Ζώα και άνθρωπος

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Δηλαδή εμείς που δεν έχουμε αυλές με γάτες να ταίζουμε,είμαστε μικρόψυχοι.

Μάλιστα....

Κάθε άλλο Δημήτρη.

Ακόμη και να έχει κανείς σπίτι στα προάστια με τεράστια αυλή, αυτό που προτείνεται για το καλό της γάτας είναι να ΜΗΝ την αφήνουν να βγαίνει έξω αν δεν έχει διαμορφώσει την αυλή με ειδικούς φράχτες κ.λπ.

Ο ίδιος πάντως πιστεύει ότι η γάτα πρέπει να μένει μέσα.

Και αυτό δεν το λέω εγώ το λέει κάποιος πολύ ειδικός.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δηλαδή εμείς που δεν έχουμε αυλές με γάτες να ταίζουμε,είμαστε μικρόψυχοι.

Μάλιστα....

σταματα ρε παραπονιαρη! ποιος ειπε κατι τετοιο;;
απλα εγω εχω τον γατομαγνητη..... και στην προηγουμενη γειτονια ταϊζα τσουρμο :laugh:

Κάθε άλλο Δημήτρη.

Ακόμη και να έχει κανείς σπίτι στα προάστια με τεράστια αυλή, αυτό που προτείνεται για το καλό της γάτας είναι να ΜΗΝ την αφήνουν να βγαίνει έξω αν δεν έχει διαμορφώσει την αυλή με ειδικούς φράχτες κ.λπ.

ο Νοτιοαφρικανος ειναι Χρηστο;
θα το δω αργοτερα. τωρα αδυνατον

Κάθε άλλο Δημήτρη.

Το ιδιο λεει και ο κτηνιατρος μου που ειναι φιλος, και οι δυο αλλοι συνεταιροι του κτηνιατροι που ετυχε να ρωτησω, και οι κοπελες που ειναι νοσοκομες βοηθοι (ειδικοτητα και σπουδη) και εχουν ολοι τους γατες.

Τελος παντων δεν μπορουν ολες οι γατες να ειναι "δικες σου" και να τις εχεις σπιτι σου. Αλλα αν μπορεις να ταϊζεις κανεις ενα καλο σ'αυτον τον κοσμο.
Υπαρχει πιθανοτητα να μην μπορεις και να θελεις. Λογω τοποθετησης οικιας, γειτονων κλπ.

Εχω μια φιλη που "εχει" πανω απο μια τριανταρια γατες. Τα εισαγωγικα ειναι γιατι ουσιαστικα δεν τις εχει παρει σπιτι της. Αλλα οι γατες την βρηκαν και πηγαν στο δικο της.
Υπαρχουν φασεις που ανοιγει την πορτα και γινεται επελαση σαν το ιππικο του Καστερ... :flipout:
Ευτυχως που ειναι ευκαταστατη γιατι στοιχιζει η απλετη φιλογατία.

η θεωρια μου με τα μικρα-μεγαλα που ειπα πιο πανω επιβεβαιωνεται.
σημερα που κατεβηκα για να ελεγξω, ο μικρουλης ηταν οκ απο διαθεση αλλά οχι τοσο παχουλουλης οσο θα ηθελα.
αλλά.. 2 άλλα μικρουλια, το κοριτσακι και ο ασπροκοκκινος αδερφουλης της ..χάλια!!
αδυναμα πολυ και χωρις διαθεση.
κανω λοιπον το εξης.. ταϊζω μόνο τα μικρα και την μανα, διωχνοντας τα μεγαλα αδερφια. κατι που δεν αρεσε (στην αρχη τουλαχιστον) στην μανα, η οποια με "καρφωσε" στο χερι με δυο ΚΑΛΕΣ νυχιες.
σαν δαγκωμα οχιας ειναι.
ομως εφαγε μαζι με τα 4 απο τα 5 μικρα της.
εχοντας ταϊσει τον Ταμπυ λιγο νωριτερα, πηρα τα 2 αδυναμα μικρουλια και τα πηγα πανω.
βαζω κονσερβα κοτοπουλο, ο Ταμπυ την τσεκαρε αλλά καθως ηταν φουλ, δεν εδωσε αλλη σημασια στο φαγητο. ενα απο τα μικρα (το αγορακι) εγλυψε λιγο και μαζι με το αλλο αρχισαν να εξερευνουν.
φευγω για δουλεια αφηνοντας και τα 3 γατια σπιτι μονα τους.
το απογευμα γυρναει η συντροφος απο την δουλεια,(της ειχα πει τα νεα) και μου λεει ..κοιλιτσες γεματες σαν μπαλονακια, κεσεδακι αδειο!
οκ της λεω, παρτα και κατεβασε τα κατω.
πηρε και φαϊ μαζι της και ταϊσε απαντες.
αυριο θα δω παλι ποιο μικρο εχει αναγκη και θα συνεχισω το κολπο μεχρι να μεγαλωσουν και να μαθουν να διεκδικουν.

Το ιδιο λεει και ο κτηνιατρος μου που ειναι φιλος, και οι δυο αλλοι συνεταιροι του κτηνιατροι που ετυχε να ρωτησω, και οι κοπελες που ειναι νοσοκομες βοηθοι (ειδικοτητα και σπουδη) και εχουν ολοι τους γατες.

Τελος παντων δεν μπορουν ολες οι γατες να ειναι "δικες σου" και να τις εχεις σπιτι σου. Αλλα αν μπορεις να ταϊζεις κανεις ενα καλο σ'αυτον τον κοσμο.
Υπαρχει πιθανοτητα να μην μπορεις και να θελεις. Λογω τοποθετησης οικιας, γειτονων κλπ.

Εχω μια φιλη που "εχει" πανω απο μια τριανταρια γατες. Τα εισαγωγικα ειναι γιατι ουσιαστικα δεν τις εχει παρει σπιτι της. Αλλα οι γατες την βρηκαν και πηγαν στο δικο της.
Υπαρχουν φασεις που ανοιγει την πορτα και γινεται επελαση σαν το ιππικο του Καστερ... :flipout:
Ευτυχως που ειναι ευκαταστατη γιατι στοιχιζει η απλετη φιλογατία.

αστα Γιωργο... δεν βλεπω να αγοραζω αλλη κεφαλη για το πικαπ....:laugh:

η θεωρια μου με τα μικρα-μεγαλα που ειπα πιο πανω επιβεβαιωνεται.
σημερα που κατεβηκα για να ελεγξω, ο μικρουλης ηταν οκ απο διαθεση αλλά οχι τοσο παχουλουλης οσο θα ηθελα.
αλλά.. 2 άλλα μικρουλια, το κοριτσακι και ο ασπροκοκκινος αδερφουλης της ..χάλια!!
αδυναμα πολυ και χωρις διαθεση.
κανω λοιπον το εξης.. ταϊζω μόνο τα μικρα και την μανα, διωχνοντας τα μεγαλα αδερφια. κατι που δεν αρεσε (στην αρχη τουλαχιστον) στην μανα, η οποια με "καρφωσε" στο χερι με δυο ΚΑΛΕΣ νυχιες.
σαν δαγκωμα οχιας ειναι.
ομως εφαγε μαζι με τα 4 απο τα 5 μικρα της.
εχοντας ταϊσει τον Ταμπυ λιγο νωριτερα, πηρα τα 2 αδυναμα μικρουλια και τα πηγα πανω.
βαζω κονσερβα κοτοπουλο, ο Ταμπυ την τσεκαρε αλλά καθως ηταν φουλ, δεν εδωσε αλλη σημασια στο φαγητο. ενα απο τα μικρα (το αγορακι) εγλυψε λιγο και μαζι με το αλλο αρχισαν να εξερευνουν.
φευγω για δουλεια αφηνοντας και τα 3 γατια σπιτι μονα τους.
το απογευμα γυρναει η συντροφος απο την δουλεια,(της ειχα πει τα νεα) και μου λεει ..κοιλιτσες γεματες σαν μπαλονακια, κεσεδακι αδειο!
οκ της λεω, παρτα και κατεβασε τα κατω.
πηρε και φαϊ μαζι της και ταϊσε απαντες.
αυριο θα δω παλι ποιο μικρο εχει αναγκη και θα συνεχισω το κολπο μεχρι να μεγαλωσουν και να μαθουν να διεκδικουν.

Cat-hospital -bye-

Είναι μία κυρία στην απέναντι πολυκατοικία που έχει κάνει ολόκληρη κατάσταση για τα γατιά.
Έχει βάλει ένα σκυλόσπιτο για να κοιμούνται μέσα, τα ταΐζει κάθε μέρα, γενικά τα περιποιείται.
Έτσι, την έκαναν τα γατιά από τον κήπο μου και μετακόμισαν εκεί.
Αλλά όποτε μπορώ κατεβαίνω και εγώ να τους δίνω φαγητό και να εισπράττω χαδάκια (ε τι; τσάμπα; :P ).
Τα γατιά λοιπόν έχουν ένα υπόστεγο με ένα μεγάλο σπίτι για σκύλο, κουβέρτα κλπ κλπ...
Quiz: Που την αράζει η μάνα;

IMG-20191021-212254.jpg

:flipout:

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Είναι μία κυρία στην απέναντι πολυκατοικία που έχει κάνει ολόκληρη κατάσταση για τα γατιά.
Έχει βάλει ένα σκυλόσπιτο για να κοιμούνται μέσα, τα ταΐζει κάθε μέρα, γενικά τα περιποιείται.
Έτσι, την έκαναν τα γατιά από τον κήπο μου και μετακόμισαν εκεί.
Αλλά όποτε μπορώ κατεβαίνω και εγώ να τους δίνω φαγητό και να εισπράττω χαδάκια (ε τι; τσάμπα; :P ).
Τα γατιά λοιπόν έχουν ένα υπόστεγο με ένα μεγάλο σπίτι για σκύλο, κουβέρτα κλπ κλπ...

Mόλις ενηλικιωθούν τα αρσενικά, το πιο δυνατό θα διώξει απο τον χώρο του όλα τα υπόλοιπα αρσενικά. Το που μπορούν να πάνε αυτά, είναι για άλλη συζήτηση...
Ετοιμαστείτε για ομηρικές μάχες και βραδινές συναυλίες. :)

Re: Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Mόλις ενηλικιωθούν τα αρσενικά, το πιο δυνατό θα διώξει απο τον χώρο του όλα τα υπόλοιπα αρσενικά. Το που μπορούν να πάνε αυτά, είναι για άλλη συζήτηση...
Ετοιμαστείτε για ομηρικές μάχες και βραδινές συναυλίες. :)

Μόνο τα αρσενικά? Πχ, αυτόν τον καιρό στον κήπο και σπίτι της θείας μεταξύ άλλων τριγυρνάν 2 θηλυκές. Μεγάλωσαν μαζί αλλά η μία είναι πολύ κακιασμένη...Την έχει δει αρχόντισσα και δεν αφήνει την άλλη να ξαπλώσει με ησυχία όπου θέλει. Ενίοτε η ήσυχη βρίσκεται παραχωμένη κάτω από διάφορα να κλαψουρίζει με την άλλη από έξω να την αγριεύει.

Να πω την μαυρη αληθεια :rolleyes: ... λιγο μαλλακι, το εκλασα :laugh:... ετσι οπως με ζυγιζει. :rolleyes:

Eιναι ΜΟΡΤΗΣ :proud:

Θα στείλω τον Ρίκο να τα βάλει σε τάξη.
Εδώ χαλαρώνουμε με μουσικούλα.

20191026-100926.jpg

μην τον ματιασουμε!! ΓΛΥΚΑΣ ο μπαγασας!

Ε όχι και ουρά βρε Ναθ! :flipout:
Ένα παιχνίδι του είναι.
Ο μπόμπιρας είναι σχεδόν 3 μηνών αλλά ήδη ακούει σε εντολές.
Όταν θέλει.
Γιατί όταν είναι να μπει στο κλουβί για ύπνο κάνει σαν πιτσιρίκι που θέλει "λίγο ακόμη".