Ζώα και άνθρωπος

Θα τους δώσω άλλη μια ευκαιρία, δεν είναι και δύσκολο να κλείσουν το κενο του μπαλκονιού τους εξάλλου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

126942621_235095101311188_420096661991754094_n.jpg

Yeap! that's me!

Ειναι καθε γατα με το χουι της.

Ο NUMBER ONE οταν μπαινει σπιτι προτιμα να κοιμαται πανω στο στερνο μου. Οχι στην κοιλια πανω στο στηθος λογικα θα εχει να κανει με την καρδια που ακουει και νιωθει εκτος απο ζεστα και καλυτερα

Ο NUMBER TWO κοιμαται παντα κατα μηκος της πισω πλευρας της γαμπας μου επισης για χρηση ως σομπας.

Ο NUMBER THREE ακομα προτιμα να κοιμαται στην ακρη του κρεβατιου χωρις σωματικη επαφη μιας και ειναι μολις ο δευτερος του χειμωνας μεσα στο σπιτι (ειχε περασει και ακομα εναν εξω απο το παραθυρο σε μια κουτα αλλα δεν εμπαινε μεσα.

Εμένα ο δικός μου ,τα κάνει όλα αυτά μαζί!
Αλλάζει θέσεις και μια τον βρίσκεις εδώ ,μια εκεί και πολλές φορές με ξυπνά γιατί έχει έρθει δίπλα στο κεφάλι μου και γουργουρίζει σαν ......γκρέιντερ!

Εμένα ο δικός μου ,τα κάνει όλα αυτά μαζί!
Αλλάζει θέσεις και μια τον βρίσκεις εδώ ,μια εκεί και πολλές φορές με ξυπνά γιατί έχει έρθει δίπλα στο κεφάλι μου και γουργουρίζει σαν ......γκρέιντερ!

Ειχα μια υπεροχη μικρη μπλε (ποντικί δηλαδη) γατα που ομως πεθανε απο αυτοκινητο .

Ειχε την ταση να πηγαινει ακριβως στο μαξιλαρι μου πανω απο το κεφαλι μου και να μου γλυφει τα μαλλια με τις ωρες......:flipout:

Go figure.....

ΓΑΤΑΡΟΣ!

Να χορταίνεις αγκαλιές και χάδια.

Και λύγκα να είχα ευχαριστημένος θα ήμουνα, Oχι όμως η Μιμίκα και ο Charlie....

Κοίτα "πατουσίτσες"!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Όλα τα αιλουροειδή, υπομονή κάνουν μαζί μας Νίκο.

Δεν είναι υποταγμένα.

Ούτε καν οι γάτες μας! :D

Εγω πριν καποιες βδμαδες πηγα νοσοκομειο (στα επιγοντα) απο τις αγαπες μου...

Πηγα να χωρισω γατοκαυγα... Ασε

Σκεψου να ειχα Πουμοκαυγα