Ζώα και άνθρωπος

Γενικος Επιθεωρητης

Inspector-General-768x553.jpg

Αυτο σημαινει οτι εχει προβλημα (το πικαπ, οχι το γατι), επειδη παραγει κραδασμους! :smile:Γι´ αυτο πηγαινει και καθεται πανω. Ενας γατος που ειχα παλια κοιμοταν πανω στο ψυγειο γιατι του αρεσαν οι κραδασμοι που παρηγαγε το μοτερ του και μεταδιδοταν και στο κουβουκλιο του ψυγειου!.

Αυτο σημαινει οτι εχει προβλημα (το πικαπ, οχι το γατι), επειδη παραγει κραδασμους! :smile:Γι´ αυτο πηγαινει και καθεται πανω. Ενας γατος που ειχα παλια κοιμοταν πανω στο ψυγειο γιατι του αρεσαν οι κραδασμοι που παρηγαγε το μοτερ του και μεταδιδοταν και στο κουβουκλιο του ψυγειου!.

Δυστυχως,
για τον ιδιο λογο πανε και κουρνιαζουν μεσα στις μηχανες (ζεστουλα :rolleyes:).
Πανω στο καπο δεν θα υπηρχε θεμα .... αλλα ΜΕΣΑ στις μηχανες ? :nounder:
Ποιος να τις δει και ποιος να τις προλαβει !

Το καλοκαιρι κουρνιαζουν οπου εχει ... μαρμαρακι ! :rolleyes:
Aπλωνονται και τεντωνονται και στριφογυρνανε πανω στο μαρμαρακι.
Μερικες φορες, στην ακρη των μπαλκονιων !!!!!

πως θα τον εκπαιδευσω να μην ανεβαινει στα πικαπ;
και οχι μονο ανεβαινει, ριχνει και υπνους απο πανω ενω ακουμε μεταλλιες!!

Πως τον εκπαιδεύεις?

Με υπομονή και επιμονή.

Κάθε φορά που το κάνει του λες "όχι" (κοφτά αλλά όχι φωνές και εντάσεις) και τον κατεβάζεις κάτω.

Εγώ συνήθως λέω "όχι" κοφτά με ένα μικρό παλαμάκι να ακολουθεί. Έχω καταφέρει να μην ανεβαίνει στο γραφείο, στον πάγκο κουζίνας αλλά ανεβαίνει στο τραπέζι της TV μιας και είναι πολύ χαμηλό αλλά απλά περνάει, τον αγνοώ και μετά από 1' κατεβαίνει μόνος του.

Δυστυχως,
για τον ιδιο λογο πανε και κουρνιαζουν μεσα στις μηχανες (ζεστουλα :rolleyes:).
Πανω στο καπο δεν θα υπηρχε θεμα .... αλλα ΜΕΣΑ στις μηχανες ? :nounder:
Ποιος να τις δει και ποιος να τις προλαβει !

Τι μου θυμισες τωρα...... Γατακι μου πηγε και κουρνιασε κατω απο το καπο του αυτοκινητου. Εκανα 25 χλμ. εως το κεντρο της Λαμιας. Σταματαω με alarm σε μονοδρομο για να αφησω κατι σε μαγαζι. Γυρνωντας βλεπω το γατι, μολις ειχε κατεβει και νιαουριζε στη μεση του δρομου κοιτωντας με! Ουτε επεσε στη διαδρομη, ουτε κατεβηκε σε στασεις μου στα φαναρια. Κατεβηκε οταν καταλαβε οτι κατεβηκα κι εγω. Φυσικα μετα το πηρα μεσα στην καμπινα και ηρθε στο γραφειο, οπου εγινε η ατραξιον της ημερας!:smile:

Aντιλαμβανεσαι οτι ειναι ΧΟΝΤΡΗ περιπτωση (ευτυχους καταληξης) η ιστορια με το γατι σου !
Τα περισσοτερα πετιουνται εντρομα και χτυπανε σε οτι μεταλλικο προεξεχει εκει μεσα (στην
καλυτερη περιπτωση). Στην χειροτερη περιπτωση, περναει ξυστα αλλο αυτοκινητο και τα
στελνει για κιμα (εχω σιχαθει να βλεπω πατημενα γατακια στην Ποτιδαια, εδω και χρονια
σε συγκεκριμενη στροφη που βρισκεται σε κορυφη ανηφορας και τα γατακια ΔΕΝ βλεπουν
τι ανεβαινει !!! ... και πεταγονται αμεριμνα στον δρομο, παιζουν μεταξυ τους, λες και ειναι
.... αυλη)

Χτες το βράδυ στις 2:30 δέχτηκα "επίθεση" από την κυρία.

Ανέβηκε στο μαξιλάρι μου, έτριβε την μουσούδα της στο πρόσωπο μου και με έγλυφε γουργουρίζοντας.

Υπέροχο ξύπνημα. Την χάιδεψα λίγο και κοιμήθηκε.

Tiny
by Chris Brn, on Flickr

Εμφανίστηκε νιαουρίζοντας στην αυλή μετά τα περσινά χιόνια, μικρή, κουρασμένη ταλαιπωρημένη και πεινασμένη. Αν και πέρασε με επιτυχία την επιθεώρηση απο τους νόμιμους κατόχους της περιοχής δεν κατάφερα να την κρατήσω - δεν πλησιαζόταν...
Ακατάδεκτη βασίλισσα...

CF1.jpgCF2.jpgCF3.jpgCF4.jpgCF5.jpgCF6.jpgCF7.jpgCF8.jpg

Χθες το απογευμα, ειχα και εγω μια πολυ γλυκια επιθεση απο αλλη κυρια (γατουλα στο Animus στην Κρηνη).
Δεν με ηξερε και δεν την ηξερα. Καθισε στα πισω ποδια, πισω και δεξια απο την καρεκλα μου (και ενω μιλουσα
με το φιλαρακι μου). Ακουω ενα εντελως ξεψυχισμενο νιαου, γυρναω, της λεω ψι ψι ... και ΠΗΔΗΞΕ πανω μου. :laugh:
Πολυ ευκολη η κυρια, υπερβολικα ευκολη η κυρια :flipout: .... την ταραξα στα χαδακια (μαγουλακια και λαιμουδακο).
Καποια στιγμη, αφου χορτασε, ειδε μια αλλη γατα ... και με παρατησε ! Αναμενομενο ! Oπως ειπα ...
δεν γνωριζομασταν, absolute strangers !

Μικρο γατακι που με προσεγγισε το Σαββατο στην δουλεια...
Εχει πρόβλημα στο μπροστα αριστερο ποδι του αλλα η κορη μου με εφαγε να το παρω σπιτι.
Μπορει και να ενδωσω!

IMG_7393.jpg

IMG_7392.jpg

Nα ενδώσεις Άγγελε!

Είναι υπέροχο να σε διαλέγει ένα ζωάκι όπως έκανε αυτό το μικρούλι με εσένα.

Θα δείτε πολλαπλά ωφέλη!