Ζώα και άνθρωπος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις...

Πάντως χωρίς αστεία, όταν με το καλό βρεθούμε από κοντά θα σου δείξω πως πρέπει να στέκεσαι και τι να κάνεις (ακόμη και όταν είσαι με το ποδήλατο) και δεν θα σε πειράξει κανένα!
Υπάρχουν απλοί τρόποι!

:)

Υπάρχουν όντως; Οι σκύλοι, τους γνωρίζουν όμως; :flipout:

Re: Απάντηση: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Βρε τα καημένα τα σκυλάκια...τελικά στις πόλεις ενοχλούνε, στα χωράφια φοβίζουνε, και στα βουνά τα βράδια κάνουνε μια συγκεκριμένη γραία να Hezetai! :flipout:

Πάντως χωρίς αστεία, όταν με το καλό βρεθούμε από κοντά θα σου δείξω πως πρέπει να στέκεσαι και τι να κάνεις (ακόμη και όταν είσαι με το ποδήλατο) και δεν θα σε πειράξει κανένα!
Υπάρχουν απλοί τρόποι!

:)

Σιγουρα Χρηστο, υπαρχουν απλοι τροποι (οχι οτι θα "πιασουν" απαραιτητα), που μπορει να τους εφαρμοσει καποιος που εχει σχετικη εμπειρια / ψυχραιμια

Ο πανικος ομως ???

Εγω εχω "καθισει" και με εχει αρπαξει σκυλος απο το ποδι, παρα να τον χτυπησω. Νιωθω ομως πως αν παει να μου αρπαξει το πιτσιρικι, θα τον δαγκωσω πρωτος εγω (το σκυλο εννοω :p )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορει

Υπάρχουν όντως; Οι σκύλοι, τους γνωρίζουν όμως; :flipout:

Oh yes!

και δεν εννοώ να τους πετάξεις την γριά έτσι? :flipout:

Απάντηση: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Αφου εισαι με τη φωτογραφικη, τραβα φλασιες βρε φιλος :ernaehrung004:

Μην ανησυχείς, έχω στιβαρό τρίποδο που καταλήγει σε ολομεταλλική κεφαλή μισού κιλού. Κανένα κρανίο πρόκειται να της αντισταθεί έτσι και ευστοχήσει. Δεν αγοράζω σαν τον Χρήστο εγώ καρμπόνια και παπαριές.

Σιγουρα Χρηστο, υπαρχουν απλοι τροποι (οχι οτι θα "πιασουν" απαραιτητα), που μπορει να τους εφαρμοσει καποιος που εχει σχετικη εμπειρια

Ο πανικος ομως ???

Εγω εχω "καθισει" και με εχει αρπαξει σκυλος απο το ποδι, παρα να τον χτυπησω. Νιωθω ομως πως αν παει να μου αρπαξει το πιτσιρικι, θα τον δαγκωσω πρωτος εγω (το σκυλο εννοω :p )

Εννοείται ότι και το πιτσιρίκι σου θα προστατέψεις ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ και τον εαυτό σου!
Δεν το συζητάμε!

Απάντηση: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Μην ανησυχείς, έχω στιβαρό τρίποδο που καταλήγει σε ολομεταλλική κεφαλή μισού κιλού. Κανένα κρανίο πρόκειται να της αντισταθεί έτσι και ευστοχήσει.

Το νου σου μη πετυχεις το Ντινο με το παιδι πουθενα, δαγκωνει :flipout:

Re: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Πάντως εγώ τόσο που το πλήρωσα το τρίποδο, καλύτερα να δαγκώσει εμένα! :flipout:

Μη ρωτάτε πόσο! ας πούμε "ακριβά".

Εννοείται ότι και το πιτσιρίκι σου θα προστατέψεις ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ και τον εαυτό σου!
Δεν το συζητάμε!

Και ερχομαστε τωρα στο θεμα με τον κυνηγο και το τσοπανοσκυλο στην Αχαϊα

"Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις"
:ernaehrung004:

Και ερχομαστε τωρα στο θεμα με τον κυνηγο και το τσοπανοσκυλο στην Αχαϊα

"Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις"
:ernaehrung004:

Σωστά, αλλά επειδή η είδηση είναι από σοβαρή πηγή και λόγο του ότι αφορά δικαστική απόφαση να ξέρεις ότι δεν γράφουν ότι νάναι.
Επίσης υπάρχει η συνέχεια της είδησης... τα περι της αυλής ειπώθηκαν πολύ νωρίτερα για παράδειγμα...
όπως και η παρουσία της αστυνομίας....

Απλά υπάρχει και η Κορώνη... ;)

Ωστόσο μιλάμε για περιπτώσεις που στη γενική εικόνα του ποιος αμύνεται και ποιος όχι στην πραγματικότητα, μάλλον τα ζώα είναι εκείνα που έχουν πρόβλημα άμυνας απέναντι στον άνθρωπο.

Για όσους δεν γνωρίζουν από σκυλιά...

Προσπαθήστε να κρατηθείτε ψύχραιμοι και να δείξετε στον σκύλο ότι δεν του δίνετε σημασία.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πάτε να μπείτε και στον χώρο του.

Το αντίθετο.

Ωστόσο μιλάμε για περιπτώσεις που στη γενική εικόνα του ποιος αμύνεται και ποιος όχι στην πραγματικότητα, μάλλον τα ζώα είναι εκείνα που έχουν πρόβλημα άμυνας απέναντι στον άνθρωπο.

Προφανως, αλλα πιαστηκαμε απο τον σκυλο που ερεθιζεται με το τριποδο του Τασου

Απάντηση: Re: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πάτε να μπείτε και στον χώρο του.

Το αντίθετο.

Ποιο χωρο του. Εξω μιλαμε ειναι, κι εγω κανω ειρηνικα τον περιπατο μου. Και δεν μιλαμε για καμια σαβανα ή δασος ή κορφοβουνι. Μολις εξω απο χωριο λεμε.

Τάσο ο χώρος του είναι αυτός που έχει οριοθετήσει ο σκύλος και κάθεται και τον φυλάει. Αν προσέξεις από μακρυά τέτοιες περιπτώσεις θα δεις τον σκύλο πολλές φορές να κινείται πάνω κάτω ή κυκλικά και να σταματά σε συγκεκριμένα σημεία για να επιστρέψει.

Αυτό εννοώ δεν μπαίνεις στον χώρο του.

Είναι σα να έρθει κάποιος και σταθεί μπροστά σου αλλά σχεδόν κολλητά στη μούρη σου... :BDBDG54:

Πως θα ήταν αν οι φίλοι μας συμπεριφέρονταν σαν κατοικίδια

Part1
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Part2
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:flipout:

Πολλα αδεσποτα εχουν επιτεθει σε παιδια και σε γυναικες και σε ποδηλατες και οχι μονο.Και σχηματιζουν και αγελες και ειναι ακομα πιο επικινδυνα.Και εξαρταται και τα σκυλια , αλλο αστος ρεκλας εξω απο φαστφουνταδικο και αλλο τιποτα τσοπανοσκυλα.

Εκπληκτικοί !!!!!! :flipout:

Το μόνο που ξέχασαν είναι ότι και οι σκύλοι κάνουν εμετό !!! και πολλές φορές από ντροπή ή φόβο το ξανατρώνε !!!

Να πω πάντως το παράπονό μου!

Και το τονίζω, δεν έχει σχέση με κανέναν εδώ μέσα.
Απλά το λέω γιατί το εισπράττω καθημερινά στη ζωή...
Είναι τρομερό να ασχολείσαι με το θέμα ενεργά, να βουτάς τα χέρια σου στο αίμα χωρίς να έχεις κανένα προσωπικό όφελος (το αντίθετο) για να σώσεις μια ζωή που δεν την έβαλες εσύ σε κίνδυνο και να νομίζουν οι άλλοι ότι είσαι λιγότερο ευαίσθητος από αυτούς που δεν κάνουν τίποτε από το να λένε "τι κρίμα"...
Όχι ότι αυτό θα αλλάξει σε τίποτε τη όποια δράση μου αλλά ρε γμτο το κάνω γιατί εμένα με πειράζουν πολύ περισσότερο και τα αίματα και ο πόνος.
Τόσο πολύ που με πονάει η ψυχή αν δεν προσπαθήσω να διορθώσω κάτι...
Ούτε συνηθίζεται ποτέ, ούτε γίνεται πιο εύκολο...

Αποκλειεται να συμβαινει αυτο.Αδιαφορια μπορει να αντιμετωπισει κανεις αλλα απαξιωση της μικρη η μεγαλης συνεισφορας του...γιατι ?.Εκτος αν αρχιζει καποιος τις ηθικολογιες και γενικολογιες για να τα βαλει με το ψαρεμα και το κυνηγι ´.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63939925

Χωρις σχολια.

Υπαρχουν και τετοια (και πολυ χειροτερα περιστατικα, με το ακιτα στην Κυπρο, το τζακ ρασσελ στην Μ. Βρετανια μου ερχονται στα γρηγορα στο μυαλο), αλλα δεν ειναι συνήθη... ΤΡΑΓΙΚΑ, αλλα σπανια

Ειναι ρουτινα ομως οι κακοποιησεις ζωων απο εμας

Αποκλειεται να συμβαινει αυτο.Αδιαφορια μπορει να αντιμετωπισει κανεις αλλα απαξιωση της μικρη η μεγαλης συνεισφορας του...γιατι ?.Εκτος αν αρχιζει καποιος τις ηθικολογιες και γενικολογιες για να τα βαλει με το ψαρεμα και το κυνηγι ´.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63939925

Χωρις σχολια.

Και όμως! Δυστυχώς γίνεται συνέχεια!
Το πρώτο που θα ακούσουμε είναι "γιατί δεν βοηθάτε τους ανθρώπους".
Το ωραίο είναι ότι αυτό το συμπέρασμα το βγάζουν αυθαίρετα, (και εγώ και πολλοί από τους γνωστούς μου φιλόζωους έχουμε και τέτοια δράση).
Και το ακόμη ωραιότερο, ότι οι ίδιοι ούτε ανθρώπους, ούτε ζώα βοηθάνε... αλλά η κριτική απαξίωση πρόχειρη στο τσεπάκι τους!

Αν με ρωτήσεις γιατί το κάνουν αυτό? δεν ξέρω.
ίσως αισθάνονται άβολα που οι ίδιοι δεν κάνουν κάτι (δεν υποχρεούνται αν δε θέλουν) και με την απόρριψη αποφεύγουν να ασχοληθούν (με το εαυτό τους, τη συνείδηση τους)
ίσως πρόκειται για κλασική άρνηση δηλαδή...
Δεν μπορώ να πω σίγουρα όμως.