Ζώα και άνθρωπος

Re: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Εξαρταται ποσο σεμνα προβαλλει καποιος αυτην την βοηθεια που προσφερει.Μπορει να ειναι απο κλασσικη αρνηση και κλισεδιαρικο ωχαδελφισμο μεχρι δικαιολογημενη αγανακτιση-αυτοαμυνα

Εξαρταται ποσο σεμνα προβαλλει καποιος αυτην την βοηθεια που προσφερει.Μπορει να ειναι απο κλασσικη αρνηση και κλισεδιαρικο ωχαδελφισμο μεχρι δικαιολογημενη αγανακτιση-αυτοαμυνα

Δεν υπάρχει κάτι να προβάλλεις!
Σταματάς και μαζεύεις για παράδειγμα από την άκρη του δρόμου ένα χτυπημένο ζώο.
Το τι θα ακούσεις, δεν λέγεται... όχι από πολλούς, αλλά πάντα θα βρεθεί κάποιος.

Απάντηση: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

"Ο χρήστης ΑΝΙΜΑ - Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής πρόσθεσε 3 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ Λαθροθηρία στην Ηπειρο.
πριν 1 ώρα ·
... σε αυστηρά προστατευόμενα είδη.Μετά το νεαρό όρνιο, για το οποίο εξέδωσε Δελτίο Τύπου η Ορνιθολογική, ένας κραυγαετός κι ένας φιδαετός, σταλμένοι και οι δύο από το Δασαρχείο Ιωαννίνων από την ίδια γεωγραφική περιοχή, αποδείχτηκαν πυροβολημένοι, μετά τον ακτινολογικό έλεγχο. Ο φιδαετός είναι ήδη νεκρός.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου θα καταδικάσει τα γεγονότα, που αποδεικνύουν δυστυχώς ότι τα αρπακτικά δεν έπαψαν να αποτελούν στόχο των οπλοφόρων. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι: Κρίμα..."

http://www.ornithologiki.gr/page_cn.php?aID=1679

...που λέγαμε παραπάνω για την ΑΝΙΜΑ. Τέλος...

Δεν ειναι ικανοι δηλαδη ουτε για να κοιταξουν απλα την δουλεια τους.Ουτε αυτο :flipout:
Παντως μην απελπιζεσαι.Τωρα που ειναι αγανακτισμενοι και παλευουν επιτελους για την αλληλεγυη την ισοτητα και την αξιοκρατια ολα θα φτιαξουν :)

Little Dog Watches Helplessly As A Wild Fox Plays With The Toy She Left Outside

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας: Σκότωσαν με βέλος τοξοβολίας την σκυλίτσα

Ένας αδίστακτος άνθρωπος σημάδεψε και τελικά σκότωσε με βέλος, που χρησιμοποιούν μόνο οι επαγγελματίες αθλητές τοξοβόλοι, μια αδέσποτη σκυλίτσα η οποία ζούσε κοντά στο σούπερ μάρκετ «Bazzar» στους Αγίους Θεοδώρους. Το ζώο το βρήκε σήμερα να αιμορραγεί η γυναίκα η οποία το φρόντιζε. Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Γιώργου Πατάπη, ο οποίος έβγαλε ακτινογραφία και αμέσως φάνηκε το μέγεθος της ζημιάς.

Το βέλος εισήλθε από την περιοχή του στέρνου, κινήθηκε ραχιαία της καρδιάς, τρύπησε τους πνεύμονες και εξήλθε στην θωρακοσφυική χώρα. Αν και η σκυλίτσα χειρουργήθηκε δεν άντεξε και πέθανε μερικές ώρες αργότερα.

VelosAgioiTheodoroiKorinthias%20(9).jpg

Το βέλος στράβωσε καθώς ο δράστης - επειδή είναι ακριβό - προσπάθησε να βγάλει από το σώμα του σοβαρά τραυματισμένου σκύλου αδιαφορώντας για τον φρικτό πόνο που προκαλούσε στο ζώο.

http://www.zoosos.gr/article/5979/a...ias-skotosan-me-velos-toxovolias-ten-skulitsa

Θα έπρεπε να ηταν νομιμο να σκοτωνεις τετοιους "ανθρωπους"

Έχουν πραγματικά βαθιά συναισθήματα τα ζώα?
Δίνουν πραγματική αγάπη?
Είναι "λιγότερα" σε αυτό από τους ανθρώπους?

Έκλεισε η ταβέρνα του φονιά της σκυλίτσας Μάγκυ στην Εύβοια.

Το βράδυ της Τετάρτης δημοσιεύτηκαν στο facebook και στη σελίδα My Nea Styra οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι έκλεισε η ταβέρνα «Κώστας» που ανήκε στον άνδρα, ο οποίος κακοποίησε θανάσιμα μια κουταβίτσα, τη Μάγκυ, στα Νέα Στύρα Εύβοιας στις 17 Ιουλίου. Σύμφωνα με το zoosos.gr ο δολοφόνος της Μάγκυ χρωστούσε μεγάλο ποσό στον ιδιοκτήτη του κτιρίου από ενοίκια.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου μάλιστα, εμφανίζεται -όπως είπε στο zoosos.gr κάτοικος της περιοχής- να πλήρωσε ο ίδιος τα έξοδα, ώστε να μοιραστούν δωρεάν σουβλάκια στους τουρίστες για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις, μετά το περιστατικό, σκεπτόμενος φυσικά ότι αν η ταβέρνα κλείσει θα χάσει ό,τι του χρωστάει ο δράστης. Η ταβέρνα δούλεψε για λίγο αλλά τελικά το λουκέτο μπήκε καθώς τα χρέη του ιδιοκτήτη της ήταν πολλά και η δυσφήμηση μετά το έγκλημα μεγάλη.

Να σημειωθεί ότι στη Μάγκυ έγινε ευθανασία καθώς ο δράστης είχε θρυμματίσει το κρανίο της χτυπώντας την στο κεφάλι με καρέκλα. Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του δολοφόνου της σκυλίτσας έχει επιβληθεί ήδη διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και πως η δίκη του αναμένεται να διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2014 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.

http://www.koutipandoras.gr/article...rna-toy-fonia-tis-skylitsas-magky-stin-eyvoia

Σημερα το πρωι που βγηκα εξω, ειχα τρεις μουσαφιριδες. Καποιος ΚΑΦΡΟΣ τους παρατησε.... και επειδη "μυριστηκαν" νερο, φαι και στεγη ηρθαν σε εμενα.

Επειδη:
1. Φροντιζω εδω και 3-4 χρονια τον Ρομεο, το απολυτο ρεμαλι...
2. Το καλοκαιρι, μου φαρμακωσαν οι ΚΑΦΡΟΙ που ερχονται 1 μην τον χρονο στα εξοχικα τους την Γκριζουλα και την Σπιθα, με αγχωνει ηδη ο Ρομεος που την γλυτωσε
3. Εχω και την Σιβα...
4. Δεν εχω τον χρονο να φροντισω 3 σερνικα ρεμαλια ακομα,

μηπως θελει καποιος να παρει καποιο ?

Εχουν κατι απο λυκοσκυλο σιγουρα, δεν ειναι πανω απο 1 χρονου, και εκτος απο πανεμορφα δειχνουν πανεξυπνα...

Μερικες φωτος τους

Attachments

• IMG_20141025_140917.jpg
    IMG_20141025_140917.jpg
    237.7 KB · Views: 269
  • IMG_20141025_140923.jpg
    IMG_20141025_140923.jpg
    249 KB · Views: 268
  • IMG_20141025_140932.jpg
    IMG_20141025_140932.jpg
    241.2 KB · Views: 264
  • IMG_20141025_141253.jpg
    IMG_20141025_141253.jpg
    236.8 KB · Views: 266

Κανεις ???

Απάντηση: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Θα έπαιρνα εγώ γείτονα,αλλά είμαι κι εγώ στο ψάξιμο να δώσω κάποιεςαπό τις 10 πλέον γάτες μου.
Eδώ τα 6 μικρά:

εγώ έχω 2 γάτες και έχω κλείσει απο το θέμα ζώων στο σπίτι. Αν και θα ήθελα κ άλλα αλλά δεν βγαίνω που λένε..

Οσοι δεν έχουν ζωάκι πάντως καλό θα ηταν να πάρουν αδεσποτάκι. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουν ράτσες .
Στο πάρκο συγγρού συνέχεια παρατάνε μικρά . Προχθές είχε κάποια πολύ μικρά κουταβάκια πανέμορφα .

Απάντηση: Re: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Οσοι δεν έχουν ζωάκι πάντως καλό θα ηταν να πάρουν αδεσποτάκι. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουν ράτσες .

ειδικά από έμπορους (με την κακή έννοια της λέξης):

http://vimeo.com/94912585

Looks like a film is to be made of the search for the lonliest whale in the world. Since the US navy released some data 20 years ago scientists have searched for a solitary whale that emits a lonesome lovesong at a frequency other whale can't repond to. Thought to be a Blue Whale that has essentially had no social contact with other whales for the duration of its life.
I thought you might find it interesting! :a0210:

The World’s Loneliest Whale’ Finally Has an Entourage: Adrian Grenier to Produce New Doc
The financier of ‛The Square’ gets behind the effort to find the elusive, solitary whale known as 52 Hertz.

ngs0_6710-1_edited-1.jpg

Σημερα το πρωι που βγηκα εξω, ειχα τρεις μουσαφιριδες. Καποιος ΚΑΦΡΟΣ τους παρατησε.... και επειδη "μυριστηκαν" νερο, φαι και στεγη ηρθαν σε εμενα.

Επειδη:
1. Φροντιζω εδω και 3-4 χρονια τον Ρομεο, το απολυτο ρεμαλι...
2. Το καλοκαιρι, μου φαρμακωσαν οι ΚΑΦΡΟΙ που ερχονται 1 μην τον χρονο στα εξοχικα τους την Γκριζουλα και την Σπιθα, με αγχωνει ηδη ο Ρομεος που την γλυτωσε
3. Εχω και την Σιβα...
4. Δεν εχω τον χρονο να φροντισω 3 σερνικα ρεμαλια ακομα,

μηπως θελει καποιος να παρει καποιο ?

Εχουν κατι απο λυκοσκυλο σιγουρα, δεν ειναι πανω απο 1 χρονου, και εκτος απο πανεμορφα δειχνουν πανεξυπνα...

Χτες το βραδυ εγινε πολυ μεγαλος σκυλοκαυγας καπου ποιο περα απο το σπιτι....

Νομιζω πως τα ντοπια ρεμαλια δεν καλωσορισαν τους τρεις νεους....

Σημερα δεν ηρθαν σπιτι....

Europe has an estimated 421 million fewer birds than three decades ago, and current treatment of the environment is unsustainable for many common species, a study released on Monday said.

The population crash is related to modern farming methods and the loss and damage of habitats, according to the study published in science journal Ecology Letters.

http://www.france24.com/en/20141103-europe-has-421-million-fewer-birds-30-years-ago/