τελικα τσουγκριζεις η πινεις
Για τον ενισχυτή πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή. Για τα ηχεία όμως θα πω ότι εγώ δεν θα τα αγόραζα αυτά. Δεν γνωρίζω πόσο έχει ο AV αλλά υποθέτω στο χιλιάρικο. Με 2 χιλιάρικα παίρνεις νομίζω ότι μπορείς να πάρεις πολύ καλά ηχεια.
Για παράδειγμα κάτι τέτοιο:![]()
ή και πολλά άλλα
Μια και αναφερεσαι στο θεμα ογκου του ηχειου , προσφατα ειδα αυτα http://www.bowers-wilkins.co.uk/display.aspx?infid=802
Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι πραγματικα state of art ηχεια (ειδικα στο μαυρο χρωμα), μαρκα εγγυηση και θελω πολυ να τα ακουσω καπου και ελπιζω να με καλυψουν στο θεμα ηχου γιατι θα τα αγοραζα επιτοπου!!
sunfire ribbon duo και ενα sub της ιδιας μαρκας
5 x 600 + 800 το sub.
Φευγεις βεβαια εκτος προυπολογισμου, δεν ξερω και αν ο pioneer τα παιζει, αλλα ειναι το κατι αλλο ......
τα εχει ο Λαιος, να πας να τα δεις
ισως, η διαφορα στην τιμη να ειναι πολυ μικρη σε σχεση με την διαφορα στην αποδοση (με τα Μ30 πχ)
5 x 600 + 800 το sub.
Φευγεις βεβαια εκτος προυπολογισμου, δεν ξερω και αν ο pioneer τα παιζει, αλλα ειναι το κατι αλλο ......
ισως, η διαφορα στην τιμη να ειναι πολυ μικρη σε σχεση με την διαφορα στην αποδοση (με τα Μ30 πχ)
5 x 600 + 800 το sub.
Πραγματι ειναι ωραια ηχεια αυτα. Απλα σε αυτη την οικονομικη κατηγορια κοιταζει και αλλα. Πχ
![]()
Στην ιδια περιπου τιμη. Λεπτομερειες γι αυτα μπορει να δωσει ο argi!
Μια ερώτηση, τα ηχεία αυτά http://www.sunfire.com/CR.htm συμπεριφέρονται ως δίπολα;
Τα Sunfire που τα βρισκουμε παιδες?? Θελω πολυ να τα ακουσω.
Και τα αλλα που ειναι σε image για δωστε .. περισσοτερες πληροφοριες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.