Ζώα και άνθρωπος

μπραβο μεγαλο και απο μενα Σωκρατη!!!
τι ελπιδα να υπαρχει ρε Νικο;; αυτα που εχει ο μικρουλης πως να τα'παθε;; ανθρωπου δουλεια ειναι,.. δεν μπορει..
αν το'χε πιασει σκυλι θα το'χε σκοτωσει σιγουρα. αυτοκινητο; το ιδιο! μεγαλος γατος; μια απο τα ιδια!!
στη θεση του πραγματικα θα'θελα να τελειωνω να μην βασανιζομαι! γι'αυτο σκεφτηκα την σωτήρια ενεση....
και αυτο τετοια αντοχη..! τετοια θεληση..!
περιττο να πω οτι στον δρομο ή στην αυλη δεν προκειται να παει... το'χει "καβατζαρει" ηδη η πεθερα μου, αλλά και γνωμη να αλλαξει, (λεμε τωρα...), εδω στο σπιτι μαζι μας!
να σας δειξω και κατι αστειο με τον μικρο μπαγασα... στο επομενο ποστ, γιατι τωρα το θυμηθηκα και θελει Go Advanced

την τρελα που εχουν τα γατια με τα χαρτοκουτα την ξερουμε ολοι.. οκ;;
την ιδια τρελα λοιπον εχουν απ'οτι φαινεται και με τις χαρτοσακουλες.
μπαινουμε σπιτι και μαζι με κατι άλλα κραταω χαρτοσακουλα. βγαζω απο μεσα αυτο που ειχε και προχειρα την κρεμαω σε καρεκλα.
στο δευτερολεπτο την παιρνει χαμπαρι ο μεγαλος και πηδαει μεσα. αρχιζει και χτυπιεται εκει σαν φραπες!
αμεσως σηκωνεται ο μικρουλης, τσουκου τσουκου κατω απο την χαρτοσακουλα και κοιταει...
IMG_20191107_205618[1].jpgIMG_20191107_205628[1].jpgIMG_20191107_205639[1].jpg
ε μη μου πειτε οτι δεν "ζαχαρωνει" :flipout:

O δικός μου ο ρόμπιν,έχει μανία με τις πλαστικές σακκούλες,τις ανακυκλώσιμες.Μπαίνει μέσα τους και τις ψάχνει.

Εχουμε κάνει την κουζίνα χοιροστάσιο για να κοιμάται ο ρόμπιν πάνω στις σακούλες.

Και όταν δεν κοιμάται,παίζει μαζί τους (με μία συγκεκριμένη..:))

Οι γάτες έχουν έρωτα με οτιδήποτε κλειστό που τους χωράει (ή όχι).
Όσο πιο μικρό, τόσο πιο καλό.
Βάλε μία mini σακούλα για τον μικρούλη! :D

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

τις πλαστικές σακούλες μακριά!

Μπορεί να πάθουν ασφυξία.

Είμαι από πάνω του συνέχεια Χρήστο.

Τώρα που γέρασε δεν πολυμπαίνει πια,μόνο κάθεται και ξαπλώνει.

Είχα αφήσει ο βλαξ την βαλίτσα μου με τα ρούχα των διακοπών ανοιχτή,βολεύτηκε εκεί μέσα και έγιναν τα ρούχα μου...τρίχινα και μάλλινα !!!!

Re: Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Είμαι από πάνω του συνέχεια Χρήστο.

Τώρα που γέρασε δεν πολυμπαίνει πια,μόνο κάθεται και ξαπλώνει.

Είχα αφήσει ο βλαξ την βαλίτσα μου με τα ρούχα των διακοπών ανοιχτή,βολεύτηκε εκεί μέσα και έγιναν τα ρούχα μου...τρίχινα και μάλλινα !!!!

Για να βγάζεις εύκολα τις τρίχες από ρούχα, έπιπλα κ.λπ. υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος.

Βάλε γάντια μιας χρήσης (τα ιατρικά εξέτασης) και χάιδεψε την επιφάνεια ή το ρούχο που θέλεις να καθαρίσεις.

Τις μαζεύει αμέσως!

Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς! :)

Οι γάτες έχουν έρωτα με οτιδήποτε κλειστό που τους χωράει (ή όχι).
Όσο πιο μικρό, τόσο πιο καλό.
Βάλε μία mini σακούλα για τον μικρούλη! :D

να την κανει ο μεγαλος maxi;; :laugh:
ακομα δεν μπορει να παιξει ο καημενος. σημερα εκανε να πιασει ενα μικρο λαστιχενιο μπαλακι μπροστα του και το μόνο που καταφερε ηταν ενα πηδηματακι λιγων εκατοστων.
περπαταει καλυτερα ομως και καπου καπου κανει μια προσπαθεια ελαφρου τρεξιματος.
μπορει και μπαινει στην λεκανη με την αμμο μονος του, οπως και στο κρεβατι του.
αλλά.. οταν το βραδυ παιρνουμε το κρεβατι του δίπλα στο δικο μας, περιμενει να τον βαλει καποιος μεσα! τι νεο φρουτο ειναι αυτο παλι;;
με κοιταει και οταν τον βαλω και τον σκεπασω, τοτε κοιμαται.

Για να βγάζεις εύκολα τις τρίχες από ρούχα, έπιπλα κ.λπ. υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος.

Βάλε γάντια μιας χρήσης (τα ιατρικά εξέτασης) και χάιδεψε την επιφάνεια ή το ρούχο που θέλεις να καθαρίσεις.

Τις μαζεύει αμέσως!

Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς! :)

εχει να κανει με τον στατικο ηλεκτρισμο μηπως;

εχει να κανει με τον στατικο ηλεκτρισμο μηπως;

όχι! Είναι από καουτσούκ δεν κάνουν στατικό!

Απλά όπως "χαϊδεύεις" μια επιφάνεια, μαζεύει όλες μαζί τις τρίχες.

Δεν μπορώ να στο περιγράψω... κάνε το και θα δεις.

Είναι μεγάλη ευκολία!

Πάρε γάντια μιας χρήσης από το super market (όχι από βινύλιο)

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Βλαντ, το παρακάτω -εξαιρετικό και συγκινητικό- μικρού μήκους αφιερωμένο στο μαύρο γατάκι σου. Και είναι και καθ'ολα εντός θέματος.

https://www.youtube.com/watch?v=AZS5cgybKcI&t=476s

Λεω ... "δεν μπορει αντρας να εφτιαξε αυτο το κοσμημα" και οντως .... γυναικες ηταν !
Και ο σκηνοθετης και ο παραγωγος. Υπαρχει κατι στον τροπο που αντιλαμβανεται την προσεγγιση
μια γυναικα που ποτε δεν θα ειναι ακριβως ιδιoς με τον τροπο που την αντιλαμβανεται ενας αντρας.

Εξαιρετικη ιστοριουλα ! :love:

76652253_2505043392925476_7360354114502393856_n.jpg

75650537_2505043469592135_6795676819723911168_n.jpg

75278356_2505043666258782_8388210689755316224_n.jpg