Ζώα και άνθρωπος

Eιμαι σε απολυτη συγχυση!!
Ουτε σπιτι ειμαι ολη μερα για να παρατηρω λεπτομερως τι γινεται , αλλα και απο την αλλη και αυτο που μας κανει, δεν μπορεις ευκολα να το αντεξεις.
Μου εχει ψεκασει το σαμπ,το Harman,την τσαντα μου,το μαξιλαρι μας,το τραπεζι που τρωμε και φυσικα γυρω γυρω το σπιτι.
Προχθες ηρθε μαι φιλη μας και της κατουρησε το ποδι.
Δεν το λεω και παραεξω ,γιατι σε λιγο δεν θα ερχεται κανενας στο σπιτι μας

αρα δεν θες κανεναν απο μας εδω σπιτι σου αφου το ξεφουρνισες...:laugh::laugh::laugh::laugh:

O γατος ειναι σχεδον ολη μερα στο μπαλκονι και στην ταρατσα.
Ενα καρο λεφτα εδωσα για να την περιφραξω μην σαλταρει απο τον τριτο.
Σημερα ξυπνησε κατα τις μια και αφου μου απαιτησε κανα 10λεπτο χαδια (τα οποιο φυσικα πηρε και ακουγοτανε το γουργουρητο του μεχρι το αλλο δωματιο) καθησε εξω απο την πορτα ,και μας ξεσκισε στο νιαουρισμα να του ανοιξουμε να παει στην ταρατσα.
Ειναι αλανιαρικο γατι και μας το ειπε και ο κτηνιατρος.
Απο υγεια ειναι μια χαρα.
Δεν ξερω τωρα με τα κρυα αν δεν θελει να πηγαινει στην ταρατσα και ησυχασουμε λιγο

black-cat-comics-jenny-jinya-23.jpg

black-cat-comics-jenny-jinya-24.jpg

Πέθανε σήμερα το πρωί το τριών μηνών γατάκι το οποίο ξεκοίλιασαν ανήλικοι χθες το μεσημέρι σε πάρκινγκ στο εμπορικό λιμάνι της Μυτιλήνης.

Συγκλονισμένος ο γιατρός που χειρούργησε το άτυχο ζώο μίλησε στο newsit.gr. «Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Μας έφυγε σήμερα το πρωί. Η κατάστασή του ήταν τραγική. Παρότι ξύπνησε από την επέμβαση και έδειξε να ανακάμπτει, δεν άντεξε. Το γατάκι ήταν δύο – τριών μηνών και το είχαν ανοίξει με μαχαίρι για να δουν έχει γατάκια μέσα.

Έβλεπα εφιάλτες όλη τη νύχτα. Έλεγα ότι έχουν δει πολλά τα μάτια μου στα 32 χρόνια που κάνω αυτό το επάγγελμα. Χθες όμως συγκλονίστηκα. Πώς είναι δυνατόν μικρά παιδιά να πιάνουν μαχαίρι και ν’ ανοίγουν ένα ζωντανό πλάσμα. Δεν έχω κοιμηθεί, δεν νιώθω καλά» είπε.>

https://www.omorfhzwh.gr/pethne-to-...nrrVjz48da7yw9WrVnvOFIKsFEEdJKw2o5dCiEFDeWd3w

Aυτά τα παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούν!

Πρέπει να τα δει κάποιος ειδικός... ψυχίατρος, ψυχολόγος δεν ξέρω τι.

Οι γονείς τους πρέπει να φάνε ξύλο.

Δεν μεγαλώνουν τέτοια παιδιά και τα αμολάνε στην κοινωνία....

Αμάν βρε Χρήστο..βάλε κανένα spoiler,μην τις πετάς έτσι τέτοιες ειδήσεις.:BDBDG54:

Θες να έχω και εγώ επιπλέον ψυχολογικά τραύματα και αυπνίες?

Ηδη έχω πολλά..:guitarist:

Επί του παρόντος τ'ωρα,ξεχνάω το χριστιανικό μου υπόβαθρο και φωνάζω : ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ !!!

Δείξε λίγη εμπιστοσύνη!:flipout:

Μετά αφού έχεις μπει στο κλίμα δες αυτό!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πέθανε σήμερα το πρωί το τριών μηνών γατάκι το οποίο ξεκοίλιασαν ανήλικοι χθες το μεσημέρι σε πάρκινγκ στο εμπορικό λιμάνι της Μυτιλήνης.

Συγκλονισμένος ο γιατρός που χειρούργησε το άτυχο ζώο μίλησε στο newsit.gr. «Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Μας έφυγε σήμερα το πρωί. Η κατάστασή του ήταν τραγική. Παρότι ξύπνησε από την επέμβαση και έδειξε να ανακάμπτει, δεν άντεξε. Το γατάκι ήταν δύο – τριών μηνών και το είχαν ανοίξει με μαχαίρι για να δουν έχει γατάκια μέσα.

Έβλεπα εφιάλτες όλη τη νύχτα. Έλεγα ότι έχουν δει πολλά τα μάτια μου στα 32 χρόνια που κάνω αυτό το επάγγελμα. Χθες όμως συγκλονίστηκα. Πώς είναι δυνατόν μικρά παιδιά να πιάνουν μαχαίρι και ν’ ανοίγουν ένα ζωντανό πλάσμα. Δεν έχω κοιμηθεί, δεν νιώθω καλά» είπε.>

https://www.omorfhzwh.gr/pethne-to-...nrrVjz48da7yw9WrVnvOFIKsFEEdJKw2o5dCiEFDeWd3w

Aυτά τα παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούν!

Πρέπει να τα δει κάποιος ειδικός... ψυχίατρος, ψυχολόγος δεν ξέρω τι.

Οι γονείς τους πρέπει να φάνε ξύλο.

Δεν μεγαλώνουν τέτοια παιδιά και τα αμολάνε στην κοινωνία....

δεν πρόσεξες Χρήστο για τι παιδιά επρόκειτο;;;;
δεν φτάνει το ξύλο στους γονείς.....
μην αρχίσει όμως καμιά κουβέντα γι'αυτό γιατί θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση ο Μαέστρος και οι άλλοι mod της κατηγορίας..
και γω πολλά είπα ηδη......

δεν πρόσεξες Χρήστο για τι παιδιά επρόκειτο;;;;
δεν φτάνει το ξύλο στους γονείς.....
μην αρχίσει όμως καμιά κουβέντα γι'αυτό γιατί θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση ο Μαέστρος και οι άλλοι mod της κατηγορίας..
και γω πολλά είπα ηδη......

Αυτο ακριβως.
Τα ιδια παντου.

Katten-2.jpgKatten-1.jpg
το τριήμερο που λείπαμε ο μικρούλης κοιμόταν αγκαλιά με τον μεγάλο κάτω στην μαμά της Σίας που τα κράτησε και τα 2 με αγάπη.
οταν είδε την σκηνή τα εβγαλε φωτογραφία να το δούμε.
στον κόσμο των γατιών δεν εχει σημασία αν είσαι με ενα μάτι, με μισή ουρά, με χτυπημένο και παραμορφωμένο πατουσάκι, αν δεν περπατάς καλά...
τον δέχτηκε τον μικρούλη ο Ταμπυ γιατί πέρα απο την αναπηρία κατά τα άλλα ειναι ενα κανονικό γατάκι.
οτι πρέπει δλδ να το βασανίζει στο παιχνίδι... :laugh:
και όπου πάει ο Τάμπυ, ο μικρούλης απο πίσω..!! :flipout: