Ζώα και άνθρωπος

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

Τι σου είπε για την ουρίτσα, νυχί, μάτι?[/QUOTE

την ουριτσα την εκοψε απο το ξερο δερμα. το νυχι, δλδ το σπασμενο δακτυλο λεει ετσι θα μεινει και θα θρεψει. για το ματι μου εγραψε κολλυριο και του βαζουμε για να φυγει η φλεγμονη.
εχει προβλημα με μυκητες στο τριχωμα και γι'αυτο εχει γυμνα σημεια. αυτο ειναι κολλητικο και ψεκασα και τον ταμπυ. (εφαγα κατι νυχιες απο τον φουστη...)
ενα χαπι μεγαλο που το κοψαμε στα 4 και ειναι για τα εσωτερικα παρασιτα, ενω για τα εξωτερικα ενα ειδικο σπρεϋ και σαμπουαν.
μου ειπε να κανω μπανιο και τον ταμπυ και της λεω "αν μπορεσεις να τον γραπωσεις και να τον κάνεις μπανιο εσυ, θα σου χαρισω το πικαπ μου!".
μα πλακα μου κανουν οι γιατροι;; ποιος μπορει να κανει καλα εναν γατο με νυχια σαν ξυραφια;;
ολη η θεραπεια θα παρει τουλαχιστον 1 μηνα.
ζυγιζει μολις 600 γραμμαρια, απο τα δοντακια του ειδε οτι ειναι 2,5-3 μηνων και επρεπε να εχει το διπλασιο βαρος. αυτο πιστευω θα το παρει συντομα γιατι τρωει καλα και η κοιλιτσα ειμαι μονιμα σαν μπαλονακι.
αλλωστε ετσι ηταν και ο ταμπυ και τωρα ειναι γαταρος!
ενα μεγαλο respect στους ανθρωπους που εισαν ηδη στο ιατρειο και προσφερθηκαν να μπω πρωτος οταν ειδαν το γατι. το ειχα σε κουτακι απο παπουτσια γιατι το πηγα μόνος μου με το μηχανακι.
2 κυριοι με ενα μεγαλο και πολυ καλο ησυχο σκυλι, μια κυρια απο τα κατω Πατησια με μια γατουλα σε κλουβακι αδεσποτη του δρομου και 2 κοριτσια με ενα υπεροχο κουταβακι!
θα παρω τηλ καποια στιγμη για ραντεβου να κανουν την επεμβαση στον ταμπυ.. τι να κανω γμτ,,, μου το λετε και εσεις μου το ειπε και η γιατρος,
θα τον χασεις μου λεει.. καλα σου λενε οι φιλοι σου (εσεις δλδ), στειρωσε τον , δεν θα'χει κανενα προβλημα. το κακο ειναι οτι δεν κανουν επεμβασεις το Σαββατο και ετσι πρεπει να τον παω εγω...

παιδια δεν ξερω αν θα μπορεσω να τον κρατησω μονιμα. ειναι πολυ μικρο το σπιτι.
αλλά βλεπω να μενει στο κατω απο μας διαμερισμα. εκει μενει η μητερα της συμβιας μου και σημερα της ζητησε λεκανη αμμου....
παλια ειχε γατι και ο ταμπυ συχνα πυκνα εκει ξεπεζευει. μαζι με την υπεροχη αυτη γυναικα ταϊζουμε ολα τα γατια της αυλης.

παιδια δεν ξερω αν θα μπορεσω να τον κρατησω μονιμα. ειναι πολυ μικρο το σπιτι.
αλλά βλεπω να μενει στο κατω απο μας διαμερισμα. εκει μενει η μητερα της συμβιας μου και σημερα της ζητησε λεκανη αμμου....
παλια ειχε γατι και ο ταμπυ συχνα πυκνα εκει ξεπεζευει. μαζι με την υπεροχη αυτη γυναικα ταϊζουμε ολα τα γατια της αυλης.

Ακόμη κι αν δεν καταφέρεις να τον κρατήσεις μόνιμα, τον μάζεψες, τον "έφτιαξες" και του'δωσες μια δεύτερη ευκαιρία να τα καταφέρει εκεί έξω δυνατότερος.

Vlad, η διαφορά του "να ζήσει εκεί έξω" από το να "το αφήσεις να πεθάνει εκεί έξω" είναι τεράστια!
Του έκατσε μία στραβή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ζήσει σε εξωτερικό χώρο, ειδικά αν του προσφέρεις φαγητό που και που.

........
θα παρω τηλ καποια στιγμη για ραντεβου να κανουν την επεμβαση στον ταμπυ.. τι να κανω γμτ,,, μου το λετε και εσεις μου το ειπε και η γιατρος,
θα τον χασεις μου λεει.. καλα σου λενε οι φιλοι σου (εσεις δλδ), στειρωσε τον , δεν θα'χει κανενα προβλημα. το κακο ειναι οτι δεν κανουν επεμβασεις το Σαββατο και ετσι πρεπει να τον παω εγω...

Ε τι ; περιμενες να παει μονος του ο Ταμπυ να κανει στειρωση ; :flipout:

Vlad, η διαφορά του "να ζήσει εκεί έξω" από το να "το αφήσεις να πεθάνει εκεί έξω" είναι τεράστια!
Του έκατσε μία στραβή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ζήσει σε εξωτερικό χώρο, ειδικά αν του προσφέρεις φαγητό που και που.

τι που και που βρε Μιχαλη.. 3 φορες την ημερα τρωνε τα "εξω" :laugh:
απο ξηρη τροφη μεχρι πατέ :laugh:
εχει και νεο ονομα ο μικρος μαυρος.. ΒΑΤΜΑΝ !!