Ζητούνται προτάσεις για Μουσική από pc.

Συγνώμη αλλά η 0404 δέχεται 192 από usb αλλά δεν το βγάζει στην spdif ή μάλλον το κάνει downsampling .γράψε λάθος.
Πάντως έτσι για την ιστορία όταν άλλαζα το setup του υπολογιστή από 96 σε 192 σε blindtest όλοι καταλάβαιναν τη διαφορά με ποσοστό 100% ασχέτως από το τι επιπέδου ήταν το αρχικό σήμα .

Η δεύτερη λύση tracker pre που αναφέρεις δεν έχει spdif οπότε δεν νομίζω ότι είναι καλύτερη λύση για τόσο μικρή διαφορά.
Η 0404 είναι εργαλείο και μπορείς να ασχοληθείς και με αλλά πράγματα όπως ηχογράφηση – μετρήσεις ηχείων κλπ .σαν κάρτα είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι τώρα (δεν έχω ακούσει μπουφαλο) με κάποιες τροποποιήσεις όμως. Και έτσι όπως είναι μαμά όμως σκίζει.

Eίναι καλύτερη ηχητικά από την audiotrak prodigy cube?

Συγνώμη αλλά η 0404 δέχεται 192 από usb αλλά δεν το βγάζει στην spdif ή μάλλον το κάνει downsampling .γράψε λάθος.
Πάντως έτσι για την ιστορία όταν άλλαζα το setup του υπολογιστή από 96 σε 192 σε blindtest όλοι καταλάβαιναν τη διαφορά με ποσοστό 100% ασχέτως από το τι επιπέδου ήταν το αρχικό σήμα .

Τελικά Κώστα δέχεται 24/192 και δίνει 24/96 στην spdif?

Το 24/192 που δέχεται πως το επεξεργάζεται. Τι τσιπ έχει ?
Δεν θυμάμαι καθόλου...

Η δεύτερη λύση tracker pre που αναφέρεις δεν έχει spdif οπότε δεν νομίζω ότι είναι καλύτερη λύση για τόσο μικρή διαφορά.
Η 0404 είναι εργαλείο και μπορείς να ασχοληθείς και με αλλά πράγματα όπως ηχογράφηση – μετρήσεις ηχείων κλπ .σαν κάρτα είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι τώρα (δεν έχω ακούσει μπουφαλο) με κάποιες τροποποιήσεις όμως. Και έτσι όπως είναι μαμά όμως σκίζει.

Thanks kontr! δεν είχα δεί την έλλειψη spdif!

Aυτό: http://www.whathifi.com/Review/Musical-Fidelity-V-DAC/Specs/

είναι ακριβό (160λίρες) γι´αυτά που προσφέρει, ή μου φαίνεται; (ποικιλία εξόδων πχ)

Last edited:
Δεν το έχω ακούσει αλλά δεν νομίζω ότι λέει τίποτα,
Τα audiotrac με το tenor είναι εξίσου καλά με λιγότερο φτιάξιμο .άντε να είναι ένα σκαλάκι κάτω από την πολύ βελτιωμένη 0404
Με τα 24/192 και 24/96 γίνεται μπαχαλο κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς κάνουν μέσα τους τα μηχανάκια .
Πάντως η emu έχει δικούς της drivers και δέχεται σίγουρα 192 τώρα τι το κάνει μέσα στα συκώτια της δεν νογαω .ακούγεται όμως διαφορά παίζοντας με τη συχνότητα άρα ότι και να το κάνει ξέρει αυτή.

Σε λίγο καιρό έρχεται το usb39234563876 άρα θα αλλάξουν όλα αυτά που συζητάμε και φτου και από την αρχή …..
Μήπως να πάρεις το behringer ?????????

Σε λίγο καιρό έρχεται το usb39234563876 άρα θα αλλάξουν όλα αυτά που συζητάμε και φτου και από την αρχή …..
Μήπως να πάρεις το behringer ?????????

έχεις δίκιο, σε έπρηξα!:blush:

το behringer θα το πάρω έτσι κι'αλλιώς,

αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και το "πιο καλό"...

επειδή βλέπω πως έχει ρυθμιστικά έντασης,

να υποθέσω πως μπορώ να το συνδέσω κατ'ευθείαν σε τελικό, έτσι;

(λόγω έλλειψης προενισχυτή)

επειδή βλέπω πως έχει ρυθμιστικά έντασης,

να υποθέσω πως μπορώ να το συνδέσω κατ'ευθείαν σε τελικό, έτσι;

(λόγω έλλειψης προενισχυτή)

γιά ποιό μιλάς ?

Πάει κατευθείαν σε τελικό αν και το καλύτερο είναι να αφαιρέσεις τα αναλογικό μέρος.

Παρακολουθώντας αυτή τη συζήτηση: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=869979

μου δημιουργήθηκε η απορία:

μήπως αντί να δώσω 200+ για μια κάρτα/dac με USB, να πάρω ένα mac για μουσική; (βέβαια δεν ξέρω σε τι ύψος τιμής κινούνται τα mac!)

zxcv, θα έλεγα να περιμένεις να ακούσεις και γνώμες άλλως μελών που θα κάνουν αντίστοιχο συγκριτικό. Για αυτό εξ αρχής επέμεινα για το μοντέλο του mac. Ώστε να ζητήσουμε καμία δεύτερη άποψη. Εννοείτε ότι τα mac έχουν τα λεφτά τους…

Μιας και μιλατε για mac,ενας φιλος με τις ιδιες ανησυχιες απο το εξωτερικο

3345479913_54a5b152a8_b.jpg