Ζώα και άνθρωπος

Τώρα εσύ πας να μου ακυρώσεις 11 χρόνια..Με τον μεγάλο έτσι παίζαμε,με τα αυτιά πίσω..(αυτός,όχι εγώ) και αφού τελειώναμε το αγριο αυτό παιχνίδι ,ειμασταν τα καλύτερα φιλαράκια..Τώρα αν εσύ δεν έχεις σπιτική γάτα να παίζει με αυτόν τον τρόπο δεν φταίω εγώ..
Επίσης όταν έπαιζα μαζί του με κορδόνι,έπαιρνε στάση επίθεσης για να το πιάσει με τα αυτιά πίσω και τα πίσω πόδια σε ετοιμότητα για το μεγάλο ντου.
Έχει να κάνει με τα ένστικτα τους και όχι με το περιβάλλον στο οποίο ζουν .
Στο παρακάτω βίντεο,δες την στάση του μικρού..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Ξεχασα να επισημανω .... "Οταν το κανει ΜΙΑ φορα και μονο με το ΕΝΑ ποδι ...."
Το οτι τραβαει τα αυτια πισω ... ουτε που το συζηταω ! Ξεκαθαρο "ΦΥΓΕ" !

Όλα αυτά που ανέφερες σε συνδυασμό με άλλα που σου δείχνει ταυτόχρονα μπορεί να σημαίνουν πολλά διαφορετικά πράγματα.
Π.χ. τα αυτιά πίσω μπορεί να σημαίνουν και αμηχανία ή υποταγή.

Hint: η γάτα όταν είναι έτοιμη να σου την πέσει σου δείχνει ένα ξεκάθαρο και αλάνθαστο σήμα. Κουνάει την ουρά της.

Καιρός να μπει μια τάξη!

Αν το έκανε ο μπαμπάς σκύλος, ξέρεις τι ξύλο θα έτρωγε, ε; :D

Οι κόρες της γάτας διαστέλλονται ένα δευτερόλεπτο πριν επιτεθεί.
Έχω ρίξει τρελό παιχνίδι έτσι.
Κάποιες φορές βέβαια παίζει και να μην προλάβεις, με ότι σημαίνει αυτό για την δομική συνέχεια του δέρματός σου. :D

Εγω ΔΕΝ μπορεσα ποτε να χαιδεψω τον Κατσουλινο στην κοιλιτσα του.
Και ειχε τοσο ομορφη στρουμπουλη κοιλιτσα (για τους κακοπροαιρετους,
οι ορχεις του ηταν αρκετα πισω !!!)

Ακομα και οταν γυρνουσε τουμπιτσα και γουργουριζε ... ηταν αδυνατο.
Το φχαριστιοταν (για μισο πικοσεκοντ) και μετα .... με κλωτσουσε με
τα πισω ποδια η με δαγκωνε (οχι τρυφερο δαγκωμα ... αγριο !).

Εξ ενστικτου ενα πραμα.
Και το θελε και δεν το θελε (επιτιθονταν). Αφου απομακρυνα το χερι
κοιτουσε αλλου, για λιγο ... και ξανα τουμπιτσα. Για χαδακια !

Εντωμεταξυ με ξερω ... ΔΕΝ εχω βαρυ χερι (ουτε ατσαλο).
Σαν δυο φυσεις μεσα στον Κατσουλινο να παλευαν μεταξυ τους.
Δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως ....

Υπάρχει ένα account στο twitter που ανεβάζεις καθημερινά videos για ζωάκια απ´όλο τον κόσμο. The Dodo
Δυστυχώς τα δυο πρόσφατα που έχω δει είναι από έναν άγιο άνθρωπο (μάλλον στην Κρήτη) που σώζει κουτάβια που βρίσκει στα σκουπίδια. Δεν έχει ανεβεί άλλο βίντεο στο κανάλι αυτό που να δείχνει ζωντανά κουτάβια σε κάδους σκουπιδιών. Είναι πραγματικά ντροπή ο τρόπος που μεταχειριζόμαστε τα ζωάκια.
https://twitter.com/dodo/status/1107642817520766978

Last edited by a moderator:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τι υπέροχη μαύρη γάτα! Σαν μίνι πάνθηρας είναι! :love:

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Υπάρχει ένα account στο twitter που ανεβάζεις καθημερινά videos για ζωάκια απ´όλο τον κόσμο. The Dodo
Δυστυχώς τα δυο πρόσφατα που έχω δει είναι από έναν άγιο άνθρωπο (μάλλον στην Κρήτη) που σώζει κουτάβια που βρίσκει στα σκουπίδια. Δεν έχει ανεβεί άλλο βίντεο στο κανάλι αυτό που να δείχνει ζωντανά κουτάβια σε κάδους σκουπιδιών. Είναι πραγματικά ντροπή ο τρόπος που μεταχειριζόμαστε τα ζωάκια.
https://twitter.com/dodo/status/1107642817520766978
Όλοι βλέπουν τη βιτρίνα στον συγκεκριμένο, ότι τα σώζει...
Δείτε όμως και που τα έχει όταν τα μαζεύει, για να μην μιλήσω για άλλα πράγματα...

@Fixxxer, Το "κανάλι" αυτό ανεβάζει βίντεο από όλο τον κόσμο. Πολλά είναι από την Ινδία. Δεν υπάρχει βίντεο άλλης χώρας που να βγάζουν κουτάβια ή γατάκια ζωντανά από τα σκουπίδια. Δεν τα έχω δει κι όλα, αλλά εγώ δεν έχω προσέξει κάτι αντίστοιχο τον τελευταίο χρόνο.
Δείχνει σκυλιά στην Ινδία σε άθλια κυριολεκτικά κατάσταση (μόνο τα κόκκαλα δηλαδή), αλλά κουτάβι παρατημένο σε κάδο μόνο στην Ελλάδα.
Όχι πως δεν το ξέραμε, αλλά είναι σοκαριστικό.

Τώρα εσύ πας να μου ακυρώσεις 11 χρόνια..Με τον μεγάλο έτσι παίζαμε,με τα αυτιά πίσω..(αυτός,όχι εγώ) και αφού τελειώναμε το αγριο αυτό παιχνίδι ,ειμασταν τα καλύτερα φιλαράκια..Τώρα αν εσύ δεν έχεις σπιτική γάτα να παίζει με αυτόν τον τρόπο δεν φταίω εγώ..
Επίσης όταν έπαιζα μαζί του με κορδόνι,έπαιρνε στάση επίθεσης για να το πιάσει με τα αυτιά πίσω και τα πίσω πόδια σε ετοιμότητα για το μεγάλο ντου.
.........

Και μενα ακριβως ετσι.
Το τι ξυλο εχω φαει βεβαια αλλο πραγμα. Και τον ευχαριστει αυτο, απ'οτι εχω καταλαβει.
Αλλα μετα οι καλυτεροι φιλοι και χαδια.

Ενα οραγμα που μ'εντυπωσιαζει...οι ταπες που ριχνει ενω εχει τοσο μικρο βαρος ( 6 κιλα ) που οταν κραταω καμμια βεργα μπορει και να μου τη ριξει.
Που βρισκει τετοια δυναμη.

Αλλο πραγμα που με εντυπωσιαζει...η δυναμη εκτονωσης του. Οταν ειναι να του βαλουμε αντιπαρασιτικο για παραδειγμα...Τον κρατω με ολο μου το βαρος και τσακ πειτιεται... Μην πω για τον κτηνιατρο μου και φιλο...που αυτος ειναι υπερβαρεων βαρων ( καπου 150 κιλα τον υπολογιζω).
Μου εχει πει οτι οταν πανε να βαλουν αντιπαρασιτικο στον γατο τους (μαζι με την γυναικα του και εκεινος που ειναι και αυτη κτηνιατρος) αυτος αναλαμβανει να τον ακινητοποιησει... Ε ο γατος τον "τιναζει" μου λεει !

Και μενα ακριβως ετσι.
Το τι ξυλο εχω φαει βεβαια αλλο πραγμα. Και τον ευχαριστει αυτο, απ'οτι εχω καταλαβει.
Αλλα μετα οι καλυτεροι φιλοι και χαδια.

Ενα οραγμα που μ'εντυπωσιαζει...οι ταπες που ριχνει ενω εχει τοσο μικρο βαρος ( 6 κιλα ) που οταν κραταω καμμια βεργα μπορει και να μου τη ριξει.
Που βρισκει τετοια δυναμη.

Αλλο πραγμα που με εντυπωσιαζει...η δυναμη εκτονωσης του. Οταν ειναι να του βαλουμε αντιπαρασιτικο για παραδειγμα...Τον κρατω με ολο μου το βαρος και τσακ πειτιεται... Μην πω για τον κτηνιατρο μου και φιλο...που αυτος ειναι υπερβαρεων βαρων ( καπου 150 κιλα τον υπολογιζω).
Μου εχει πει οτι οταν πανε να βαλουν αντιπαρασιτικο στον γατο τους (μαζι με την γυναικα του και εκεινος που ειναι και αυτη κτηνιατρος) αυτος αναλαμβανει να τον ακινητοποιησει... Ε ο γατος τον "τιναζει" μου λεει !

Γιωργο, physiomer του ριχνω στην μυτουλα και δεν μπορω να τον κρατησω!! και ειναι μια σταλια ακομα.. φανταζομαι οταν μεγαλωσει.
αλλά νυχια δεν βγαζει να με γρατζουνισει. λες και καταλαβαινει οτι θελω το καλο του

67623393_2402069826740399_937062822041354240_n.jpg