Ζητω η Ελληνική τηλεόραση

Κατά τα άλλα οι Aman (aka Ράδιο Αρβύλλα) είναι αλητόπαιδα, ψευδείς και συκοφάντες...
Κάποιοι με ράσα τέτοια μας λέγανε:antlers:

Δουλεύοντας στην τηλεόραση, αποφεύγω να σχολιάζω το τι βγαίνει στον αέρα όσο μπορώ. Συνήθως το κάνω όταν θέλω να αναφερθώ στα δικά μας τα χάλια (ΕΡΤ). Εδώ όμως δεν μπορώ παρά να προσκηνύσω την ομάδα του ράδιο αρβύλα. Το μόνο που ήθελα να ήξερα είναι τι θα έκανε ο αυτιάς αν τους κόλλαγε το VTR ή ο Server και ξαναέπαιζε κανένα κομμάτι την ώρα της "σύνδεσης". Αλλά δεν τους έκατσε ρε γμτ...

Εγώ προτείνω ο Αυτιάς να πάει Hollywood αν μπορεί και βγάζει live με play back μαζί ο άνθρωπος αδικείται εδώ στην Ελλάδα. :flipout:

Έπος έπος!!!! Α ρε αθάνατη Ελλάδα. Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που κάνουνε και κριτική. Τελικά ο Μαραντόνα καλά τους τα είπε.

Re: Απάντηση: Ζητω η Ελληνική τηλεόραση

Έπος έπος!!!! Α ρε αθάνατη Ελλάδα. Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που κάνουνε και κριτική. Τελικά ο Μαραντόνα καλά τους τα είπε.

Και που αποτελουν προτυπο για παρα πολλους ,λογω της σοβαροφανειας τους και του "τιτλου" εγκριτος δημοσιογραφος
Τα παιδια του Ραδιο Αρβυλλα ειναι σοβαροτερα και ας μην τους φαινεται :grinning-smiley-043

Πέραν του γελοίου της ιστορίας, δεν υπάρχει θέμα για το οποίο θα έπρεπε να επιληφθεί το ΕΣΡ? Πρόστιμο, ποινή, ανάλκηση δημοσιογραφικής ιδιότητας ή κάτι τέτοιό? Διότι είναι σοβαρό, συνιστά ψευδή ενημέρωση. Αλλά θα μου πείς κάποιοι που κάναν ρεπορτάζ απο το Αφγανιστάν στα Άνω λιόσια ακόμα βγαίνουν στο γυαλί...

Re: Απάντηση: Ζητω η Ελληνική τηλεόραση

Τι φαγωθήκατε, καλέ, όλοι με το παιδί??? Μια πλάκα έκανε, όπως λέει...:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

http://www.stifora.gr/article.php?id=12154

Αμέσως, να φωνάξουμε το ΕΣΡ.....τι είστε εσείς??:D:D
:flipout::flipout:
Ακριβως το ιδιο ειχε πει και ενας φιλος οταν τον πιασαμε να την "πεφτει" σε κοπελα φιλου ,ελα ρε μια πλακα εκανα και τσιμπησατε ; Τι ειστε εσεις ρε ;:flipout: