Ζώα και άνθρωπος

Re: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Και βρηκατε να υπερασπιστειτε τους Αμερικλανους , την ψυχιατρικη παρακολουθηση για να πιασουν τους μελλοντικους Χανιμπαλς.Μπραβο ..φιλοζωοι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και εις ανωτερα.

Εσυ τι νομιζεις;..Οποιος βασανιζει και σκοτωνει ενα ζωντανο για να περασει την ωρα του ειναι στα καλα του;...

Αυτό κατάλαβες βρε Ντίνο? Εξίσωση?
Απλά αυτό που λέω είναι ότι ανεξάρτητα με το αν χτυπήσει η κρίση κάποιον ή όχι, κάποια πράγματα δεν του περνάνε (ή δεν πρέπει να του περνάνε) καν από το μυαλό!
Μεταξύ αυτών πρέπει να είναι να μην εγκαταλείπει και το ζώο.
Κάντε λίγο τον κόπο να βλέπετε τι λέμε, αλλιώς θα πρέπει να εξηγούμε το παραμικρό σε πράγματα που είναι προφανή.

Σε αυτο συμφωνω βρε.

Αυτο που καταλαβα απο το παραπανω που εγραψες, ειναι οτι οπως δεν θα αφησεις (παρατησεις) στο δρομο το παιδι σου, ετσι δεν θα παρατησεις και το σκυλι σου

Στο "οπως" ειναι η διαφωνια μου....

Πολύ περισσότερο από calma Γιαννη, μέτρα πόσες φορές χαρακτήρισε τους φιλόζωους υστερικούς χωρίς αντίδραση μέσα σε ένα νήμα φιλόζωων!
Άμα φτάνουμε να μιλάμε για αμερικλανούς, χάνιμπαλς και να ευχόμαστε και εις ανώτερα, τότε το να πεις τον άλλο troll είναι τουλάχιστον ευγενικό!
Άλλα επίθετα είναι πιο ταιριαστά ειδικά που ενοχλείται κάποιος από την υπεράσπιση των ζώων.
Πράγμα που έχει εκφραστεί και πριν τις "αμερικλανιές" που συζητήθηκαν μέχρις σιχάσεως στις τελευταίες σελίδες!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε αυτο συμφωνω βρε.

Αυτο που καταλαβα απο το παραπανω που εγραψες, ειναι οτι οπως δεν θα αφησεις (παρατησεις) στο δρομο το παιδι σου, ετσι δεν θα παρατησεις και το σκυλι σου

Στο "οπως" ειναι η διαφωνια μου....

Όπως δεν θα ληστέψεις έναν άλλο κακομοίρη, όπως δεν θα κάνεις το ένα ή το άλλο. Το όπως δεν χρησιμοποιήθηκε σαν μέτρηση αξίας αλλά σαν τρόπος.
Με τον ίδιο τρόπο που ένα σωρό άλλα δεν μας περνάνε καν από το μυαλό.

Α! και καλό είναι να μην βασανίσεις κανένα ζωάκι επειδή διαφωνούμε!

Δεν εχω σκυλι.Εχει ευθυνες .Και δεν πειραζω ουτε μυγα.Ειμαι πολυ περισσοτερο φιλοζωος απο κατι αλλους.Που εξισωνουν ανθρωπους με ζωα.Να το προσεξουν αυτο.Και ο Χιτλερ φιλοζωος ηταν.

ok

(Στον Χρηστο παει)

Δεν εχω σκυλι.Εχει ευθυνες .Και δεν πειραζω ουτε μυγα.Ειμαι πολυ περισσοτερο φιλοζωος απο κατι αλλους.Που εξισωνουν ανθρωπους με ζωα.Να το προσεξουν αυτο.Και ο Χιτλερ φιλοζωος ηταν.

Καλά δεν χρειάζεται να έχεις ζώο για να το βασανίζεις!
Κύρίως αυτοί που ΔΕΝ έχουν το κάνουν. Α! το κάνουν γιατί οι μύγες δεν τους αρκούν, για αυτό και τις αφήνουν ήσυχες!

Πάντως άμα το κόψεις το σπορ, δεν έχεις να φοβηθείς ούτε αστυνομία, ούτε πρόστιμα!
Όσο για το Χίτλερ είχε και δύο αυτιά, άμα εσύ νομίζεις ότι ταυτίζεσαι με τέτοια πράγματα, τότε κόψτα ελεύθερα!

Το φιλοζωος παντως ειναι λαθος σαν λεξη

Οταν ελεγα για υστεριες.Οριστε.

Ρε σεις! Ο Χίτλερ άκουγε και μουσική!
Πετάξτε αμέσως τα στερεοφωνικά σας!

:flipout:

Οταν ελεγα για υστεριες.Οριστε.

Εσύ σε ένα νήμα υστερικών φιλόζωων τι γυρεύεις και έχεις γράψει τα άπειρα (άσχετα)?
Να μας βάλεις μυαλό? να μας συνεφέρεις? τι?
Νομίζεις ότι έχεις τις ικανότητες?

Χλευαζεις την λογικη των Αμερικανων...Εισαι βασανιστης...Απλα πραγματα...

Αγαπας τα ζωα...Εισαι wanna be Χιτλερ...Απλα πραγματα...

Καλά μη σου πω τι είσαι άμα σου αρέσει και η ζωγραφική!!!

Χλευαζεις την λογικη των Αμερικανων...Εισαι βασανιστης...Απλα πραγματα...

Υπαρχουν τοσα αλλα για τα οποια μπορεις να χλευασεις τους Αμερικανους,αλλα οχι (κατα την γνωμη μου) επειδη εβγαλαν εναν νομο που προστατευει τα ζωα...

Απάντηση: Re: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Αγαπας τα ζωα...Εισαι wanna be Χιτλερ...Απλα πραγματα...

Εγώ το ξέρω με τον Γιωρίκα, τον Κωστίκα και το ενυδρείο.

Re: Απάντηση: Re: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Εγώ το ξέρω με τον Γιωρίκα, τον Κωστίκα και το ενυδρείο.

Αυτο λες μαλλον...:Banane0:

''Ήταν ο Κωστίκας κι ο Γιωρίκας στην πλατεία της Τραπεζούντας και κουβέντιαζαν. Κάποια στιγμή λέει ο Γιωρίκας: - Ρε Κωστίκα, ήρθε ο Παυλίκας από την Αμερική. - Σώπα ρε! του λέει ο Κωστίκας. - Και τι έκανε;. - Σπούδαζε. - Τι; - Δεν ξέρω πάω να τον ρωτήσω. Μια και δυο πάει ο Γιωρίκας και βρίσκει τον Παυλίκα. - Τι έγινε ρε Παυλίκα; Τι έκανες στην Αμερική; - Σπούδαζα. - Τι; - ΓΝΩΣΤΙΚΟΛΟΓΙΑ! - Τι είναι αυτό; - Ακου, του λέει. Πρέπει να σου δώσω ένα παράδειγμα. Έχεις ενυδρείο σπίτι σου; - Ναι. - Αρα σου αρέσει το νερό. - Ναι. - Αρα σου αρέσει η θάλασσα. - Ναι. - Αρα σου αρέσει η παραλία. - Ναι. - Αρα σου αρέσουν οι γυναίκες που ξαπλώνουν στην παραλία. - Ναι. - Αρα ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ! Τρελαίνεται ο Γιωρίκας, τρέχει και βρίσκει τον Κωστίκα. - Τρομερός επιστήμονας ο Παυλίκας, του λέει. - Τι σπούδασε ρε; τον ρωτάει. - ΓΝΩΣΤΙΚΟΛΟΓΙΑ! - Και τι είναι αυτό; - Παίρνει το περισπούδαστο ύφος ο Γιωρίκας και λέει: - Πρέπει να στο πω με ένα παράδειγμα. Έχεις ενυδρείο σπίτι σου; - Όχι. - Ε, είσαι π**στης!''

Πολύ περισσότερο από calma Γιαννη, μέτρα πόσες φορές χαρακτήρισε τους φιλόζωους υστερικούς χωρίς αντίδραση μέσα σε ένα νήμα φιλόζωων!
Άμα φτάνουμε να μιλάμε για αμερικλανούς, χάνιμπαλς και να ευχόμαστε και εις ανώτερα, τότε το να πεις τον άλλο troll είναι τουλάχιστον ευγενικό!
Άλλα επίθετα είναι πιο ταιριαστά ειδικά που ενοχλείται κάποιος από την υπεράσπιση των ζώων.
Πράγμα που έχει εκφραστεί και πριν τις "αμερικλανιές" που συζητήθηκαν μέχρις σιχάσεως στις τελευταίες σελίδες!

Δεν ειναι νημα φιλοζωων , ουτε νημα ενημερωσης για τις αλλαγες στην νομοθεσια, ειναι νημα για τα ζωα και γενικης συζητησης.Οι τρολλιες σας πειραζουν οταν δεν συμφωνουν με αυτα που λετε.Δεν καταλαβα δηλαδη ? Δεν μπορω να αμφισβητησω αν θελω τις προθεσεις καποιων ? Την αποτεσματικοτητα των αποφασεων τους ? Το υψος των προστιμων ?
Μπηκε καποιο αρθρο και σχολιασα.

Από εμένα συνέχισε ελευθέρα!

Ας μη κάνουμε όμως τον κόπο να μετρήσουμε πόσες φορές είπες "υστερικούς" όσους υποστηρίζουν την αυστηρότητα των νόμων.

Ας μη κάνουμε τον κόπο να δούμε τι σημαίνει υστερικός εν τέλη!
Μην είναι αυτός που δεν βασανίζει ζώα αλλά έχει αγωνία για το τι θα πάθουν όσοι βασανίζουν ζώα?
Μην είναι αυτός που δεν έχει ζώα αλλά έχει αγωνία για το τι θα πάθει αυτός που έχει ζώα και τα παρατάει?

Μην ψάξουμε ποιος λέει ειρωνικά τους άλλους "επιδημιολόγους" , γιατί απλά εκφράσανε την ίδια άποψη με τον κορυφαίο για την περίσταση επιστήμονα.
Εσύ τώρα που μιλάς για αμερικλανιές..... μιλάς σαν εγκληματολόγος?

όταν πέρασε ο νόμος στην Ελλάδα υπήρχε ανησυχία για το τι θα πάθει κανείς αν αμυνθεί από τα αδέσποτα!
τώρα υπάρχει καΐλα για το δικαίωμα αυτού που τον βάρεσε η κρίση να το παρατήσει στο δρόμο .... με βάση το νομόσχέδιο στην Αμερική...

Και σε όλα αυτά τουρλού ο Χίτλερ, με τον Χάνιμπαλ και τον λαδωμένο συνδικαλιστή!

Όπως είπα... από εμένα πλέον καμία αντίρρηση!
Πες ότι θέλεις!
Σου δίνω δίκιο πριν το πεις!

:a0210:

Πως τα συνδυασες ολα ετσι ? Δηλαδη πρεπει να πηγαινε κατα διαολου ο κοσμος πριν οι Αμερικανοι αποφασισουν να εμπλουτισουν τα προφιλ του fbi ?
Και δεν ειναι Χαντμπολ , ειναι Χανιμπαλ.Αυτα σιγα σιγα να τα μαθαινεις...για το καλο των ζωων.