Ζώα και άνθρωπος

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Για να εκπαιδευτεί πουλί να κάνει τις κουτσουλιές του σε συγκεκριμένο μέρος θέλεις καθημερινή εκπαίδευση μηνών. Απλά δεν είναι στη φύση τους.
Άσε που τα μικρά κάνουν την ανάγκη τους ανά 10-20 λεπτά. Σκέψου να έπρεπε να πάνε σε συγκεκριμένο μέρος να τα κάνουν, δεν θα έκαναν τίποτα άλλο.

Που να τα ξερω ολα αυτα πριν 30 χρονια :nounder:
Παντως η δεκαοχτουρα εγινε καλα (περιπου σε δυο βδομαδες) και εφυγε !
Ομως ο σπουργιτης ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΑΥΤΟΙΑΣΗΣ .... μιαμισυ ωρα ! :blink:

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο σε όλους μας.
Αυτή είναι ένα από τα κορίτσια μου. Τα παιδιά στη γειτονιά τη λένε Πηρούνα. Έτσι τρώει πάντα.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το έχετε ξαναδεί γάτα να τρώει έτσι ?

Καλύτερα έτσι, παρά σαν τον λιμάρη τον δικό μας.
Σε...... αρνητικό χρόνο καθαρίζει μια κατσαρόλα:smash:

Άμα δε,μας δει να τρώμε, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην αρχίσει την ζητιανιά, όσο και αν έχει φάει έστω πριν 2 λεπτά......και πολλές φορές τα κάνει εμετό όπως τα έφαγε.
7 κιλά βοϊδι έχει γίνει :idea:

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Δεν κουρκουτιαζει το κεφαλι τους με ΤΟΣΟ υπνο ? :rolleyes:
Koιμουνται κανονικα (βαθια) ... η ... ψευτοκοιμουνται ?
Κοιμουνται και μαλιστα βαθια Μανε!
Αμα λαχει ροχαλιζουν κιολας!
Η κορη μου μου ειπε οτι καπου διαβασε, οτι επειδη εχουν τοσο μεγαλη εμπιστοσυνη στο ενστικτο τους και τα αντανακλαστικα τους,γιαυτο και κοιμουνται τοσο βαθια.
Ο δικος μας σε δυο περιπτωσεις που κοιματαν του καλου καιρου,κατι ακουσε και απο τον βαθυ υπνο εριξε (χωρις καμμια υπερβολη) διμετρο σαλτο:bang:

Κοιμαται αναλογα τα κεφια του ...απο ολη μερα εως καθολου!!!

Δεν κουρκουτιαζει το κεφαλι τους με ΤΟΣΟ υπνο ? :rolleyes:
Koιμουνται κανονικα (βαθια) ... η ... ψευτοκοιμουνται ?

Eξαρτάται... Oι αυλόγατές μου λαγοκοιμούνται την ημέρα και κυνηγούν την νύχτα. Λαγοκοιμούνται γιατί στον κόσμο τους υπάρχει πάντα η ανασφάλεια κάποιου απροόπτου. Οταν όμως είμαι εγώ έξω και κάνω δουλειές, με ακολουθούν γύρω απο το σπίτι και με έχουν πάντα στο οπτικό τους πεδίο. Τότε χαλαρώνουν, πιάνουν μια σκιά και μπορούν να κοιμηθούν πιο βαθειά γιατί ο "δυνατός" είναι παρών...

Xαχαχαχα .... ειναι στανταρακι αυτο ? (οτι εισαι ο δυνατος του σπιτιου).
Γιατι οσο μικρη και αν ειναι μια γατα .... κατεχει μνημη και αυτεπιγνωση.
ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΘΗΡΕΥΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !

Παντως, εγω, προ ολιγου ηρθα σε επαφη (καρμικη) με την Καρα. :love:
Καρα ειναι η ημιαιμη σκυλιτσα ενος γειτονα που μολις με ειδε
και τις εκανα χαρουλες και χαδακια .... ΜΕ ΕΓΛΟΥΨΕ σαν καραμελα. :laugh:
Tι τεραστιες γλωσσες που διαθετουν (τα ατιμα). Ξεπλενουν κατσαρολα :flipout:
Πλυθηκα δυο φορες οταν γυρισα σπιτι ... αλλα .... ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ. :blush:

Νομιζω οτι βρηκα τι ευθυνεται για την περιπετεια του σπουργιτη μου.
Κατι ηπιε (-εφαγε) που περιειχε καποιου ειδους νευροδραστικη ουσια !!!
Εχασε τον προσανατολισμο του, χτυπησε, επεσε, μουδιασε η δεξια του φτερουγα
και μολις τον πηγα σπιτι, αυτη η ουσια (με λιγο νερακι) αρχισε να αραιωνει μεσα του.
Σε μιαμισυ ωρα .... he was good to go ! :proud:

Παιδιά, έχει ξαναγίνει σίγουρα η κουβέντα αυτή, άλλα δεν τη βρίσκω:

Τι κάνουμε με @#$@% γείτονες που έχουν τα σκυλιά τους να ξεροσταλιάζουν σε κήπους και μπαλκόνια, και αυτά γαβγίζουν 24/7 σα δαιμονισμένα;

Έχουμε στη γειτονιά πάνω από 4 περιπτώσεις. Κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι δεν τα έχω δει ποτέ να βολτάρουν (μα ποτέ), και ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ κάθε φορά που περπατάει άλλος σκύλος στο δρόμο, αλλά και εκτός αυτού, πολλές φορές στη μέση της νύχτας. Υπάρχει διαδικασία που να προστατεύει τον σκύλο από τον @#$@#% ιδιοκτήτη του (δεν ξέρω πως θα αντιδράσει όταν αρχίσει να πληρώνει πρόστιμα, αν κρίνω από τι άτομα είναι, μάλλον στην καλύτερη θα τα αμολήσουν στην τύχη τους σε κάνα βουνό), και βέβαια να είναι ανώνυμη ώστε να προστατεύει τον καταγγέλοντα από τον #$@%%@# γείτονα;

Είναι φοβερό πόση γαϊδουριά υπάρχει εκεί έξω, και πόσο αυτή ποτίζεται από το "δε βαριέσαι" του μέσου φυσιολογικού ανθρώπου που προσπαθεί να αποφύγει εντάσεις.

Μπορείς να κάνεις επώνυμη καταγγελία σε περίπτωση που κάποιος έχει τον σκύλο του μόνιμα στο μπαλόνι (θεωρείται κακοποίηση) η αν τον έχει μόνιμα δεμένο σε αυλή/οικόπεδο (επίσης κακοποίηση).

Από εκεί και πέρα σε ώρες κοινής ησυχίας μπορείς να απαιτήσεις οι μεν να μην βγάζουν τον σκύλο στο μπαλκόνι και από τους δε,να του βάζουν ένα κολάρο ώστε να μην γαυγιζει.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Μπορείς να κάνεις επώνυμη καταγγελία σε περίπτωση που κάποιος έχει τον σκύλο του μόνιμα στο μπαλόνι (θεωρείται κακοποίηση) η αν τον έχει μόνιμα δεμένο σε αυλή/οικόπεδο (επίσης κακοποίηση).

Από εκεί και πέρα σε ώρες κοινής ησυχίας μπορείς να απαιτήσεις οι μεν να μην βγάζουν τον σκύλο στο μπαλκόνι και από τους δε,να του βάζουν ένα κολάρο ώστε να μην γαυγιζει.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Άμα μιλούσαμε για συνεννοήσιμους ανθρώπους δε θα είχαμε φτάσει σ'αυτή την κατάσταση. Δυστυχώς υπάρχουν γείτονες και γείτονες, και με κάποιους δε θέλω να έχω τέτοιου είδους δικαστικά νταραβέρια γιατί έχω λόγους να φοβάμαι ακόμα και για τη σωματική μου ακεραιότητα. Επίσης, στο σπίτι εγώ είμαι τουρίστας, οπότε δε θέλω να πάρω στο λαιμό μου τους μόνιμους κατοίκους μπλέκοντας τους σε τέτοιες ιστορίες.

Το ιδανικό θα ήταν να μπορείς να κάνεις μια καταγγελία ανώνυμα, και να έρθει ο Δήμος/Αστυνομία να ελέγξει, να κάνει τις σχετικές συστάσεις, και να τον ενημερώσει για τα σχετικά πρόστιμα. Δεν είναι δικιά μας δουλειά να τσακωνόμαστε ούτε να βάζουμε την οικογένεια μας σε κίνδυνο. Χώρια τα σκυλιά που δε φταίνε σε τίποτα.

Ε, αν είναι για 1-2 μήνες τον χρόνο, στους οποίους απ'οτι κατάλαβα δεν θα πολυ-δουλευεις κιόλας, κάνε λίγο υπομονή και τελειώνει το θέμα.

Γενικά πάντως αν γίνει καταγγελία για κακοποίηση η αστυνομία προχωράει σε μήνυση αυταπαγγελτα, αλλά και πάλι αν φτάσει στα δικαστήρια εσύ θα κληθείς σαν μάρτυρας.

Από εκεί και πέρα ,αν υπάρχει κακοποίηση και καλέσεις κάποια φιλοζωική θεωρώ πολύ πιθανό να προχωρήσουν αυτοί στην καταγγελία γτ είναι συνηθισμένοι και δεν μασάνε.

Ε, αν είναι για 1-2 μήνες τον χρόνο, στους οποίους απ'οτι κατάλαβα δεν θα πολυ-δουλευεις κιόλας, κάνε λίγο υπομονή και τελειώνει το θέμα.

Βρε εγώ υπομονή να κάνω, αν και δεν είναι έτσι, δουλεύω ηλεκτρονικώς ως τις 2-3 τη νύχτα (λόγω διαφοράς ώρας), και μετά ξυπνάω αναγκαστικά στις 6μιση-7 όπου βγάζουν οι πραγματικοί φιλόζωοι γείτονες τους σκύλους βόλτα και τα μαντρωμένα τρελαίνονται. Έχω να κοιμηθώ πάνω από 5ωρο εδώ και ενάμιση μήνα.

Το θέμα είναι πως όταν φύγω, τόσο οι άνθρωποι όσο και τα σκυλιά θα συνεχίσουν να υποφέρουν, ο καθένας με τον τρόπο του, ενώ τα πράγματα θα'πρεπε να'ναι πολύ πιο απλά. Ειλικρινά, πιο πιθανό μου φαίνεται να παρακαλέσω τους κανονικούς γείτονες να αλλάξουν διαδρομή στη βόλτα τους παρά να βγάλω άκρη με δαύτους. Ίσως να κάνω αυτό τελικά.

Toν τελευταιο καιρο συμβαινουν καποια ανησυχητικα πραγματα στην Γαλλια.
Θα ηταν μονο απαισια αν δεν επροκειτο για κατι οργανωμενο, πραγμα που κανει τα πραγματα επιπλεον ανησυχητικα.

Με λιγα λογια και δεν θα βαλω φωτογραφιες explicites, καποιοι οχι μονο αρρωστημενοι, αλλα και εν συνεργεια, και με προφανη οργανωση, εχουν δωθει σε μια πραξη βαρβαροτητας απεναντι στα αλογα.
Η διαχυση του φαινομενου σε ολη σχεδον την χωρα δειχνει οτι εχουν παρει "σημειωσεις" εχουν στοχοποιησει και περνουν σε δραση.

carte-citoyenne-recensant-les-mutilations-de-chevaux-durant-l-annee-2020_6273330.jpg

Ειναι μια υποθεση που απασχολει μαζικα τις δυναμεις χωροφυλακης της χωρας που εχουν αρχισει την ερευνα και το κυνηγητο τους

image.jpg

vvv_4919569.jpeg

οι καποιοι μαρτυρες που προλαβαν να τους δουν την ωρα ων αποτροπαιων πραξεων πριν φυγουν και ενω τους επιτεθηκαν και τους μαχαιρωσαν και αυτους (τους ιδιωκτητες) εδωσαν καποιες περιγραφες και βγηκαν καποια πορτραιτα ρομποτ.
Ακουν να μιλουν μια γλωσσα "περιεργη" που δεν καταλαβαινουν και πολυ τι ειναι, οποτε καποιες που ειναι γνωστες και ευδιακριτες ειναι εκτος ( Αραβικα Ρωσσικα Γερμανικα Λατινικες)...

Ο κοσμος εχει αρχισει να ανησυχει και να οργανονεται. Βεβαια "οι αρχες" συστηνουν (οπως παντα), αμα οι ιδιοκτητες δουν καποιες κινησεις να μην παρουν το νομο στα χερια τους αλλα να ειδοποιησουν τις αρχες.

Πολλοι ομως πλεον δεν το ακουν με αυτο το αυτι...και το δειχνουν κι ολας δημοσια. Και μπραβο τους για μενα.

20200907231537hommefusiljpg.jpg

Υπαρχουν πολλες υποθεσεις για αυτη την μαστιγα, αλλα μια πρωτη πιστα ειναι μια σατανιστικη "σεχτα".
Τα βασανιστηρια του ζωου ξεκινουν με το κοψιμο του δεξιου αυτιου, και ακολουθουν "σεξουλικες" κακοποιησεις, τραυματισμοι, εως ακρωτηριασμοι και θανατος.

Ξερω οτι σας στεναχωρησα αλλα χρειαζεται να γνωριζετε. Γιατι θα ερθουν κι αλλα.