Ζητω την γνωμη σας για το cd player ΑΗ! njoe tjoeb

Re: Απάντηση: Ζητω την γνωμη σας για το cd player ΑΗ! njoe tjoeb

Το AH! το έχω εδώ και αρκετό καιρό. Το κουτί είναι από Marantz, αλλά οι ομοιότητες σταματούν εκεί. Το μηχάνημα είναι πολύ καλό και προσεγμένο εσωτερικά, αλλά του λείπει το "πρεστίζ" (φινίρισμα κλπ) άλλων το ίδιο ακριβών συσκευών. Εγώ το θεωρώ πολύ καλή επιλογή και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος τα 2+ χρόνια που το έχω. Η πλήρης του εκδοχή με το anagram και καλές λάμπες είναι η καλύτερη. Αν πάρεις το απλό (χωρίς DAC) παίξε λίγο με τους op amps.
Επίσης σα δεύτερη λύση θα σου πρότεινα το Tascam, το οποίο είναι πολύ καλό transport και με ένα καλό DAC πιστεύω θα σε ικανοποιήσει. Το τασκαμ το έχω ακούσει με Benchmark DAC1 με σύνδεση AES/EBU με πολύ καλά αποτελέσματα! Για τα υπόλοιπα που αναφέρουν οι συνφορουμίτες, δεν τα έχω ακούσει και άρα δεν μπορώ εκφέρω γνώμη.
Εν τέλει άκουσε πρώτα και μετά κρίνε!!!

Από που το αγόρασες ? Ξέρεις ποιος είναι, αν υπαρχει, ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα ?

Bart.

Από την:
Αquarius Hi-Fi, 42 Sp. Trikoupi St., 106 83 Athens, Greece
Telephone: +30-210-883 4718
Fax: +30-210-883 4718
Ήταν η αντιπροσωπεία όταν το πήρα εγώ. Πάρε ένα τηλ. να μάθεις εάν είναι ακόμη.

υπαρχει επισεις και το Unico της Unison Research που ειναι εξερετικο για τα λεφτα του,ειναι και λαμπατο και αν του βαλεις αργοτερα αλλες λαμπες ''λαμπαδιαζει''....

Γιατι δε ριχνεις και μια ακροαση/ματια στα Roksan Υπαρχουν δυο μοντελα , το Kandy και το Caspian. Και τα δυο με εξαιρετικεσ κριτικες στο εξωτερικο και αψογη ΑΓΓΛΙΚΗ κατασκευη!!! Ειδικα το Caspian θα μπορουσα να πω πως δεν εχει να ζηλεψει ΤΙΠΟΤΑ απο το δικο μου το Meridian 506.20 μια και το ακουσα στο συστημα μου συγκριτικα.

Επίσης να συμπληρώσω πως και τα δύο φέρουν πέραν της coaxial SPDIF και AES/EBU ψηφιακές εξόδους, για όσους ενδιαφέρονται...
Άρα δεν αποκλείουν και μελλοντική αναβάθμιση με DAC.

Από την:
Αquarius Hi-Fi, 42 Sp. Trikoupi St., 106 83 Athens, Greece
Telephone: +30-210-883 4718
Fax: +30-210-883 4718
Ήταν η αντιπροσωπεία όταν το πήρα εγώ. Πάρε ένα τηλ. να μάθεις εάν είναι ακόμη.

Το ακουσα & εγω στον αντιπροσωπο που τυγχανει να ειναι & γνωστος
συνδεδεμενο με την πριμα λουνα2 & τα ηχεια vienna hayd grand που
ειναι του ιδιου & ομολογω οτι το τελικο αποτελεσμα ηταν τελειο!!
Μου αρεσε παρα πολυ & το σκεφτομαι προς μελοντικη αγορα....-bye-

εξαιρετικο! το εχω περιπου 2 χρονια.
σε οποιο set-up και αν επαιξε, ηταν πολυ καλο, ειδικα αν συνυπολογιστει και η τιμη του! και φοβερα αντοχικο παρολο που ειναι λαμπατο