Ζώα και άνθρωπος

Από την άλλη και οι μικρότερες από τις γάτες είναι και αυτές υπέροχες!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Rusty-spotted cat 0.9 to 1.6 kg

Sand cat 1.5–3.4 kg

Mιμίκα 2,6 kg!! ❤

Από την άλλη και οι μικρότερες από τις γάτες είναι και αυτές υπέροχες!

Rusty-spotted cat 0.9 to 1.6 kg

Sand cat 1.5–3.4 kg

Mιμίκα 2,6 kg!! ❤

Τάμπυ κόλλησε στα 4,5
Σπότυ 5+ ήδη... :flipout:
με το ζόρι κάνει σάλτο που να θυμίζει γάτο.. "ο χοντρούλης" είναι το 2ο όνομά του

Παντως,
ο Statham με το πουμα (στην προηγουμενη σελιδα) ηταν AΡΚΟΥΝΤΩΣ αγαρμπος στα χαδια με τον αιλουρο.
Εγω αν ημουν αιλουρος θα τον ειχα κανει φετες. Θα του λεγα "μαθε να χαιδευεις και ξαναελα".
Και εδω που τα λεμε, τις τελευταιες δεκαετιες, που εχω δει κοσμο και κοσμακη να χαιδευει ζωακια
μερικοι ... απλα ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ. Οχι πουμα, ουτε ντουβαρι δεν ξερουν πως να χαιδεψουν.

Καταρχην, ειναι ασυγχρονιστος. Πανω που παει να γαληνεψει ο αιλουρος, αυτος τον ταραζει,
ειτε τον πηγαινοφερνει με τα μουσκουλα του δεξια και αριστερα. Μ@Λ@ΚΑΣ ειναι ? Να μην πω το αλλο :
οτι τον κοιταει κατευθειαν στα ματια. Η γατα οταν την κοιτας ΕΥΘΕΩΣ στα ματια (και με τοσο εντονο υφος)
το εκλαμβανει ως απειλη. ΔΕΝ ειναι σκυλος η γατα.

Παντως,
ο Statham με το πουμα (στην προηγουμενη σελιδα) ηταν AΡΚΟΥΝΤΩΣ αγαρμπος στα χαδια με τον αιλουρο.
Εγω αν ημουν αιλουρος θα τον ειχα κανει φετες. Θα του λεγα "μαθε να χαιδευεις και ξαναελα".
Και εδω που τα λεμε, τις τελευταιες δεκαετιες, που εχω δει κοσμο και κοσμακη να χαιδευει ζωακια
μερικοι ... απλα ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ. Οχι πουμα, ουτε ντουβαρι δεν ξερουν πως να χαιδεψουν.

Καταρχην, ειναι ασυγχρονιστος. Πανω που παει να γαληνεψει ο αιλουρος, αυτος τον ταραζει,
ειτε τον πηγαινοφερνει με τα μουσκουλα του δεξια και αριστερα. Μ@Λ@ΚΑΣ ειναι ? Να μην πω το αλλο :
οτι τον κοιταει κατευθειαν στα ματια. Η γατα οταν την κοιτας ΕΥΘΕΩΣ στα ματια (και με τοσο εντονο υφος)
το εκλαμβανει ως απειλη. ΔΕΝ ειναι σκυλος η γατα.

Εαν ήμουν το πούμα,θα τον είχα κάνει κορδέλες τον μ@λ@κ@ !!!

Το τραβάει ο οργανισμός του.

Αει σιχτίρ τσαντίστηκα νυχτιάτικα..

Δεν θελω να διακινδυνεψω τον χαρακτηρισμο, αλλα ... ΙΣΩΣ ειναι τροφιμος γυμναστηριου (Γ διαλογης).
Καπως ετσι, αγαρμπα και ασυναισθητα, χειρονομουν μεταξυ τους. Αλλα ..... ισως και να πεφτω εξω
(δηλαδη, να ειναι το φυσικο του ! :laugh:)

Ποσα λιγα χρειαζεται ενα ζωο για να ναι ευτυχισμενο ....

MotleyFool-TMOT-c24bf254-pet.jpg

Βρισκεται σε (συνεχη) οσφρητικο οργασμο. Χιλιες μυρωδιες το λεπτο.
Και βρισκεται και μεσα στο "κινουμενο σπιτακι" του κυρη του (που τον υπεραγαπα).
Οποτε βλεπω σκυλο εξω απο παραθυρο (αυτοκινητου) εισπραττω και γω λιγη απο την ηδονη του.
Κυριως απο το ποσα ΛΙΓΑ ευφραινουν τοσο ΠΟΛΥ ... τοσο ΑΓΝΑ πλασματα.
Αυτο το πλασματακι βρισκεται στον "παραδεισο" του (εκεινη την στιγμη).

Bliss ! :proud:

(τωρα βλεπω οτι ειναι ιρλανδεζικο σεττερ, ολοιδιο με αυτο που ειχα Πεμπτη Δημοτικου ...
... αρα τσιμπησα ΩΣ ΩΦΕΙΛΑ με την φωτο ... :flute:)

Καθαρές οι εξετάσεις του Ρικ, του κοκονιού που έχει η μάνα μου. Σαν να μην είχε πολύ ενέργεια τις τελευταίες μέρες-εβδομάδες, και ανησυχήσαμε. Θέλουν και καθάρισμα τα δόντια του, είπαμε μήπως αυτό. Αλλά όρεξη έχει, το κοτόπουλο που του φτιάχνει η μητέρα μου το κατεβάζει για πλάκα. Το πόρισμα... μάλλον το παρακάναμε με τον κοντοπόδαρο, ο μεγάλος μου από την αρχή της καραντίνας πηγαίνει μέρα παρά μέρα και το βγάζει βόλτα, αλλά τι βόλτα... μέχρι και για τρέξιμο το παίρνει μαζί του. Τα έφτυσε ο κακομοίρης ο σκυλάκος... Ορθοπεδικής φύσης λοιπόν, θέλει λιγάκι προσοχή.