Ζώα και άνθρωπος

Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Πανεμορφα τα γατάκια, σου ευχομαι ευτυχία για πολλά πολλά χρονια.

Εγω τώρα εχω μόνο ενα. Κάποτε και σε άλλες καταστάσεις ειχα περισσότερα απο 2 μέχρι 5 και ελευθερα στην εξοχή. Αλλα πάντα

Τωρα μόνο αυτον και κανένα άλλο ζωο. Και τον προσεχω και δεν τον αφήνω ελέυθερο. Ειναι στην αυλη περιορισμένος κι αυτο ειναι το "έξω" ειδάλλως σπιτι...γιατι δεν θέλω να ξαναζησω τα δραματα που εζησα οταν ημουν πιο νέος. Ασε που δεν γουστάρει τις γατες με τίποτα.

Ερχεται και μενα στο κρεβάτι, σε μια κουβερτα που του έχουμε στρωμένη στο ημιση και καταλαβαίνει οτι ειναι γι αυτον. Και με ξυπνάει (μονο εμένα γιατι στη συζηγο δεν τολμαει) για να ζητήσει θέση να για να κοιμηθει ... Νομίζω με έχει βρει και λιγο...του χεριου του. Γιατι εγω παθαινω κραμπες απο την ακινησία.
Προσωπικότητες οι γάτες.

Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Ειναι 31 ημερών.Η μαμά τους γέννησε 4,εχθες όμως που πήγα να τα μαζέψω από το γειτονικό σπίτι που ειχαν γεννηθεί γιατί είχαν αρχίσει να βγαίνουν στο δρόμο,βρήκα 3 :bigcry:

Α ρε γαμωτο ειναι σκληρη η πραγματικότητα...
Ισως χαθηκε το άλλο, παντως μπραβο σου που τα φροντιζεις,
Ευχομαι το καλυτερο για ολα τους.

Πανέμορφα είναι!!!

:worshippy:

Δολοφόνησαν πλήθος αδέσποτων σκύλων με υδροκυάνιο στη Δράμα

skilia_473_355.jpg

Με υδροκυάνιο δηλητηρίασαν άγνωστοι ή άγνωστος πλήθος αδέσποτων σκύλων στο Δοξάτο της Δράμας.
Αυτό προέκυψε μετά από σχετικούς ελέγχους, με την υπόθεση πλέον να παίρνει και τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το περιστατικό έχει θορυβήσει εντόνως τόσο τις φιλοζωικές οργανώσεις όσο και τις Αρχές στην περιοχή αλλά και τους κατοίκους, δεδομένου και του γεγονότος πως η δηλητηρίαση ήταν μαζική.

Άμεση ήταν αρχικά η αντίδραση του Δημάρχου Δοξάτου, ο οποίος επικήρυξε με το ποσό των 1.000 ευρώ τους δράστες ή τον δράστη αυτής της αποτρόπαιης πράξης ενώ ακολούθησε και τοξικολογικός έλεγχος από πλευράς των Υπηρεσιών της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Με πρωτοβουλία των κτηνιάτρων έγινε λήψη δείγματος από τα νεκρά ζώα και διαπιστώθηκε πως ο αδίστακτος δράστης χρησιμοποίησε υδροκυάνιο, κάτι που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία.

β€œΗ Περιφέρεια ΑΜ-Θ θεωρεί σκόπιμο να τονίσει την κατακραυγή της κοινωνίας της Δράμας, όλης της Περιφέρειας και όλου του εδαφικού της χώρου κατά της ειδεχθούς αυτής πράξης και να δηλώσει ότι είναι έξω από τις λογικές της κοινωνίας μας” αναφέρει μεταξύ σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια, ενώ από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης ζήτησε από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες να κάνουν τις αναγκαίες ενέργειες για την προστασία των αδέσποτων ζώων αφενός και από τις Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας να ενεργήσουν τα δέοντα για την προστασία της.

Το υδροκυάνιο είναι αυστηρά απαγορευμένο και η κυκλοφορία και χρήση του παράνομη. Είναι δε εξαιρετικά επικίνδυνο και για όποιον έλθει σε επαφή με τη συσκευασία του, που είναι μικροί κύλινδροι παραφίνης.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή τα συγκεκριμένα περιστατικά να αναφερθούν με λεπτομέρειες στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=408165&catid=4

Όταν οι φιλόζωοι λέμε ότι αυτοί που κακοποιούν/θανατώνουν ζώα είναι επικίνδυνοι και για τον άνθρωπο κάτι ξέρουμε.

Αυτό το κτήνος κυκλοφορεί ανάμεσα σε κόσμο και έχει στην κατοχή του υδροκυάνιο. Καταλαβαίνετε πόσο "αλλού" είναι.
Απαγορευμένη και εξαιρετικά θανατηφόρα ουσία.
Ελπίζω να τον βρούνε και να τον χώσουν στο πιο βαθύ κελί για πάντα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Ειναι 31 ημερών.Η μαμά τους γέννησε 4,εχθες όμως που πήγα να τα μαζέψω από το γειτονικό σπίτι που ειχαν γεννηθεί γιατί είχαν αρχίσει να βγαίνουν στο δρόμο,βρήκα 3 :bigcry:

Αυτή η μικρή πλέον περνάει ξέγνοιαστα νιάτα στον πεθερό μου παρέα με το ονυχοδρόμιο κατασκήνωση που της έφτιαξα !!!!

11289668_1000955139916747_310980970_n.jpg

Κουκλα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δολοφόνησαν πλήθος αδέσποτων σκύλων με υδροκυάνιο στη Δράμα

skilia_473_355.jpg

Το διάβασα...επειτα σκεφτομαι το άλλο νημα, την θανατικη ποινη...100% μεσα.
Και την εκτελω χωρις κανενα ενδοιασμο.

Απάντηση: Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Το διάβασα...επειτα σκεφτομαι το άλλο νημα, την θανατικη ποινη...100% μεσα.
Και την εκτελω χωρις κανενα ενδοιασμο.

Να πας στην Σαουδική Αραβία, ζητάνε δήμιο.

Οχι έχουν πληθώρα και στην ανεργεια

Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Αντώνη,αυτά τα κάγκελα,πολύ τα φοβάμαι...
Όχι τόσο μην πέσει και χτυπήσει,όσο μην χαθεί μετά.

Τα κάγκελα πλέον έχουν πλέγμα Σωκράτη...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

H αγάπη δεν μετράει πόσα πόδια έχεις ή αν έχεις ουρά!
Μια ιστορία, αγάπης, φιλίας, αφοσίωσης από την πλευρά ενός σκύλου, του Denali.
R.I.P. Denali!

[video]https://vimeo.com/feltsoulmedia/denali[/video]

People have a lot to learn from dogs:

When someone you love walks through the door,
even if that happens 5 times a day,
you should go totally insane with joy.

Last edited:

Ειδα κάτι τις απο Κινα και αρρωστησα (κυριολεκτικά)
Δεν βάζω λινκ ουτε τιιποτα, ισως οταν μπορεσω μια σοφτ φωτο για να κατανοηθει το ακατανόητο.

Δεν ξέρω...το αλλο τιο θετικό ειναι οτι ολο και πιο πολλοι Κινέζοι ειναι φιλόζωοι και μαλιστα ολο και πιο πολλοι ακτιβιστές. Ενω πρωτα δεν υπηρχε καν.
Αλλα ειναι δυνατόν... ο άνθρωπος γινεται ενας δαίμονας που δεν σεβεται ουτε τους φιλους του.
Το ιδιον του δαίμονος.
Στην Κινα λοιπον, μία αέναη μάχη μεταξυ του καλου (που συνειδητοποιείται) και του κακου (που επιμένει)

Αυτο που με χαλάει ακόμα πιο πολύ, ειναι κάτι ελληνικά σχολια που βλέπω σχετικά.
Τελικά το αποφάσισα.
Δεν βάζω φωτό.

Ειδα κάτι τις απο Κινα και αρρωστησα (κυριολεκτικά)
Δεν βάζω λινκ ουτε τιιποτα, ισως οταν μπορεσω μια σοφτ φωτο για να κατανοηθει το ακατανόητο.

Δεν ξέρω...το αλλο τιο θετικό ειναι οτι ολο και πιο πολλοι Κινέζοι ειναι φιλόζωοι και μαλιστα ολο και πιο πολλοι ακτιβιστές. Ενω πρωτα δεν υπηρχε καν.
Αλλα ειναι δυνατόν... ο άνθρωπος γινεται ενας δαίμονας που δεν σεβεται ουτε τους φιλους του.
Το ιδιον του δαίμονος.
Στην Κινα λοιπον, μία αέναη μάχη μεταξυ του καλου (που συνειδητοποιείται) και του κακου (που επιμένει)

Αυτο που με χαλάει ακόμα πιο πολύ, ειναι κάτι ελληνικά σχολια που βλέπω σχετικά.
Τελικά το αποφάσισα.
Δεν βάζω φωτό.

Μη βάλεις.

έχω δει πολλά για το θέμα από Κίνα.
Πράγματα που δεν τα χωράει ο νους. Είμαι σίγουρος ότι δεν τα έχεις δει.

Δεν είναι ανάγκη να τους αρρωστήσουμε όλους.

Όποιος θέλει το ψάχνει μόνος του.

Ευτυχώς πάντως το θέμα είναι απομονωμένο σε μια μόνο περιοχή της Κίνας, και όλη η υπόλοιπη χώρα κινείται εναντίον του με petitions κλπ.

"Παραδόσεις"... δυστυχώς.

Αναφέρομαι και σε άλλα μη παραδοσιακά Ιάσονα και χειρότερα από ότι μπορεί να βάλει η φαντασία σου.
Πίστεψέ με δεν ξέρεις.
Μερικά είναι γνωστά κυρίως μεταξύ φιλόζωων γιατί αν αρχίσουμε να τα δημοσιοποιούμε θα πάει πολύς κόσμος στον ψυχίατρο...

Και δυστυχώς δεν συμβαίνουν μόνο εκεί...