Τα σεβάσματα μου στην ομήγυρη.Βρίσκομαι στην ευάρεστη θέση να σας γνωστοποιήσω,ότι στην παρούσα φάση εργαζόμαστε εντατικά για την δημιουργία ενός μεγαλόπνοου σχεδίου.Θα δομήσουμε ένα online μαγκαζίνο με θεματική ντιρεκτίβα τα games(video games).Το site θα εμπεριέχει το πατροπαράδοτο πoτ πουρί,reviews,news,interviews,άρθρα,downloads,αλλα θα έχει ενοφθαλμιστεί και ενσωματώσει ένα πρωτόγνωρο RPG based game(45 διαφορετικα forum,και 8 γλωσσες supported.Δυστυχώς δεν μπορώ να σας κοινοποιήσω περισσότερα στοιχεια.
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να αποτελέσετε την συντακτική ραχοκοκαλιά του site(εκτος αν επιθυμείτε άλλο πόστο όπως forum moderator,όλα αυτά είναι υπό συζήτηση),ομιλείτε άρτια αγγλικά(εκτος αν έχετε συνάψει σχέση με καμια μεταφράστρια η κανένα "αγγλολογο" οποτε μπορεί να σας μεταφράζει τα κείμενα σας
)και έχετε τιθασευμένα τα πάθη σας,μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.(Αν κοιτάξετε το profile μου,έχω γράψει και το msn μου,εκεί μπορείτε να με βρείτε καθημερινά.).
Σας ευχάριστο εκ τον προτερων!
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να αποτελέσετε την συντακτική ραχοκοκαλιά του site(εκτος αν επιθυμείτε άλλο πόστο όπως forum moderator,όλα αυτά είναι υπό συζήτηση),ομιλείτε άρτια αγγλικά(εκτος αν έχετε συνάψει σχέση με καμια μεταφράστρια η κανένα "αγγλολογο" οποτε μπορεί να σας μεταφράζει τα κείμενα σας

Σας ευχάριστο εκ τον προτερων!