Ζώα και άνθρωπος

Νέος κάτοικος... Τον μάζεψε η κόρη μου απ' τα σκουπίδια, όπως και τον προηγούμενο που δυστυχώς χάσαμε πρόσφατα μετά 6 χρόνια συντροφιάς. Θα κάνει παρέα στον γεροντακο τον Κόλλι μου...
2a35452b38054f6cbf386c35d281c13b.jpg

Στάλθηκε από το KB2000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κουκλάκι!!!
φτου φτου!!!

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Νέος κάτοικος... Τον μάζεψε η κόρη μου απ' τα σκουπίδια, όπως και τον προηγούμενο που δυστυχώς χάσαμε πρόσφατα μετά 6 χρόνια συντροφιάς. Θα κάνει παρέα στον γεροντακο τον Κόλλι μου...
2a35452b38054f6cbf386c35d281c13b.jpg

Κουκλάκι!!!
Μοιάζει για τσοπανόσκυλο-τον μισώ αυτόν τον χαρακτηρισμό- οπότε θα γίνει πολύ μεγάλος.
Ελπίζω να έχετε χώρο στο σπίτι (αφού στις καρδιές σας είναι σίγουρο ότι υπάρχει άπλετος).

To σοκαριστικό είναι πως μαζεύτηκε από τα σκουπίδια. Πόσο σκ@τοψυχος πρέπει να είναι κάποιος για να πετάξει μια ζωουλα στα σκουπίδια

Ευχαριστώ για τις ευχές, παίδες, ήδη το σκυλάκι έχει αναστατώσει ευχάριστα την ζωή μας... Μόνον ο Σπαρκυ μου το κοιτά προς το παρόν με μισό μάτι.

Ευτυχώς δεν ήταν μέσα στον κάδο...

Εδώ που μένω εγώ, έχει σε κάποια περιφερειακά σημεία του χωριού συστάδες κάδων... Στα σημεία αυτά, αφήνουμε οι κάτοικοι της περιοχής τροφή καθώς τα επισκέπτονται ενηλικοι σκύλοι σε αναζήτηση τροφής...

Παράλληλα, διάφοροι άγνωστοι παρατούν συχνά πυκνά μωρά, ίσως γιατί θεωρούν ότι κάποιοι άλλοι θα τα φροντίσουν όπως συνήθως γίνεται.λ

Στην συγκεκριμένη περίπτωση άφησαν 4 αδελφάκια, τα οποία μετά κινητοποίηση της γειτονιάς μας βρήκαν ήδη είτε μόνιμη είτε προσωρινή κατοικία.

Κι αυτό το άτιμο γάλα σκύλου στοιχίζει μια περιουσία :--)
ee642bfa9994b4f5d07035da31179222.jpg

Βρήκα το κολπο να κοιμάται ... τον νανουριζω με Νικ Κεηβ
d4fadc3de9528534807bba8d0898bba6.jpg

Ειλικρινά συγχαρητήρια για την κόρη σου που έχει την καρδιά να πάρει ένα αδεσποτάκι και όχι ένα designer dog.

Tέτοιους καλόκαρδους ανθρώπους χρειαζόμαστε.

Και οι άνθρωποι και τα ζώα!

Αλήθεια έχετε γνωρίσει φιλοζωο που δεν είναι καλός άνθρωπος;

Εξαρτάται τι εννοεί κανείς με το "φιλόζωος".

Το να έχει κανείς κατοικίδιο δεν τον κάνει φιλόζωο.

Άν και πολλοί έτσι νομίζουν (και καμώνονται).

Πολλοί από αυτούς είναι... άστα!

Οπότε θα πω ναι!

Πολλούς..... και μπορώ να πω ότι αρκετοί είναι και μισάνθρωποι.
Ίσως να το κάνουν από τύψεις και είναι ζωόφιλοι......

Ασχετο
Δεν σας κρύβω, ότι έχω αρχίσει να αγαπάω πιο πολύ ενα αδεσποτακι, απο τον δικό μας τον κοπριτη .
Σας εχει συμβει?

Αλήθεια έχετε γνωρίσει φιλοζωο που δεν είναι καλός άνθρωπος;

Eγω οχι. Βεβαια εξαρταται πρωτα τι βαζει καποιος σαν περιεχομενο στην εννοια "καλος ανθρωπος", και επειτα τι εννοειται "φιλοζωος".

Οποτε θα το πω αλλιως αν καποιος ειναι πραγματικα φιλοζωος, βλεπε σχημα Αγιου Φραγκισκου της Ασιζης, οπου συναναστρεφεται και συμπασχει με τον ζωντα κοσμο γυρω του σιγουρα ναι.

Αν καποιος εχει ενα πιτ μπουλ για να τον βλεπουν στο δρομο και να τον φοβουνται, η καποιο αλλο για να κανει εντυπωση, η κανα φιδι σε καμμια γυαλα για δηθενια σκοτεινια 'κι'ετσι να ουμ', τοτε μπορει και οχι.

Εμενα η αναφορα μου δεν ειναι τα ζωα γενικα, αλλα οποιος αγαπαει γατες, η πουλια. Κατα κυριο για μενα λογο οποιος αγαπαει γατα, δεν μπορει να ειναι κακος ανθρωπος κατα βαθος και κατα ουσια.

Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο.

Πήγα έναν από τους αδεσσποτάκους που ταΐζω.

Ο καημένος δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του.

Ο γιατρός είπε ότι έχει μόλυνση του αναπνευστικού (τον ξεκίνησε αντιβίωση) και βαριά επιπεφυκίτιδα (ξεκίνησε κολήριο, πρώτη εφαρμογή ήταν αλοιφή όμως).

Ελπίζω να αναρρώσει ο καημενούλης. :(