Ζητώ πρόταση για Ραδιοενισχυτή - Ηχεία

Τελικά κατέληξα στα ηχεία τα οποία με ενθουσίασαν όταν τα άκουσα, αισθητικά είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα και τα βρήκα και σε τιμή ευκαιρίας, και τελικά τα παρέγγειλα. Ο λόγος για τα Mirage Omnisat v2. Συγκεκριμένα :
2 Omnisat v2 FS
4 Omnisat v2 (1 για center, 2 surround και 1 back)

Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε subwoofer, εξετάζω το B&W PV1 αλλά είναι ακριβούτσικος. Καμιά πρόταση σε μαζεμένες διαστάσεις ???

Αυτό όμως που θέλω τη βοήθειά σας είναι ο ραδιοενισχυτής. Εκεί που αρχικά είχα ψιλοαποφασίσει για Pioneer LX70, οι περισσότεροι πωλήτες μου λένε ότι δεν είναι μουσικός, μην πάρεις Pioneer και κάτι τέτοια. Κάποιος μάλιστα μου πρότεινε να πάρω έναν φθηνό Denon (πχ. 2308) και να τον συμπληρώσω με έναν δικάναλο τελικό για τα front speakers. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ακούσω τη γνώμη σας και τις προτάσεις σας γενικά, καθώς μέχρι τώρα με έχετε βοηθήσει ιδιαίτερα.

Καλοριζικα τα ηχεια....
Οσο για τον Pioneer LX70, επειδη και εγω ενδιαφερομαι , οταν λενε δεν ειναι "μουσικος" τι εννουν ακριβως οι πωλητες???
Οι pioneer ηταν ανεκαθεν μουσικοι ενισχυτες και με πολλα χρονια στην πλατη και με τεχνογνωσια πανω στην μουσικη. Η ονομασια AV ακριβως αυτο λεει αλλωστε...Audio-Video.
Ακουσες καποιον LX-70 στην ερευνα αγορας σου τελικα??
Θα σου προτεινα να πας και να μιλησεις με πιο ειδικους στον χωρο της μουσικης (πχ Νακας) και σιγουρα θα σε κατατοπισουν αναλογα.Κοιτα να εχεις μαζι σου και τα ακριβη στοιχεια των ηχειων σου (στοιχεια για την αντισταση , Watt κλπ)

Last edited:
Ο ήχος της Pioneer θεωρείται ότι έχει σκληρές μεσαίες/υψηλές.
Προτείνω ένα οικονομικό μοντέλο της Denon κι έναν ποιοτικό ολοκληρωμένο σε διάταξη pass-through, που να χρησιμοποιείται μόνος του σε στερεοφωνικές ακροάσεις.
Αν οι απαιτήσεις από την ποιότητα του ήχου δεν είναι υψηλές και η κύρια χρήση των ηχείων είναι για home cinema, τότε προτείνω Yamaha, της οποίας τα μεσαία μοντέλα έχουν μεγαλύτερα αποθέματα ισχύος.