Ζώα και άνθρωπος

Aν και η φωτό εχω την εντύπωση οτι ειναι fake (κατι στην κλίμακα και στον φωτισμό δεν μου κάθεται), δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με το μήνυμα της φωτό.
Κι είμαι απο αυτούς που θεωρούν τον ανθρώπινο είδος καρκίνωμα σ' αυτόν τον πλανήτη.

Δεν έχει κάνει τίποτα καλό.Οτι "καλό" έχει κάνει, είναι είτε για προσωπικό του όφελος, είτε για να διορθώσει καταστροφή που ο ίδιος προκάλεσε.

Βγαλτε με πλανηταρχη ... και θα δειτε οτι ο Thanos (της Marvel) δεν ειναι φανταστικο ον !

"The hardest choices ... require the strongest wills."

Προφανως, οι περισσοτεροι ειστε του "αυξανεσθε και πλυθηνεσθε και κατακυριευσατε την γην".

KAI ΕΓΩ ημουν .... πριν περιπου δεκα χρονια !

Συμφωνω και εγω οτι η φωτο ειναι προιον φωτομονταζ.
Μια αγελη πιθηκοειδων ΠΟΤΕ δεν θα εκτιθονταν σε ακαλυπτο χωρο, ολη μαζι, μονο και μονο
εξαιτιας του κινδυνου θηρευτων. Θα ετρεχε να κρυφτει σε πυκνοτερη βλαστηση η σε οτι μπορει
να νοηθει ως προσωρινη κρυψωνα. Πιθανοτατα, η φωτο της καμμενη γης ειναι απο Αμαζονιο.
Εκει συντελειται το Ολοκαυτωμα !

Ομως, ειτε η φωτο ειναι fake ειτε δεν ειναι ... δεν υπαρχει κανεις που να εξωραισει στην κριση μου
το τι πραττει ο sapiens πανω στην βιολογικη αλυσιδα του πλανητη ... αυτη την στιγμη !

68658133_2465528773504894_7125984638287216640_n.png

κατι τετοια βλεπεις και λες, ..εχει δικιο ο Μανος που θελει την εξοντωση του ειδους μας.

Oχι ! Δεν εχει κανενα δικιο που θελει εξοντωση του ειδους μας.
Ειναι τελεια παρανοια, τελειο εισοπεδομα, και τελεια αδικία.
Εαν ειναι της ""φιλοσοφιας"" μαζι με τα ξερα να καουν και τα χλωρα τοτε "να αναλαβει και το καψιμο ολων των αλλων".

Κι οχι, για ολες τις καταστροφες δεν ευθυνεται ο "ανθρωπος" σε πολλες και μεγιστες "ευθυνεται" η ιδια η φυση.
Και οχι οτι εχει αγγιξει ο ναθρωπος δεν εχει γινει ανθρακας. Υπαρχουν πραγματα που εχει αγγιξει και εχει αμβλυνει την δημιουργια. Γιατι του εχει δωθει τοσο η ελευθερια οσο και η δυνατοτητα να δημιουργει.
Και οχι εκει οπου υπαρχει ανθρωπινη επεμβαση ειναι μερικοι ανθρωποι, συγκεκριμενοι. Οχι "Ο ανθρωπος".

Ολα αυτα ειναι παρανοιες και λυσεις ευκολες και λιποψυχικες.

Υπαρχουν ενα σωρο καθικια που κανουν κακο. Δεν θα ειχα καμμια λυπη να αφανιστοουν ολοι. Μα καμμια.
Και υπαρχουν και ενα σωρο ανθρωποι που ειναι δικαιοι και σωστοι.
Πως ειναι δυνατον καποιος λεει να αφανηστει "ο ανθρωπος" ενω ταυτοχρονα να ανησυχει μηπως πειραχτουν τιποτα μικροβια στην περιπτωση που υπαρχουν στον Αρη ;;;

Πλανη ειναι ο ορος που δινουν οι Πατερες μας σε ενα τετοιο λογο.

Καθε εισαγωγικο εχει την σημασια του. Και αν ειναι διπλο ειναι απο σκοπου.

Γιωργο

εχεις φτιαξει ενα τελειο αφηγημα στο μυαλο σου ... και περιμενεις να ζητησουμε και συγνωμη
που εισαι ΕΣΥ ο λιποψυχικος που δεν βλεπεις το προφανες ?

Πολυ ευκολα ξεστομιζεις καποια λογακια. Δεν εισαι ο φορεας της μοναδικης Αληθειας.
Ενας ακομη εισαι ... οπως ολοι μας !

Πως μπορεις να σκοτωσεις ενα γατακι με ενα σκουποξυλο. ? Πρεπει να εχεις απωλεσει και την τελευταια ρανιδα ευαισθησιας (για να μην πω και ανθρωπιας)

https://www.aetos-apokalypsis.com/2019/08/skotwse-gataki.html

Mένει να δούμε αν πρόκειται για realnews κι όχι fakenews... Την προηγούμενη φορά που συνέβη αυτό στην Εύβοια, στρατοπέδευσαν τα μμε έξω απο την ταβέρνα του ταβερνιάρη, έγιναν επανηλειμμένες διαμαρτυρίες έξω απο το μαγαζί του απο ζωόφιλους, και ο ίδιος δικάστηκε με μεγάλο πρόστιμο και (νομίζω) τελικά καταστράφηκε επιχειρηματικά. Ηταν ένα γεγονός που συζητήθηκε πολύ και προφανώς είχε ακούσει γι'αυτό και ο Πατρινός ταβερνιάρης. Στην Πάτρα λοιπόν, αν το περιστατικό είναι αληθινό, δεν περιμένω τίποτα λιγότερο... Μένει να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες... Εδώ είμαστε και θα το συζητάμε, όπως και το προηγούμενο...

Ενταξει με ολα αυτα τα fake news δεν ξερω αν ειναι αληθινο.
Αλλα αν ειναι μου κανει εντυπωση πως μπορεις να λιωσεις με ενα σκουποξυλο ενα γατακι. Που αν δεις μικρο γατακι σου βγαζει κατι απο βρεφος, μωρο. Σαν μικρη ψυχουλα μια φατσουλα.
Αλλα τι λεω τωρα...εδω φευγουν βρεφη απο μπαλκονια σε ακαλυπτους, ο κοσμος εχει γεμισει ψυχοπαθολογικα.

Ενταξει με ολα αυτα τα fake news δεν ξερω αν ειναι αληθινο.
Αλλα αν ειναι μου κανει εντυπωση πως μπορεις να λιωσεις με ενα σκουποξυλο ενα γατακι. Που αν δεις μικρο γατακι σου βγαζει κατι απο βρεφος, μωρο. Σαν μικρη ψυχουλα μια φατσουλα.
Αλλα τι λεω τωρα...εδω φευγουν βρεφη απο μπαλκονια σε ακαλυπτους, ο κοσμος εχει γεμισει ψυχοπαθολογικα.

Δεν μπορείς να το κάνεις. Και το νέο περιστατικό πολύ ανώνυμο μου φαίνεται. Και σίγουρα η αντίδραση της αστυνομίας δεν θα ήταν "θα του κάνουμε σύσταση", αλλά, "κάντε καταγγελία"...
Αν είναι αληθινό, θα το ξέρουμε σε μια-δυό μέρες γιατί θα ξεσηκωθεί πολύς κόσμος.
Αν δεν είναι αληθινό, αλλά γράφηκε γιατί ήταν εύκολο να γραφεί, θα κάνει πολύ κακό στην αξιοπιστία τέτοιων καταγγελιών...
Ελπίζω να συμβαίνει το δεύτερο - να μην σκοτώθηκε γατάκι και η αστυνομία να αντιδρά πιό επαγγελματικά απ'όσο φαίνεται στην περιγραφή..

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Μάλλον fake είναι παιδιά, όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα αλλού. Θα δείξει.. Αν έγινε όμως δείχνει ξεκάθαρα άρρωστο ον.

Νικόλαε, το σίγουρο είναι οτι υπάρχει άρρωστο ον στην υπόθεση, είτε είναι real, είτε είναι fake...

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Ελπίζω να τιμωρηθεί με την ανώτερη ποινή

https://www.documentonews.gr/articl...nthrwpo-poy-eserne-skylo-me-to-aytokinhto-toy

... αφου πρωτα τον συρουν για κανα χιλιομετρο ...

Μπορει και να ειναι δρομεας (στα 73 του) ... ποιος ξερει ... ισως βγει ζωντανος !

Μια άλλη άποψη από τον άνθρωπο που ανέλαβε να φροντίσει τον σκύλο.

Δεν έχω ιδέα φυσικά τι απ'τα δύο ισχύει, ομολογώ όμως ότι λίγο με αγριεύει το πόσο εύκολα κάνουμε λαϊκά δικαστήρια χωρίς να έχουμε πλήρη πληροφόρηση. Δε μιλάω για μας εδώ, αλλά για τους διάφορους "ψόφα" και αυτούς που ψάχνουν τη διεύθυνσή του για να τον λιντσάρουν. Επίσης, δε μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό φυσικά, γενικότερα μιλάω, πχ υπήρξε σχετικό-άσχετο ανάλογο με τον Μποτρίνι (όπου τα τάγματα εφόδου ήδη έλαβαν δράση).

Εντελως σαθρες και αιολες δικαιολογιες !

Ο σκυλος (τουλαχιστον απο την φωτο) δεν δειχνει αρκετα αγριος ωστε να επιτεθει σε προβατα.
Ειναι εντελως ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΕΝΟΣ ... και ζει για ανθρωπινα χαδακια. Η φωτο τα λεει ολα !

Ιασωνα ... εχεις δει ποτε καποιον λυκο ?
Δεν βγαζει καμια γλυκα το προσωπο του ! Σε ζυγιζει καθε στιγμη ψαχνωντας αδυναμιες !
Ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ ειναι ο σκυλακος της φωτο !

Και ποσο ανημπορος ειναι αυτος ο παππους για να μην μπορει να τον δεσει και να τον παει
ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ , διακοσια μετρα παραπερα ? Γιατι επρεπε να τον συρει με το αυτοκινητο ?
Γιατι δεν τον εβαλε στα πισω καθισματα ? Γιατι δεν τον εβαλε στο πορτ-μπαγαζ (δεμενο) ?
Εαν ειναι τοσο χουφταλο πως κατορθωσε να τον δεσει στον προφυλακτηρα ?
Ο σκυλος σιγουρα αντισταθηκε (και ειναι σβελτες οι κινησεις τους).
Πως κατορθωσε και τον εδεσε ... in the first place ?
Αρα ΔΕΝ ηταν χουφταλο (ο παππους).
Μην κοροιδευομαστε ...

Πολλα δεν κολλανε !

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Εντελως σαθρες και αιολες δικαιολογιες !

Ο σκυλος (τουλαχιστον απο την φωτο) δεν δειχνει αρκετα αγριος ωστε να επιτεθει σε προβατα.
Ειναι εντελως ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΕΝΟΣ ... και ζει για ανθρωπινα χαδακια. Η φωτο τα λεει ολα !

Ιασωνα ... εχεις δει ποτε καποιον λυκο ?
Δεν βγαζει καμια γλυκα το προσωπο του ! Σε ζυγιζει καθε στιγμη ψαχνωντας αδυναμιες !
Ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ ειναι ο σκυλακος της φωτο !

Και ποσο ανημπορος ειναι αυτος ο παππους για να μην μπορει να τον δεσει και να τον παει
ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ , διακοσια μετρα παραπερα ? Γιατι να τον συρει με το αυτοκινητο ?
Εαν ειναι τοσο χουφταλο πως κατορθωσε να τον δεσει στον προφυλακτηρα ?
Ο σκυλος σιγουρα αντισταθηκε (και ειναι σβελτες οι κινησεις τους).
Πως κατορθωσε και τον εδεσε ... in the first place ?
Αρα ΔΕΝ ηταν χουφταλο (ο παππους).
Μην κοροιδευομαστε ...

Πολλα δεν κολλανε !

Βρε Μάνο, σου είπα εγώ ότι κολλάνε; Εγώ αυτό που λέω είναι ότι δε γίνεται να πετάμε μια φωτογραφία από κάτι και μετά να δικάζουμε και να καταδικάζουμε. Συνελήφθη ο άνθρωπος απ'οσα διάβασα, οπότε θα πάρει το δρόμο της η υπόθεση.