δεν ξέρω τι να σου πω.. μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα αν τα πας σε κούτα μακριά....Για πέστε ρε παλικάρια την γνωμη σας.
Έχει αρχίσει και ξεφεύγει η κατάσταση με τα γεννητούρια και έχουν αρχίσει οι γείτονες την δυσαρέσκειά.
Για να είμαι ειλικρινής και γω, έχω αρχίσει να προβληματίζομαι.
Γέννησαν τα δύο αδέσποτα που τα ταίζω και τα προσεχω, από 6 μωρά το καθένα και δεν ξέρω τι να κάνω.
12 μωρά συν 2 γάτες συν δύο που μας μείναν από την προηγούμενη γέννα , μας κάνουν 16 γατιά στην αυλή αλλουνού.
Να τα βάλω σε μια κούτα με τη μάνα τους και να τα πάω κανα δυο χιλιόμετρα μακρυά?
Για υιοθεσία κλπ το ξεχνάμε.
Και την προηγούμενη φορά, κανένας δεν ήθελε.
Τι άλλο μπορώ να κάνω?
Πριν καιρό που τάιζα καμμία 10αρια , τα φολιοασανε και σαλταρα απο την στεναχώρια.
Δεν θέλω πάλι να ξαναζήσω τέτοια ιστορία.
Με την μανα τους θα τα πάω , οχι μονα τους.δεν ξέρω τι να σου πω.. μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα αν τα πας σε κούτα μακριά....
![]()
Δεν θέλω πάλι να ξαναζήσω τέτοια ιστορία.
Με την μάνα τους εννοώ και γω.Με την μανα τους θα τα πάω , οχι μονα τους.
Δεν υπαρχει υπηρεσια του Δημου που να δεχεται και να συντηρει αδεσποτα (μεχρι την υιοθεσια)?
Μια από τα ίδια....Ας το στείλουν έξω μπας κ σωθεί. Αυτοί εδώ μόνο την ευθανασία ξέρουν σαν λύση. Αι σιχτιρ πια με τη μπανανια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.