Ζητούνται Συγγραφείς Τεχνικών Εγχειριδίων

Re: Απάντηση: Ζητούνται Συγγραφείς Τεχνικών Εγχειριδίων

Ο αδερφός μου είναι 25 και έχει τελειώσει Μαθηματικός με κατεύθυνση τα Υπολογιστικά μαθηματικά και την Πληροφορική και έχει τελειώσει Στρατό. Θα τον ενδιέφερε η θέση αλλά βλέπω στο PDF ότι απευθύνεται μόνο σε Ηλεκτρολόγους/Τηλεπικοινωνιολόγους;
Έχει νόημα να στείλει βιογραφικό, ή είναι εντελώς εκτός λόγο της σχολής; Επίσης δεν έχει εμπειρία στον τομέα!

Προτού απαντήσω στην ερώτησή σου, θα πρέπει να μου πεις οπωσδήποτε γιατί τον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θέση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζητούνται Συγγραφείς Τεχνικών Εγχειριδίων

Προτού απαντήσω στην ερώτησή σου, θα πρέπει να μου πεις οπωσδήποτε γιατί τον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θέση.

Αυτό μοιάζει με ανάκριση και όχι με απάντηση σε ερώτημα που αφορά στην αγγελία σας.Για την οποία εκφράσατε και δυσαρέσκεια ως προς την ανταπόκριση των μελών,χαρακτηρίζοντας μας όλους "βολεμένους".

εντελώς φιλικά..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζητούνται Συγγραφείς Τεχνικών Εγχειριδίων

Αυτό μοιάζει με ανάκριση και όχι με απάντηση σε ερώτημα που αφορά στην αγγελία σας.Για την οποία εκφράσατε και δυσαρέσκεια ως προς την ανταπόκριση των μελών,χαρακτηρίζοντας μας όλους "βολεμένους".

εντελώς φιλικά..

Φίλε Δημήτρη, ή αγγελία δεν αφορά δουλειά για τον οποιονδήποτε, αλλά για εκείνους που πραγματικά επιθυμούν να εργαστούν ως τεχνικοί συγγραφείς.
Εξ' άλλου η απάντηση απευθυνόταν σε συγκεκριμένο ερώτημα ενδιαφερόμενου μέλους, με το οποίο είχαμε στη συνέχεια ιδωτική επικοινωνία. Ευχαριστώ.

Εαν ήταν part time θα με ενδιέφερε μιας και εργάζομαι σε telecoms και γνωρίζω το αντικείμενο (ηλικιακά είμαι βαριά μέσα)..

Για full time δεν παίζει δυστυχώς... (η κλωνοποίηση ανθρώπων αργεί ακόμα :flipout::flipout::)