Ζητούνται εθελοντές για βοήθεια στην εκ βάθρων αναδιάρθρωση του Index

Αν κάποιος θέλει να μου "φορτώσει" μερικές σελίδες, δηλώνω διαθέσιμος. Δεν είχα δει το thread...:ADFADF1:

Αν κάποιος θέλει να μου "φορτώσει" μερικές σελίδες, δηλώνω διαθέσιμος. Δεν είχα δει το thread...:ADFADF1:

Γιάννη πάρε τις 38 και 39 από μένα και να σου δώσουν από μία ο petros_m και ο ctriant. Δεν σου λέω εγώ ποιά σελίδα να πάρεις από τους προαναφερθέντες διότι δεν ξέρω από πού έχουν ξεκινήσει. Θα τους στείλω π.μ.
Όσον αφορά το τί πρέπει να κάνεις νομίζω ότι είναι πλέον σαφές.

Welcome aboard!

το μεν πνευμα προθυμον η δε σαρξ ασθενης.Ζητω συγνωμη αλλα δεν καταφερα να ασχοληθω καθολου.
Ο νομος του Μερφυ κυριαρχησε.

το μεν πνευμα προθυμον η δε σαρξ ασθενης.Ζητω συγνωμη αλλα δεν καταφερα να ασχοληθω καθολου.
Ο νομος του Μερφυ κυριαρχησε.

Στο ''δια ταύτα'' δεν αναφέρθηκες...
Θα ασχοληθείς τελικά;

Μιας και ο christos δεν μπόρεσε τελικά να ανταποκριθεί, και ο emperor έχει να δώσει σημεία ζωής πολύ καιρό (ελπίζουμε να είναι καλά) θα αναλάβουμε το κομμάτι τους εγώ και ο Γιώργος Κουνελάκης (το πιο γρήγορο πιστόλι :grinning-smiley-043 ).

Πάντα ευγενής και πρόθυμη Κάλη.:smile:

Πάρε λοιπόν τις 15 και 14 από το Γιώργο (Κουνελάκη) και την 32 από μένα.

Μετά την ολοκλήρωση των Ευρετηρίων των Παρουσιάσεων καλό θα ήταν να προχωρήσουμε σε ένα ξεδιάλεγμα (...όχι βέβαια του Now Playing :D) στις ''Νέες Κυκλοφορίες - Ενημέρωση'' διότι έχει πάρει το μάτι μου κι εκεί κάποια νήματα τα οποία ουσιαστικά είναι Παρουσιάσεις. Δεν πιστεύω ότι θα είναι πολλά αλλά ας κάνουμε ένα χτένισμα κι εκεί για να περιλάβουμε τα νήματα στα Ευρετήρια και να τα αποκαταστήσουμε στη σωστή τους θέση δηλαδή στις ''Παρουσιάσεις δίσκων - Aφιερώματα''. Η δουλειά που θα απαιτηθεί θα είναι κατά πολύ λιγότερη από αυτή που έγινε για τις Παρουσιάσεις ενώ η διαδικασία αποδελτίωσης προφανώς θα είναι η ίδια που ακολουθήθηκε στις Παρουσιάσεις.

Παρακαλώ λοιπόν αν υπάρχουν εθελοντές (ή εθελόντριες) να σηκώσουν το χέρι!!!

Last edited:
Μπράβο παιδιά για την προθυμία σας.
Γιώργο (Μπαιρ.) οδηγίες θα βρεις στις προηγούμενες σελίδες του νήματος. Οι υπόλοιποι είστε πάλιουρες στη δουλειά οπότε τα ξέρετε τα κατατόπια.
Ας περιμένουμε και αύριο μήπως προσφερθεί και κάποιος ακόμη (για να μειωθεί το μερίδιο του καθενός) και μοιράζουμε τις σελίδες. Έτσι κι αλλιώς μάλλον θα είναι πολύ λίγες οι καταχωρήσεις που θα μαζευτούν.
:a0210: