Ζώα και άνθρωπος

Μακαρι να γινει καλα, για να το ειπαν οι γιατροι θα ειναι ασθενεια που παιρνει θεραπεια. Δεν την γνωριζα καν. Περαστικα.

Δεν είναι ακόμη βέβαιοι, θα του κάνουν υπέρηχο σήμερα, αλλά μάλλον αυτό λένε. Στο Ωραιόκαστρο είναι ο σκυλάκι, πάω τώρα να τον δω.

Και εδώ η ξινή από προηγούμενο ποστ μαζί με τον ακατάδεκτο.
Ο τύπος έρχεται 3 φορές την ημέρα για το καθιερωμένο γεύμα και αμέσως μετά σου γυρνά τον πισινό του και φεύγει. Σιγά τώρα μην κάθεται για χάδια αφού γέμισε την κοιλιά! :flipout:

IMG_20210101_151349bs.jpg

Αθηναϊκός εποχούμενος γάτος ( Felis catus ab tabulamis)

abtabulamis.jpg

Εκατόμβη πουλιών στη Ρώμη εξ' αιτίας των πρωτοχρονιάτικων βεγγαλικών. Η ενσυναίσθηση με την οποία είμαστε προικισμένη κάνει μεγαλύτερη την ανικανότητά μας ως είδος να συμβιώσουμε με τα υπόλοιπα. Δε σκοτώσαμε για να φάμε, ούτε για να προστατευτούμε. Σκοτώσαμε απλά επειδή θέλαμε 5 λεπτά θέαμα.

https://www.news247.gr/kosmos/romi-ekatontades-poylia-nekra-apo-ta-veggalika.9098340.html

Γιατί μόνο στη Ρώμη; Τώρα να πώ ότι η φωτογραφία μυρίζει κάλπικη.....;
Αν δεν τα βάλαν στο σημάδι....!

Εκατόμβη πουλιών στη Ρώμη εξ' αιτίας των πρωτοχρονιάτικων βεγγαλικών. Η ενσυναίσθηση με την οποία είμαστε προικισμένη κάνει μεγαλύτερη την ανικανότητά μας ως είδος να συμβιώσουμε με τα υπόλοιπα. Δε σκοτώσαμε για να φάμε, ούτε για να προστατευτούμε. Σκοτώσαμε απλά επειδή θέλαμε 5 λεπτά θέαμα.

https://www.news247.gr/kosmos/romi-ekatontades-poylia-nekra-apo-ta-veggalika.9098340.html

Επιτηδες τα σκοτωσανε δηλαδη τα πουλια ?

ή απλα ειναι ηλιθιοι ?

Γιατί μόνο στη Ρώμη; Τώρα να πώ ότι η φωτογραφία μυρίζει κάλπικη.....;
Αν δεν τα βάλαν στο σημάδι....!

Μπορει να ειχαν εκει ενα πολυ καινουργιο συστημα εκτοξευσης που μπερδεψε τα πουλια δεν το ξερεις.

New kid in the yard!
Και το όνομα αυτής Lara.
11 μήνες μετά την απώλεια της Άριας, ένα νέο κοριτσάκι τεσσεράμισι μηνών ήρθε σήμερα να αναπληρώσει το κενό.

Υ.Γ. Δεν την έχω δεί από κοντά γιατί είμαι στην Αθήνα ακόμη, τη φωτό έστειλε ο αδερφός μου από το κινητό.

Lara.jpg