sakisxas
Supreme Member
Απάντηση: Re: Ζητω η Ελληνική τηλεόραση
Παναγιώτης ο....Διακαναλικός!!!!!!!!!!
Παναγιώτης ο....Διακαναλικός!!!!!!!!!!
Και που αποτελουν προτυπο για παρα πολλους ,λογω της σοβαροφανειας τους και του "τιτλου" εγκριτος δημοσιογραφος
Τα παιδια του Ραδιο Αρβυλλα ειναι σοβαροτερα και ας μην τους φαινεται![]()
Καλύτερα μην αντιδράτε.Αφήστε τον να συνεχίσει το...δημοσιογραφικό έργο του απερίσπαστος κι υψηλά αμοιβόμενος.
Στο τσάκ δεν κατέβηκε για βουλευτής ο κύριος αυτός...
Φυσικά δεν έχω αμφιβολία,ότι ο ίδιος "σοφός" ελληνικός λαός που τον παρακολουθεί,θα του έδινε άφθονους σταυρούς και την έδρα.
Καλύτερα μην αντιδράτε.Αφήστε τον να συνεχίσει το...δημοσιογραφικό έργο του απερίσπαστος κι υψηλά αμοιβόμενος.
Στο τσάκ δεν κατέβηκε για βουλευτής ο κύριος αυτός...
Φυσικά δεν έχω αμφιβολία,ότι ο ίδιος "σοφός" ελληνικός λαός που τον παρακολουθεί,θα του έδινε άφθονους σταυρούς και την έδρα.
Ο Αυτιας φταει ή εμεις που τον βλεπουμε τοσα χρονια και τον εχουμε κανει παμπλουτο? Ο παιχτης που βουταει ωστε να παρει το πεναλτι φταιει ή εμεις που τον χειροκροταμε? Ο πολιτικος που "ψωνιζει" απο τη Ζιμενς φταει ή εμεις που τον ξαναψηφιζουμε?
και οι δυο.
Δηλαδη αν αυριο το πρωι δεις παλι την εκπομπη του, θα φταιει αυτος που θα ξανακανει κατι αναλογο?
Η απάτη τιμωρείται σαν αδίκημα είτε την κάνεις στον πιο χαζό είτε στον πιο έξυπνο άνθρωπο του κόσμου...
Η ηλιθιότητα, όχι...
Μονο που πραγματικη τιμωρια ειναι η απαξιωση Γιαννη. Αλλα σε αυτο εχουμε ηδη διαφωνισει παρα πολλες φορες. Αν κανει αυριο 1%, θα εχει παρει το σωστο μηνυμα αυτος και ολοι οι υπολοιποι. Αλλιως, χεστηκε...![]()
Πότε διαφωνήσαμε πάνω σ' αυτό και δεν το θυμάμαι???
Εμμεσως...
Γενικα, οπως εχω γραψει παρα πολλες φορες, πιστευω πολυ στην προσωπικη ευθυνη. Εμεις φταιμε, για ολα. Ειμαι πεπεισμενος γι'αυτο.
Μπορεί εσύ να είσαι πεπεισμένος ότι φταίς μόνο εσύ ή όλοι μας, αλλά τα πράγματα αντικειμενικά δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει μόνο ο λαός που έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Υπάρχουν κανόνες δεοντολογίας κι επαγγελματικοί τους οποίους πρέπει να τους σεβόμαστε για να μην γίνουμε ζούγκλα. Τους κανόνες για τους δημοσιογράφους θέτουν οι επαγγελματικές ενώσεις και για τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα το ΕΣΡ, το οποίο κάθε βδομάδα μοιράζει καμπάνες κανονικές, άλλο αν δεν τις πληροφορούμαστε εμείς.
Αλλά ακόμη κι αν δεν υπήρχαν όλα αυτά, θα έπρεπε να υπάρχει ένας αρχικός κανόνας για τους δημοσιογράφους. Να πληροφορεί και να μην παραπληροφορεί και να μην εξαχρειώνει το κοινό του.
Είναι αυτό που ισχύει για όλους τους επαγγελματίες.
Φυσικά μπορείς να είσαι πεπεισμένος ότι φταις μόνο εσύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.