Ζώα και άνθρωπος

Κι ενα βιντεο με (σχεδον) ολες τις ρατσες σκυλων οπου πρεπει να αποφευγει καποιος, σε περιπτωση που ο ιδιοκτητης τους δεν τα εχει κοινωνικοποιησει. Ορισμενα απο αυτα, ειναι απαγορευμενα σε καποιες χωρες.
Aναφερεται βεβαια και το ροτβαιλερ, οπου σε χερια ανευθυνου, γινεται ιδιαιτερα επικινδυνο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

British shorthair... αλλη ρατσα, συμπεριφορα σκυλου τις περισσοτερες φορες !!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εαν ημουν καγκουρ η ηθελα να τρομαξω κοσμο ουτε ροτβαιλερ ουτε πιτ ουτε ντοπερμαν ουτε τιποτα, εδω αρχιζουν τα επικινδυνα παιχνιδια,υβριδιο

https://www.instagram.com/p/BUKs92RlQJL/?utm_source=ig_embed

Σ'αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να είσαι κι εσύ τρομαγμένος και διαρκώς σε εγρήγορση..:D

καποιες διασταυρωσεις λενε οτι ειναι ασφαλεις, εδω εχει διαατυρωθει σκυλος με εναν λυκο της κασπιας που ειναι εξοικοιωμενος με τον ανθρωπο,εχει ηρεμο χαρακτηρα και χει προσδοκιμο ζωης 25-30 χρονια?ειναι δυνατον κατι τετοιο?

Είμαι γατόφιλος.

Προτιμώ να έχω μια γατούλα στο σπίτι.

Τι όμορφα ζώα που είναι οι λεοπαρδάλεις!!!!

Ίσως τα ομορφότερα.

κουκλαρα
της μοδος ειναι τα τσιταχ λενε ειναι ακακα..φυσικα δεν εχουν θεση στο σπιτι

tigris13.jpg

tigris19.jpg

tigris21.jpg

απιστευτο αυτος με την αρκουδα και η κυρια με τους λυκους που κανουν σαν κουταβια(εκτος εαν ειναι υβριδιο και πεφτει δουλεμα)

και σκυλια που σωζουν

κουκλαρα
της μοδος ειναι τα τσιταχ λενε ειναι ακακα..φυσικα δεν εχουν θεση στο σπιτι

Τα τσιτάχ είναι όντως άκακα αλλά η θέση τους σίγουρα δεν είναι μέσα στο σπίτι.

Η μόνη δικαιολογία είναι να σωθεί κάποιο που αλλιώς θα πέθαινε.
Πχ για κάποιο λόγο να μην μπορεί να κυνηγήσει

Kάποια στιγμή που θα τους βρούν με ξεσκισμένους λαιμούς θα γράφουν για φονικά ζώα.. όπως την άλλη προ ετών με τον χιμπαντζή που την αποκεφάλισε. Είπαμε, παν μέτρον άριστον.

Ακριβώς!

Δεν θα φταίει η βλακεία, θα φταίει το ζώο...

Δεν πατε καλα εδω μεσα ....

Με τα χιλια ζορια (και μετα απο εναν σκασμο αιωνες)
κατορθωσαμε να εξημερωσουμε τον λυκο σε ενα απο τα πιο ακακα πλασματα (σκυλο)
και κλεινουμε ματι (εμμεσως πλην σαφως) στο γονιδιακο πισωγυρισμα του σκυλολυκου ?
Η της λεοπαρδαλης η της τιγρεως .... ?

(τουλαχιστον αυτες ΔΕΝ ειναι γονιδιακα πειραγμενες ... ευτυχως ... παλι καλα να λεμε)

Οι οικογενεια που εχασε το μωρο, ζητησε πισω το ροτβαιλερ. Οχι για την ιδια, αλλα να φιλοξενηθει σε συγγενικο σπιτι.
Αυτοι ακομη δεν εχουν καταλαβει (ποιος) τι φταιει που χαθηκε το μωρο.

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Οι οικογενεια που εχασε το μωρο, ζητησε πισω το ροτβαιλερ. Οχι για την ιδια, αλλα να φιλοξενηθει σε συγγενικο σπιτι.
Αυτοι ακομη δεν εχουν καταλαβει (ποιος) τι φταιει που χαθηκε το μωρο.

https://hairt.gr/?p=733

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

"Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε δαγκωματιές από το ζώο, ούτε φαγωμένο το πρόσωπό του, όπως αρχικά είχαν καταθέσει η μητέρα και οι άνθρωποι του σπιτιού αλλά κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από χτυπήματα."

Αρα ο σκυλος φορεσε γαντια του μποξ και με πολλαπλες γροθιες προκαλεσε κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις. ?

Εκτος κι αν το εριξε στο πατωμα και του εριχνε χτυπηματα κουτουλιες σαν τραγος.

Εγω οσες ιστοριες γνωριζω (ελλαδας και εξωτερικου) τα ροτβαιλερ με τα δοντια τους την εκαναν τη ζημια. Πως ενας σκυλος μπορει να σου προκαλεσει ισχυρα χτυπηματα, αλλα να μην χρησιμοποιησει το στομα του (δαγκωμα) για να σε τιναξει εδω κι εκει, δεν το καταλαβαινω.

Το θεμα μας ειναι ομως πως ο σκυλος σκοτωσε το μωρο και φταινε οι ανευθυνοι κατοχοι του. Για αυτο και σημερα ΠΡΙΝ αποκτησεις σκυλο ψαχνεις και μαθαινεις για τα χαρακτηριστικα του. Αυτες οι ρατσες συνισταται να αποφευγονται αν εχεις παιδια. Ναι μεν κοινωνικοποιουνται, αλλά...ποτε δεν ξερεις. Υπαρχει και αυτο το αλλά.
Ο σκυλος ειναι σκυλος δεν φταιει, οι ιδιοκτητες δεν βλεπω να νιωθουν οτι φταινε (τα αλλα μεγαλυτερα παιδια δεν τα πειραζε ειπαν)
Τελικα μια ζωη χαθηκε, κανενας δεν φταιει για αυτο, και πριν κηδευτει το βρεφος ζητησαν το σκυλο πισω.

Με αυτο θελουν να δειξουν πως ο σκυλος ηταν αρνακι και αρα αποποιουνται τυχον μελλοντικες ευθυνες σε περιπτωση που κριθουν ανευθυνοι κατοχοι ροτβαιλερ (ή και γονεις) ?
Δεν ξερω, αφου καν δεν ξερω τι πραγματικα εχει γινει. Και ουτε ειμαι δικαστης.
Αλλα το να εχει πεθανει το μωρο σου πριν λιγες μερες και εσυ να ζητας τον σκυλο που στο σκοτωσε παλι πισω...περιεργη ψυχοσυνθεση, τι να πω. Εγω αν ημουν σε αυτη τη θεση και να υπερ αγαπουσα τον σκυλο, υστερα απο αυτη την εξελιξη, δεν ξερω αν θα μπορουσα να ξαναπαρω τον σκυλο και καθε φορα που θα τον βλεπω, να σκεφτομαι την απωλεια που μου προκαλεσε.