Ζητώ γνώμες βοήθειας.

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

SWISSTEC

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,480
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
:grinning-smiley-043:confused:Τον Αύγουστο πήρα την 46Α656 αλλά σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με την 46Α786 Ή 46Α956. Συμφωνήτε ή διαφωνήτε με μια πιθανή τέτοια απόφαση? Το θέτω και σαν δημοψήφισμα. Κρητήριο για την απόφαση αυτή είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας LED. Περιμένω γνώμες???:grinning-smiley-043:hmmmm2:

Δεν την λυπάσαι καινούρια τηλεόραση; Μην παρασύρεσαι από τον καταναλωτισμό που μας επιβάλλουν, έχεις ωραιότατη τβ. Απόλαυσέ την και του χρόνου βλέπεις πάλι τί υπάρχει στην αγορά.

Απάντηση: Re: Ζητώ γνώμες βοήθειας.

Δεν την λυπάσαι καινούρια τηλεόραση; Μην παρασύρεσαι από τον καταναλωτισμό που μας επιβάλλουν, έχεις ωραιότατη τβ. Απόλαυσέ την και του χρόνου βλέπεις πάλι τί υπάρχει στην αγορά.
+1:a0210:... Βιαστικες κινησεις δεν χρειαζονται,ακομα δεν προλαβες να χαρης την -παλια να την πω,μαλλον θα ηταν αστοχο-τηλεοραση σου και θες να την αλλαξεις;
Μην ξεχναμε οτι ακομη μιλαμε για πολυ πρωιμα μοντελα,με οτι αυτο μπορει να σημαινει.

:grinning-smiley-043:confused:Τον Αύγουστο πήρα την 46Α656 αλλά σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με την 46Α786 Ή 46Α956. Συμφωνήτε ή διαφωνήτε με μια πιθανή τέτοια απόφαση? Το θέτω και σαν δημοψήφισμα. Κρητήριο για την απόφαση αυτή είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας LED. Περιμένω γνώμες???:grinning-smiley-043:hmmmm2:

Θυμάμαι που το ανέφερες και στην έκθεση, αλλά δεν προλάβαμε να το συζητήσουμε. Με τον ρυθμό που πέφτουν οι τιμές, η τόσο συχνή αλλαγή τηλεόρασης είναι βλαβερή για την τσέπη.

Δεν σε ικανοποιεί το μαύρο της Α656 ? Γιατί άλλη αισθητή βελτίωση δεν νομίζω πως θα δεις. Κι αν δεν σε ικανοποιεί πόσο κοστολογείς το καλύτερο μαύρο των LED ? Γιατί υποθέτω πως η Α656 σου κόστισε τον Αύγουστο περισσότερο από ότι έχει τώρα η Α786.

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά που είπαν πως δεν αξίζει τώρα η αλλαγή, άλλωστε έχεις μια από τις καλύτερες εικόνες σε LCD :a0210:

Αναμεσα στα 2 αυτα μοντελα προβληματιζομαι κι εγω.... η διαφορα τους ειναι γυρω στα 800 ευρω τουλαχιστον στις γνωστες αλυσιδες... αξιζει ομως αυτη η διαφορα ;

@SWISSTEC.

Να διώξεις κάτι που θέλω να πιστεύω ότι σε ικανοποιεί απόλυτα, γιατί "βγήκαν καινούργιες LCD"; Μή το κάνεις........η Α656 είναι άριστη τηλεόραση.....ξέχασε τις άλλες.

Κράτα τα λεφτά σου για μια ΟLED σε 2 χρόνια αν θες οπωσδήποτε κάτι.

Θα άξιζε να διαλέξεις μία από τις LED σε περίπτωση που δεν είχες καθόλου τηλεόραση :ciao:

:grinning-smiley-043Αυτό που θέλω να κάνω βασικά δημόσια είναι να σας ευχαριστήσω για τις καλ´ες σας συμβουλές. Και οι οποίες για να πω την αλήθεια τις σκέφτομαι και τις εξετάζω πολύ σοβαρά εκτός αν κάτι αλλάξει δραματικά.:grinning-smiley-043