Ζητώ γνώμες βοήθειας.

SWISSTEC

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,458
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
:grinning-smiley-043:confused:Τον Αύγουστο πήρα την 46Α656 αλλά σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με την 46Α786 Ή 46Α956. Συμφωνήτε ή διαφωνήτε με μια πιθανή τέτοια απόφαση? Το θέτω και σαν δημοψήφισμα. Κρητήριο για την απόφαση αυτή είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας LED. Περιμένω γνώμες???:grinning-smiley-043:hmmmm2:

Δεν την λυπάσαι καινούρια τηλεόραση; Μην παρασύρεσαι από τον καταναλωτισμό που μας επιβάλλουν, έχεις ωραιότατη τβ. Απόλαυσέ την και του χρόνου βλέπεις πάλι τί υπάρχει στην αγορά.

Απάντηση: Re: Ζητώ γνώμες βοήθειας.

Δεν την λυπάσαι καινούρια τηλεόραση; Μην παρασύρεσαι από τον καταναλωτισμό που μας επιβάλλουν, έχεις ωραιότατη τβ. Απόλαυσέ την και του χρόνου βλέπεις πάλι τί υπάρχει στην αγορά.
+1:a0210:... Βιαστικες κινησεις δεν χρειαζονται,ακομα δεν προλαβες να χαρης την -παλια να την πω,μαλλον θα ηταν αστοχο-τηλεοραση σου και θες να την αλλαξεις;
Μην ξεχναμε οτι ακομη μιλαμε για πολυ πρωιμα μοντελα,με οτι αυτο μπορει να σημαινει.

:grinning-smiley-043:confused:Τον Αύγουστο πήρα την 46Α656 αλλά σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με την 46Α786 Ή 46Α956. Συμφωνήτε ή διαφωνήτε με μια πιθανή τέτοια απόφαση? Το θέτω και σαν δημοψήφισμα. Κρητήριο για την απόφαση αυτή είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας LED. Περιμένω γνώμες???:grinning-smiley-043:hmmmm2:

Θυμάμαι που το ανέφερες και στην έκθεση, αλλά δεν προλάβαμε να το συζητήσουμε. Με τον ρυθμό που πέφτουν οι τιμές, η τόσο συχνή αλλαγή τηλεόρασης είναι βλαβερή για την τσέπη.

Δεν σε ικανοποιεί το μαύρο της Α656 ? Γιατί άλλη αισθητή βελτίωση δεν νομίζω πως θα δεις. Κι αν δεν σε ικανοποιεί πόσο κοστολογείς το καλύτερο μαύρο των LED ? Γιατί υποθέτω πως η Α656 σου κόστισε τον Αύγουστο περισσότερο από ότι έχει τώρα η Α786.

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά που είπαν πως δεν αξίζει τώρα η αλλαγή, άλλωστε έχεις μια από τις καλύτερες εικόνες σε LCD :a0210:

Αναμεσα στα 2 αυτα μοντελα προβληματιζομαι κι εγω.... η διαφορα τους ειναι γυρω στα 800 ευρω τουλαχιστον στις γνωστες αλυσιδες... αξιζει ομως αυτη η διαφορα ;

@SWISSTEC.

Να διώξεις κάτι που θέλω να πιστεύω ότι σε ικανοποιεί απόλυτα, γιατί "βγήκαν καινούργιες LCD"; Μή το κάνεις........η Α656 είναι άριστη τηλεόραση.....ξέχασε τις άλλες.

Κράτα τα λεφτά σου για μια ΟLED σε 2 χρόνια αν θες οπωσδήποτε κάτι.

Θα άξιζε να διαλέξεις μία από τις LED σε περίπτωση που δεν είχες καθόλου τηλεόραση :ciao:

:grinning-smiley-043Αυτό που θέλω να κάνω βασικά δημόσια είναι να σας ευχαριστήσω για τις καλ´ες σας συμβουλές. Και οι οποίες για να πω την αλήθεια τις σκέφτομαι και τις εξετάζω πολύ σοβαρά εκτός αν κάτι αλλάξει δραματικά.:grinning-smiley-043