Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Μου ειναι εντελως ακαταληπτο ...
γιατι να επιλεξεις ενα ροτβαιλερ ... και οχι εναν γερμανο ποιμενικο ?
Η δικιά μου η ροτβαιλερίνα είναι γάτα.
Καλα αμα κλεισει αυτα τα σαγονια ο λεοντας... τυφλα να εχει ο καρχαριας.
Τοχασες το ποδι σου η το χερι σου....
Γιατί για κάποιον ακατάληπτο λόγο, ήρθε όταν ήταν μερικών ημερών (?) και στρογγυλοκάθισε στο κεφαλόσκαλο του σπιτιού. Τρεις φορές προσπάθησε η μάνα μου να την διώξει...τίποτα. Όταν ήταν περίπου 4-5 μηνών μας την ζήτησε ένας άνθρωπος για το χωράφι. Την πήρε, όλα καλά. Μετά από 2 μέρες το σκυλί γύρισε σπίτι ούτε καν γνωρίζουμε από που. Πάντως, όχι από κοντά...
Από τότε η Τζίνα δεν ξαναμπήκε σε αυτοκίνητο και δεν την βάζεις μέσα που να χτυπιέσαι.
πόσο εύκολα βγαίνουν οι κανόνες "σκούπα"!
Είναι και σκυλιά άνω των 20 kg που ζούνε μια χαρά σε διαμέρισμα.
Δεν είναι ούτε η ράτσα, ούτε τα κιλά που φταίει.
Είναι που λείπει η βασική λογική.
Όπως είπα και προηγουμένως, ένα μωρό 2 μηνών ΔΕΝ το αφήνεις χωρίς επίβλεψη.
Ούτε καν με το μεγαλύτερο αδελφάκι του, ούτε καν μόνο του.
πιο πολυ συμπεριφορα ριτριβερ εβγαζε.
Αυτες οι ρημαδες οι Μεγαλουπολεις εχουν γινει παγιδες. Για ανθρωπους και ζωα. κουτια μες τα κουτια.
Ενα βασικο προβλημα ειναι αυτο.
Οχι μονο η συναρτηση ζωο-ιδιοκτητης, αλλα ζωο-περιβαλλον, βλεπε επικινδυνο ζωο μεσα σε πολη σε κοινοχρηστους χωρους.
Το καλυτερο για τον Νικο και τον συντροφο του θα ηταν να εμενε επαρχια. Εξοχη.
Ε μα ........
![]()
Xαρα θεου !roud:
Ξεκαθαρες προθεσεις (και συμπεριφορες)![]()
Πως να σε φαει αυτη, που εχει αμπακωσει πιο πολλα και απο την καμπουρα μιας καμηλας. Σε αμαξι δεν μπαινει γιατι χρειαζεται αναβατοριο ή γερανο.
![]()
η συζήτηση στρέφεται στο πόσο κακοί ήταν οι γονείς που άφησαν το μωρό μόνο του, .
Ελληνική Αστυνομία
β
@hellenicpolice
Σ' ευχαριστούμε Aρη για όσα προσέφερες!
Στις 14/9/19, η οικογένεια της Ομάδας Αστ/κών Σκύλων της ΕΛ.ΑΣ., έχασε τον Αστυνομικό Σκύλο Ανίχν. Εκρηκτ.Υλών Αρη από παθολογικά αίτια
(Malinois) γεν.11/7/09
Συλλυπητήρια στον Συνοδό, τόσο της υπηρεσιακής, όσο και της καθημερινής του ζωής
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.