τις 2 και το ps3 και παίρνω μια g29 + ps4 + Παιχνίδια

Β) Πουλάω τη μια και φτιάχνω ένα καλουτσικο gaming pc που να σηκώνει το Αsseto corsa . Το ποστάρω δίπλα στην τηλεόραση και το παίζω σε διπλό ταμπλό. Ps3 και PC.

Πιο λογικό ακούγεται το Β σενάριο.

Στο θέμα μας τώρα. Για μένα είναι μεγάλο σφάλμα της logitech αυτό που έγινε. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να βρεθεί τρόπος να γίνει full compatible η g27 με το ps4. Αδύνατο δε φαίνεται να είναι σύμφωνα με το video. Μάλλον απίθανο όμως...

Το α ρε Κωστα. Εχουμε τοσα πρωταθληματα μπροστα μας... Ασε που το 2016 το Assetto ερχεται στο PS4.

-bye-

Από το παραπάνω review προκύπτει ότι οι βελτιώσεις είναι πολύ λίγες σε σύγκριση με την G27, οπότε για τους κατόχους G27 δεν έχει νόημα! Άσε την τιμή... Καλύτερα μια Τ300.

Οπότε το Β) :flipout: -bye- (Υ.Γ.1 άσε το Αλέξανδρο να λέει:rifle:) (Υ.Γ.2 βέβαια για να φτιάξεις PC για το AC μάλλον θα πρέπει να πουλήσεις και την BMW σου)