Ζώα και άνθρωπος

Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Απ'οσα είχα δει με τα δικά μου, μόνο από μωρά μαζί είναι σίγουρο ότι θα τα πάνε καλά... Αλλιώς είναι ρίσκο και επικίνδυνο (για τον μικρό)..

Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Ομορφος ειναι.
Τον πρωτο καιρο χρειαζεται λιγο προσοχη αλλα θα τον συνηθισουν.
Καταλαβαινουν κι αυτες οτι ειναι χαζοκουταβος και ριχνουν μονο σκαμπιλακια αν ενοχληθουν.

Το οτι οι γατες ειναι 7 ειναι θετικο, σημαινει οτι εχουν συνηθησει την συνυπαρξη ζωων εστω και ομοειδων.
Αν ηταν μονο μια γατα στο σπιτι που εχει δει τον εαυτο της κυριαρχο των παντων αυτο θα ηταν πιο επικινδυνο.

Να εισαι λιγο (εως πολυ) προσεκτικος στην αρχη. Κυριως γιατι ο μικρος θα θελει να τις πειραζει για να παιξει και αυτες θα ενοχλουνται. Εκει πεφτουν φαπες αλλα οχι πιο κακα πραγματα, αν και εκει μπορει να γινει το ατυχημα. Οποτε αυτο να προβλεψεις τον πρωτο καιρο, για ενα μηνα περιπου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρτον για να τον σωσεις, δεν μπορει να του συμβει τιποτα χειροτερο απο το να ειναι στον δρομο...

Εξαιρετικη φωτο .... :p .... (δεν ξερω που ειναι !)

%CE%91%CE%94%CE%95%CE%A3%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%91-380x300.jpg

Γαληνεψε το συμπαν ολακερο :love: .... μου ρθε νυστα ... :sleep:

:love:

WARNING: CUTENESS OVERLOAD!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η γάτα μου, αραχτή και λάιτ στη κορυφή στο ολοκαίνουριο γατόδεντρό της, με ύψος 1,80. Με μετατροπή στη πιο ψηλή τάβλα, με τοποθέτηση άλλης μεγαλύτερης, 40 x 40 εκ., για να μπορεί η κυρία να ξαπλώνει και να τεντώνεται άνετα.

DSC06318_zpswvraa3sj.jpg

Όλη μέρα παιχνίδι, 7-8 γεύματα καθημερινά, τέσσερις διαφορετικές ξηρές τροφές και άλλες τόσες παραλλαγές από τις ακριβότερες κονσέρβες, και δύο υπηρέτες (εγώ και η γυναίκα μου), να της κάνουν όλα τα χατίρια. Και μη τυχόν και φταρνιστεί, κατευθείαν ο κτηνίατρος στο σπίτι.

Γατίσια ζωή, σου λέει μετά... :flipout:

Παναγιώτη σε βρίσκω πολύ εντάξει! :a0210:

το ίδιο γατόδεντρο έχουμε... και εγώ έχω κάνει μετατροπή, έχω ανεβάσει κολλητά με την ψηλότερη, άλλη μια και τις έχω ενώσει για να διπλασιαστεί ο χώρος...

Εγω δεν εχω γατοδεντρο γιατι δεν εχω χωρο που να το βαλω.

Ειχα δει ομως στο ΙΚΕΑ ενα ειδους σκαλωσιας που μπορουσες να το βαλεις (φιξαρισμενο βεβαια) στον τοιχο επειδη εχω τουλαχιστον ψηλους τοιχους και το γατι μπορουσε να πηδησει απο ενα επιπεδο στο αλλο...αλλα...υπαρχουν και απροοπτα. Ο γατος ανακαλυπτει τον εαυτο του Μπατμαν. Οταν ειναι πανω πανω μπορει να σκεφτειι να πηδηξει πανω στην εταζερα με τα CD η σε εταζερα με βιβλια που εχουν ηδη διαβαστει (αρα ακομα ψηλοτερα απο 2,5 μετρα) και μετα να χρειαστει να προσγειωθει ποιος ξερει που...ισως σε κανα πικαπ.

Οποτε ακυρο το παιγνιδι αυτο.

Αρα αμα θελει να κανει ταρζανιες, δεν εχει παρα αυτο το παρκουρ.

tarzanies_Pro_zpsyrb8ruul.jpg

Μην ανυσηχειτε εχω φροντσει να βαλω κοντρα στηριγματα σε βιβλια και δισκους (απο ικεα παλι) για να μην τα παρει παραμασχαλα οταν κανει τις πιρουετες του (απο υψος).
Μλιστα μετα λιγες μερες δεν το ξαναειδα πια ποτε στο ΙΚΕΑ.

Να διευκρινισω...ο γατος μου ειναι Jedi ;)

IMG_2417_zpszqtmmh6f.jpg

Αγαπητοι φιλοζωοι, την καλησπερα μου!

Φιλος ειχε τις προαλλες την εμπειρια να την κοπανησει ο σκυλος του (γερμανικο ποιμενικο) απο την αυλη του σπιτιου του προς αναζητηση νεαρης κοπελας για να κανει γουτσου γουτσου, με αποτελεσμα να τον χασει για περιπου μιση μερα. Βρεθηκε τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο.

Οποτε τωρα ειμαστε στην αναζητηση λυσης gps για τον σκυλο. Απο μια μικρη ερευνα που καναμε τα περισσοτερα gps ειναι για την αμερικη και ειναι και με συνδρομη, πραγμα που δεν μας κανει. Καποια αλλα που βρηκα, που στην ουσια ειναι σαν τα φτηνιαρικα gps αυτοκινητου που παιρνουν καρτα sim, αλλα σε μικροτερο μεγεθος και με κολαρο, ειναι αμφιβολου αποτελεσματος.

Γνωριζετε αν υπαρχουν αξιοπιστες, καλες και δοκιμασμενες λυσεις? Καποια λενε για gps και καποια αλλα λενε gprs. Τι ειναι προτιμοτερο? Τελος, στα περισσοτερα απο αυτα, η αυτονομια της μπαταριας δεν ειναι ικανοποιητικη, με το σκεπτικο οτι καθε 3 μερες θα θελει φορτισμα.

Υ.Γ. : Για την ιστορια, ο σκυλος γουτσου γουτσου δεν εκανε!

Απάντηση: Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

...Υ.Γ. : Για την ιστορια, ο σκυλος γουτσου γουτσου δεν εκανε!

Πως το ξέρετε ?

Αγαπητοι φιλοζωοι, την καλησπερα μου!

Φιλος ειχε τις προαλλες την εμπειρια να την κοπανησει ο σκυλος του (γερμανικο ποιμενικο) απο την αυλη του σπιτιου του προς αναζητηση νεαρης κοπελας για να κανει γουτσου γουτσου, με αποτελεσμα να τον χασει για περιπου μιση μερα. Βρεθηκε τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο.

Οποτε τωρα ειμαστε στην αναζητηση λυσης gps για τον σκυλο. Απο μια μικρη ερευνα που καναμε τα περισσοτερα gps ειναι για την αμερικη και ειναι και με συνδρομη, πραγμα που δεν μας κανει. Καποια αλλα που βρηκα, που στην ουσια ειναι σαν τα φτηνιαρικα gps αυτοκινητου που παιρνουν καρτα sim, αλλα σε μικροτερο μεγεθος και με κολαρο, ειναι αμφιβολου αποτελεσματος.

Γνωριζετε αν υπαρχουν αξιοπιστες, καλες και δοκιμασμενες λυσεις? Καποια λενε για gps και καποια αλλα λενε gprs. Τι ειναι προτιμοτερο? Τελος, στα περισσοτερα απο αυτα, η αυτονομια της μπαταριας δεν ειναι ικανοποιητικη, με το σκεπτικο οτι καθε 3 μερες θα θελει φορτισμα.

Υ.Γ. : Για την ιστορια, ο σκυλος γουτσου γουτσου δεν εκανε!

Ασχετα με το να μπει tracer, ο σκυλος πρεπει να περιοριστει και να μην την κοπαναει...

Γιατι η θα τον βρει πατημενο απο αυτοκινητο η θα δαγκωσει (ισως και χειροτερο σκοτωσει) κανενα, ανθρωπο η ζωο, και θα παει φυλακη ο φιλος και ευθανασια το σκυλι.

Πως το ξέρετε ?
Χα, το ηξερα οτι καποιος θα ρωταγε! Βασικα η ιστορια εχει και μια δοση φαντασιας μεσα αφου ειχε ευτυχης καταληξη! Που να ξερουμε γιατι βγηκε ο σκυλος? Το θεμα ειναι οτι βρεθηκε.

Ασχετα με το να μπει tracer, ο σκυλος πρεπει να περιοριστει και να μην την κοπαναει...

Γιατι η θα τον βρει πατημενο απο αυτοκινητο η θα δαγκωσει (ισως και χειροτερο σκοτωσει) κανενα, ανθρωπο η ζωο, και θα παει φυλακη ο φιλος και ευθανασια το σκυλι.

Φυλακη ο ιδιοκτητης και ευθανασια στο σκυλι, αυτα μπορει στη Γαλλια να γινονται. Εδω χλωμο το κοβω. Η αυλη περιφραγμενη ειναι, ετυχε μια φορα βρηκε λιγο ανοιχτη την πορτα η οποια δεν εκλεισε καλα, και την εκανε.

Καποιο tracer εχεις στα υποψην σου?

....

Καποιο tracer εχεις στα υποψην σου?

Αυτα που γνωριζω και ειναι αξιοπιστα ειναι ολα με ενσωματομενη καρτα, αλλα δυστυχως ολα εχουν μια μηνιαια εισφορα.

Αυτο της Tractive το Weenect και το Kippy Vita. Την φτηνοτερη εισφορα την εχει το Kippy. Γυρω τα 30 ευρω το χρονο. Με Geolocalisation, παρακολουθηση δραστηριοτητων (παραδειγμα ποση αποσταση διυνησε) χαρτη σημα με SMS... Και βεβαια εξαρταται απο τον τηλεφωνικο παροχο σου εαν υπαρχει κοστολογηση επιπλεον. Εδω στη Γαλλία οχι αλλα δεν ξερω αν ειναι οι ιδιες συνθηκες και Ελλαδα.

Σε ευχαριστω για τις προτασεις. Θα ριξω μια ματια σε αυτα να δω τι παιζει, χαρακτηρηστικα κτλ.