Ζώα και άνθρωπος

Αχαχαχαχα!!Γελάω που τρέχετε για πάρτη μας!!

DSC1173.jpg

:flipout:

Οπως ειδα καπου σε αγγελια πολυ ευστοχα μια γατα να λεει.

Αναζητειται νεος ανθρωπος για να με υπηρετει......

υγ

Σημερα ξεμειναμε απο τροφη αναπαντεχα και μεχρι να δρομολογηθει ανεφοδιασμος μεχρι το μεσημερακι νωρις ειχα 3 γατους να ουρλιαζουν μεσα στα αυτια μου να με κοιτανε στα ματια και να τρεχουν γυρω γυρω για ωρες....

Ουτε στις ναυλες τους να ηταν και ναμουν θηλυκο.....

Re: Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Μήπως κάνει κακό στο συκώτι του τόση αντιβίωση ?
Εννοείται ότι τις κάνει κτηνίατρος τις ενέσεις. Είναι πολύ καλός γιατρός. Είμαστε 14+ χρόνια πελάτες του εξαιτίας της σκυλίτσας και μετά της γάτας.
Αυτός μας είπε ότι θα κάνει τέτοιες ενέσεις όλη του τη ζωή. Το ελάχιστο είναι κάθε 1 μήνα, αν υποχωρούν τα συμπτώματα. Διαφορετικά κάθε 15.
Τι τραβάνε οι γατούλες στο δρόμο... Είναι θαύμα πως επιβιώνουν. Αυτή η ασθένεια προλαμβάνεται αν κάνει το εμβόλιο στο 2 μήνα της ζωής του. Είναι κι εξαιρετικά κολλητική. Μπορεί να αφανίσει ολόκληρη γειτονιά από γάτες.

Στελιο καντε αυτο που λεει ο κτηνιατρος.
Μπορει να παρει καιρο αλλα θα το ξεπερασει.

Ταϊζω κάτι αδεσποτάκια στην γειτονιά και ενα από αυτά είναι τόσο φιλικό, που σκέφτηκα να το πάρω σπίτι.
Το άκουγα που φταρνιζοταν συνέχεια και είχα μεγάλο φόβο ,μπας και κολλήσει το δικό μας.
Προχτές και ενώ ο δικός μας έκανε το καθιερωμένο του τουρ στη ταράτσα, το λυπήθηκα τόσο πολύ που το ανέβασα στο σπίτι, παρ' όλους τους φόβους μου.
Δεν θα μακρυγορησω να σας πω ,τι έκανε το καϋμενο .
Το θεμα είναι ότι μόλις κατέβηκε ο δικός μας από την ταράτσα ,έγινε στο σπίτι παγκόσμιος πόλεμος.
Ευτυχώς ειχα το μικρούλι στην αγκαλιά μου.......κορδέλες θα το έκανε.
Τα ουρλιαχτά του ακούστηκαν μέχρι την...Κρήτη.

Συνυπολογίζοντας την αρρώστια του και την συμπεριφορά του δικού μας,δυστυχώς το ξαναγύρισα στο οικόπεδο που είναι και τα αλλά γατάκια.

Τον φροντίζω βέβαια, αλλα δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εχω στεναχωρηθεί!
Εγώ δεν έχω γατί.........τον διαολο μεταμορφωμένο έχω!

Δεν το πας μια βόλτα από τον κτηνίατρο να δεις τι έχει?

Ο καυγάς έγινε γιατί τον είδε ξαφνικά

Υπάρχει τρόπος να τα κάνεις να συνηθίσουν

ΥΓ δεν είναι διάλος ο δικός σου. Έτσι κάνουν/αντιδρούν όλες οι γάτες. Είναι χωροκτητικά ζώα.

Ταϊζω κάτι αδεσποτάκια στην γειτονιά και ενα από αυτά είναι τόσο φιλικό, που σκέφτηκα να το πάρω σπίτι.
Το άκουγα που φταρνιζοταν συνέχεια και είχα μεγάλο φόβο ,μπας και κολλήσει το δικό μας.
Προχτές και ενώ ο δικός μας έκανε το καθιερωμένο του τουρ στη ταράτσα, το λυπήθηκα τόσο πολύ που το ανέβασα στο σπίτι, παρ' όλους τους φόβους μου.
Το θεμα είναι ότι μόλις κατέβηκε ο δικός μας από την ταράτσα ,έγινε στο σπίτι παγκόσμιος πόλεμος.

Συνυπολογίζοντας την αρρώστια του και την συμπεριφορά του δικού μας,δυστυχώς το ξαναγύρισα στο οικόπεδο που είναι και τα αλλά γατάκια.

τι περίμενες ρε Μιχάλη;;
να του πει "καλώς όρισες";;;
τόσο καιρό είναι ο αρχηγός στο σπίτι και ξαφνικά σκάει μύτη ανταγωνιστής.
παραβίαση συνόρων, είσοδος χωρίς άδεια, εισβολή με επικείμενη κατοχή και πάει λέγοντας...:flipout:
πες βρε Χρήστο τρόπους να αποφευχθεί το μακελιό να μάθουμε και όσοι δεν ξέρουμε.
μπας και μου τύχει κανένα καημενούλι πάλι...

Μιχαλη ο γατος μου ΝUMBER ONE (εννοω οτι ηταν ο πρωτος που μπηκε στο σπιτι που μενω αρα ηταν και ο "κατοχος") πλεον μενει σπανιως στο σπιτι. Αλητευει απο εδω και απο εκει και οταν ερχεται ή ψεκαζει κατουραει παντου (στειρωμενος τωρα ετσι ? ) ή τσακωνεται με τον γατο NUMBER 3 που εχει μπει σπιτι εδω και κανα χρονο....

Υποφερει μονο τον NUMBER 2 τον οποιο εφερε αυτος παρακαλω οταν ηταν γατακι πεταμενο στην γειτονια και κανεναν αλλον.

Ειναι μυστηρια τρενα οι γατες ασε.....μην σου τυχει.

Άσχετη περιέργεια γάτας.
Η θεία μου έχει πολλά πολλά χρόνια γάτες να γυρνάνε στην αυλή αλλά και στο σπίτι. Τι ταΐζει τις ποτίζει τις στειρώνει, πάνε έρχονται τόσα χρόνια ποιος ξέρει πόσες γάτες.

Εδώ όμως και κανα δύο χρόνια είναι μια που δεν πίνει ποτέ νερό από τα πολλά κύπελλα που έχει δεξιά και αριστερά.
Πίνει μόνο από σημεία που μπορεί να μαζεύουν νερό όταν βρέχει, στο χώμα, στο τσιμέντο σε ένα καπάκι από μπογιά που ξέμεινε κάπου, αλλά ποτέ από τα κύπελλα (δλδ από τη βρύση).
Και αν έχει καιρό να βρέξει πάλι δεν πίνει και γυρνάει γύρω γύρω από εκεί που ξέρει ότι θα μαζευτεί νερό όταν βρέξει... :flipout:

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Αν σκοπεύεις να φέρεις το γατάκι στο σπίτι, κάνε πρώτα το εμβόλιο στο δικό σου γάτο, μην τον κολλήσει. Το εμβόλιο αυτό είναι επαναληπτικό, και θέλει μερικές ημέρες για να λειτουργήσει..

Το κανουν ολες οι γατες αυτο. Θελουν ναναι φρεσκο το νερο δεν ξερω πως το νιωθουν μαλλον με την μυρωδια.

Οποτε βρουν λακουβα με νερο βουρ λες και ειναι γαλα....

Μπααα...δεν το ρισκάρω να φέρω άλλο γατί πλεον .
Δυο φορές που βρήκαν δίοδο και μπήκαν γάτες στο μπαλκόνι και την ταράτσα ,τις έκανε κόσκινο.
Πίστευα ότι αν το έβλεπε στη αγκαλιά, μου θα μαλάκωνε.....αμ δε.
Αν το άφηνα κάτω, θα το έκοβε στα δύο.....δύο μέρες έκανε να μου μιλήσει ο ξεφτίλας
Σήμερα ήρθε πάλι στα πόδια μου!
Θα το ταΐζω το μικρό στο οικόπεδο, μαζί με τους φίλους του.

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Είναι χωροκτητικά ζώα.

Επιτελους ..... ενας ορος που περιγραφει επαρκως το territorial animals.
Δεν μπορεις να φανταστεις τι πατατες κυκλοφορουν ως μεταφρασεις.
Κυριαρχικος (?), εδαφικος (?), χωρικος (???), εθνοφρουρητικος (????)
..... και τα μπαλακια του Καραμπελα :icon15:

Οι ένοικοι στον επάνω όροφο έχουν ένα μεγάλο σκύλο ο οποίος έχει μάθει να κατουράει έξω από το μπαλκόνι όταν δε βγαίνει βόλτα, με αποτέλεσμα κάποια να έρχονται κάτω και σε μένα (κυρίως κάγκελο). Δεδομένου ότι τους έχει γίνει ηδη σύσταση 3 φορές, γνωρίζει κάποιος εάν ασχολείται η αστυνομία με σύσταση/κάποιο πρόστιμο σε τέτοιες περιπτώσεις;

Οι ένοικοι στον επάνω όροφο έχουν ένα μεγάλο σκύλο ο οποίος έχει μάθει να κατουράει έξω από το μπαλκόνι όταν δε βγαίνει βόλτα, με αποτέλεσμα κάποια να έρχονται κάτω και σε μένα (κυρίως κάγκελο). Δεδομένου ότι τους έχει γίνει ηδη σύσταση 3 φορές, γνωρίζει κάποιος εάν ασχολείται η αστυνομία με σύσταση/κάποιο πρόστιμο σε τέτοιες περιπτώσεις;

Καταρχήν απαγορεύεται να έχει το σκύλο στο μπαλκόνι απ ό,τι θυμάμαι εκτός αν έχει αλλάξει ο νόμος. Εννοείται ότι έχεις δίκιο αν καλέσεις αστυνομία, δεν ξέρω όμως αν χρειάζεται και να το αποδείξεις με κάποιο τρόπο. Νομίζω και τη φιλοζωική να φωνάξεις αυτοί με τη σειρά τους φωνάζουν αστυνομία, δεν θυμάμαι είχα μπλέξει πριν πολλά χρόνια σε παρόμοια φάση και θυμάμαι ότι η αστυνομία έριξε 600 ευρώ πρόστιμο αφού πέραν του γαβγίσματος απέδειξα με βίντεο την κακομεταχείριση, (τον έγραψα σε βίντεο να κλωτσάει το σκυλί στη μούρη, άσε που ποτέ δεν τον έβγαζε έξω με αποτέλεσμα να γαβγίζει 25 ώρες το 24ωρο, είχε καταντήσει μαρτύριο η ζωή μου).

Δεν κακομεταχειρίζονται το σκυλί, το έχουν συνήθως μέσα. Μερικές φορές μόνο μπορεί να κλαίει όταν είναι μόνο του. Το πρόβλημα είναι ότι απο ότι φαίνεται του αφήνουν την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και έχει μαρκάρει περιοχή στο μπαλκόνι όπου βγαίνει και κατουράει όταν δε βγαίνει βόλτα. Και επειδή είναι ψηλός τα κάτουρα φεύγουν και από κάτω. Μου είπαν την τελευταία φορά που τους είχα κατεβάσει να δουν τα ουρα στο καγκελο ότι θα έβαζαν πλέγμα, γεγονός που δεν έγινε. Την αστυνομία μπορεί να τη φωνάξω και να τους δείξω τα ούρα την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό, το θέμα είναι αν θα ασχοληθούν εφόσον δεν είναι θέμα κακομεταχείρισης αλλά υγειονομικό. Δε μπορώ και από την άλλη να μην κάνω τίποτα διότι υπάρχει και απλώστρα με τα ρούχα του μωρού κοντά...ούτε να κατεβάσω και να τα τρώει η τέντα φυσικά θέλω.

Δεν κακομεταχειρίζονται το σκυλί, το έχουν συνήθως μέσα. Μερικές φορές μόνο μπορεί να κλαίει όταν είναι μόνο του. Το πρόβλημα είναι ότι απο ότι φαίνεται του αφήνουν την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και έχει μαρκάρει περιοχή στο μπαλκόνι όπου βγαίνει και κατουράει όταν δε βγαίνει βόλτα. Και επειδή είναι ψηλός τα κάτουρα φεύγουν και από κάτω. Μου είπαν την τελευταία φορά που τους είχα κατεβάσει να δουν τα ουρα στο καγκελο ότι θα έβαζαν πλέγμα, γεγονός που δεν έγινε. Την αστυνομία μπορεί να τη φωνάξω και να τους δείξω τα ούρα την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό, το θέμα είναι αν θα ασχοληθούν εφόσον δεν είναι θέμα κακομεταχείρισης αλλά υγειονομικό. Δε μπορώ και από την άλλη να μην κάνω τίποτα διότι υπάρχει και απλώστρα με τα ρούχα του μωρού κοντά...ούτε να κατεβάσω και να τα τρώει η τέντα φυσικά θέλω.

Εχεις κάθε δικαίωμα να απευθυνθείς πρώτα στην αστυνομία απ τη στιγμή που κρέμεται η υγεία σου και προ πάντων απ τη στιγμή που υπάρχει μωρό, αυτοί θα σε κατευθύνουν τι πρέπει να κάνεις. Εν ανάγκη μίλα πρώτα τηλεφωνικά για την περίπτωση γιατί απ τη στιγμή που θα φέρεις αστυνομία θα σου δημιουργήσει έντονη αντιπαράθεση με τον από πάνω και κόβεις μία και καλή παρτίδες που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μη συνέβαινε αυτό.

, το θέμα είναι αν θα ασχοληθούν εφόσον δεν είναι θέμα κακομεταχείρισης αλλά υγειονομικό. Δε μπορώ και από την άλλη να μην κάνω τίποτα διότι υπάρχει και απλώστρα με τα ρούχα του μωρού κοντά...ούτε να κατεβάσω και να τα τρώει η τέντα φυσικά θέλω.

Με το που ακουσει η επιτροπη υγεινομικου της νομαρχιας στην οποια υπαγεσαι αυτο το γεγονος ειμαι βεβαιος οτι θα ερθουν να ελεγξουν.

Και θα σε συμβουλευα να τους το πεις αυτο (στους απο πανω σου) οτι με πολυ καλη θεληση δεν το εχεις κανει ακομα κατι που θα τους επισυρει μεγαλα προβληματα.

Εγω πεστους ειμαι καλος γειτονας και σας προστατευω. Ομως εχω υποχρεωση στο μωρο μου να αντιδρασω αν δεν το κανετε εσεις.