Ζητω η Ελληνική τηλεόραση

Περιμένω πως και πως τις δηλώσεις του συνεργού του στην πλάκα....

Δεν μπορεί ν' αφήσει τέτοιο γεγονός ασχολίαστο!!!

Πνεύμα και ηθική, που έλεγε και ο τεράστιος Αυλωνίτης...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Ζητω η Ελληνική τηλεόραση

Και που αποτελουν προτυπο για παρα πολλους ,λογω της σοβαροφανειας τους και του "τιτλου" εγκριτος δημοσιογραφος
Τα παιδια του Ραδιο Αρβυλλα ειναι σοβαροτερα και ας μην τους φαινεται :grinning-smiley-043

Δεν χρειάζεται κανείς να φαίνεται, αρκεί μόνο το να είναι. Όσοι αρκούνται στο να φαίνονται, καταστρέφουν όλους τους γύρω.
Ζορρό και γλίτσας πάντως, ούτε μια στο δισεκατομμύριο!

Είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσει το κανάλι??
Σιγά μην αντιδράσει θα μου πείτε....όσο υπάρχουν κορόιδα....:ernaehrung004:

Καλύτερα μην αντιδράτε.Αφήστε τον να συνεχίσει το...δημοσιογραφικό έργο του απερίσπαστος κι υψηλά αμοιβόμενος.

Στο τσάκ δεν κατέβηκε για βουλευτής ο κύριος αυτός...

Φυσικά δεν έχω αμφιβολία,ότι ο ίδιος "σοφός" ελληνικός λαός που τον παρακολουθεί,θα του έδινε άφθονους σταυρούς και την έδρα.

Last edited:

Καλύτερα μην αντιδράτε.Αφήστε τον να συνεχίσει το...δημοσιογραφικό έργο του απερίσπαστος κι υψηλά αμοιβόμενος.

Φυσικά δεν έχω αμφιβολία,ότι ο ίδιος "σοφός" ελληνικός λαός που τον παρακολουθεί,θα του έδινε άφθονους σταυρούς και την έδρα.

...με την ίδια ευκολία (και "σοφία") που την έδωσε και σε άλλες tv περσόνες και σε αυτές και σε προηγούμενες εκλογές. Αλλά όταν κάνεις τέτοιες διαπιστώσεις μπορεί να σε κατηγορήσουν για πολιτικό ελιτισμό, άσε που απαγορεύτηκαν και οι πολιτικές συζητήσεις οπότε πάω για φαί...:ADFADF1:

Τόλμησε να πεις κακή κουβέντα για τον κύριο σε κανέναν παππού ή καμία γιαγιά. Θα σε φάνε ζωντανό.
Τον έχουν θεοποιήσει τον Αυτιά οι ηλικιωμένοι.
Οπότε ψήφους θα είχε όντως άφθονους......

Ο Αυτιας φταει ή εμεις που τον βλεπουμε τοσα χρονια και τον εχουμε κανει παμπλουτο? Ο παιχτης που βουταει ωστε να παρει το πεναλτι φταιει ή εμεις που τον χειροκροταμε? Ο πολιτικος που "ψωνιζει" απο τη Ζιμενς φταει ή εμεις που τον ξαναψηφιζουμε?

Ο Αυτιας φταει ή εμεις που τον βλεπουμε τοσα χρονια και τον εχουμε κανει παμπλουτο? Ο παιχτης που βουταει ωστε να παρει το πεναλτι φταιει ή εμεις που τον χειροκροταμε? Ο πολιτικος που "ψωνιζει" απο τη Ζιμενς φταει ή εμεις που τον ξαναψηφιζουμε?

και οι δυο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζητω η Ελληνική τηλεόραση

Δηλαδη αν αυριο το πρωι δεις παλι την εκπομπη του, θα φταιει αυτος που θα ξανακανει κατι αναλογο?

Η απάτη τιμωρείται σαν αδίκημα είτε την κάνεις στον πιο χαζό είτε στον πιο έξυπνο άνθρωπο του κόσμου...

Η ηλιθιότητα, όχι...

Ψευτικες ειδησεις (γραμμενες απο την προηγουμενη μερα στην καλυτερη) στις εφημεριδες, εικονικη πραγματικοτητα στην TV - και να'ταν μονο ο Αυτιας που μας κοροϊδευει...

Κατα τα αλλα, αρθηκε η ανωνυμια στο αναξιοπιστο ιντερνετς για να μην γινεται παραπληροφηση/συκοφαντια

Η απάτη τιμωρείται σαν αδίκημα είτε την κάνεις στον πιο χαζό είτε στον πιο έξυπνο άνθρωπο του κόσμου...

Η ηλιθιότητα, όχι...

Μονο που πραγματικη τιμωρια ειναι η απαξιωση Γιαννη. Αλλα σε αυτο εχουμε ηδη διαφωνισει παρα πολλες φορες. Αν κανει αυριο 1%, θα εχει παρει το σωστο μηνυμα αυτος και ολοι οι υπολοιποι. Αλλιως, χεστηκε...-bye-

Μονο που πραγματικη τιμωρια ειναι η απαξιωση Γιαννη. Αλλα σε αυτο εχουμε ηδη διαφωνισει παρα πολλες φορες. Αν κανει αυριο 1%, θα εχει παρει το σωστο μηνυμα αυτος και ολοι οι υπολοιποι. Αλλιως, χεστηκε...-bye-

Πότε διαφωνήσαμε πάνω σ' αυτό και δεν το θυμάμαι???

Και 'γω το ίδιο πιστεύω. Πλην των αθλητικών, έχω ''κόψει'' την υπόλοιπη TV εδώ και μια πενταετία...-bye--bye-

Ένα Μητσικώστα, βέβαια, που και που θα τον δω,:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

αλλά, όντας μη ενημερωμένος γι' αυτά που σατυρίζει, χάνω επεισόδια σε αρκετά που λέει...

Πότε διαφωνήσαμε πάνω σ' αυτό και δεν το θυμάμαι???

Εμμεσως...

Γενικα, οπως εχω γραψει παρα πολλες φορες, πιστευω πολυ στην προσωπικη ευθυνη. Εμεις φταιμε, για ολα. Ειμαι πεπεισμενος γι'αυτο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζητω η Ελληνική τηλεόραση

Εμμεσως...

Γενικα, οπως εχω γραψει παρα πολλες φορες, πιστευω πολυ στην προσωπικη ευθυνη. Εμεις φταιμε, για ολα. Ειμαι πεπεισμενος γι'αυτο.

Μπορεί εσύ να είσαι πεπεισμένος ότι φταίς μόνο εσύ ή όλοι μας, αλλά τα πράγματα αντικειμενικά δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει μόνο ο λαός που έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Υπάρχουν κανόνες δεοντολογίας κι επαγγελματικοί τους οποίους πρέπει να τους σεβόμαστε για να μην γίνουμε ζούγκλα. Τους κανόνες για τους δημοσιογράφους θέτουν οι επαγγελματικές ενώσεις και για τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα το ΕΣΡ, το οποίο κάθε βδομάδα μοιράζει καμπάνες κανονικές, άλλο αν δεν τις πληροφορούμαστε εμείς.

Αλλά ακόμη κι αν δεν υπήρχαν όλα αυτά, θα έπρεπε να υπάρχει ένας αρχικός κανόνας για τους δημοσιογράφους. Να πληροφορεί και να μην παραπληροφορεί και να μην εξαχρειώνει το κοινό του.

Είναι αυτό που ισχύει για όλους τους επαγγελματίες.

Φυσικά μπορείς να είσαι πεπεισμένος ότι φταις μόνο εσύ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζητω η Ελληνική τηλεόραση

Μπορεί εσύ να είσαι πεπεισμένος ότι φταίς μόνο εσύ ή όλοι μας, αλλά τα πράγματα αντικειμενικά δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει μόνο ο λαός που έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Υπάρχουν κανόνες δεοντολογίας κι επαγγελματικοί τους οποίους πρέπει να τους σεβόμαστε για να μην γίνουμε ζούγκλα. Τους κανόνες για τους δημοσιογράφους θέτουν οι επαγγελματικές ενώσεις και για τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα το ΕΣΡ, το οποίο κάθε βδομάδα μοιράζει καμπάνες κανονικές, άλλο αν δεν τις πληροφορούμαστε εμείς.

Αλλά ακόμη κι αν δεν υπήρχαν όλα αυτά, θα έπρεπε να υπάρχει ένας αρχικός κανόνας για τους δημοσιογράφους. Να πληροφορεί και να μην παραπληροφορεί και να μην εξαχρειώνει το κοινό του.

Είναι αυτό που ισχύει για όλους τους επαγγελματίες.

Φυσικά μπορείς να είσαι πεπεισμένος ότι φταις μόνο εσύ.

Αλλο λες εσυ και αλλο εγω. Ενταξει λοιπον Βλαση, δε φταις καθολου εσυ, δε φταιω κι εγω, μιας και δε βλεπω τον Αυτια. Παντα φταιει καποιος αλλος και οχι ολοι εμεις. -bye-