Ζώα και άνθρωπος

Πως να αρμεξεις καλυτερης ποιοτητας γαλα ... απο λιγοτερο αγχωμενες γελαδες ! :blink:

https://www.theverge.com/tldr/2019/...1bVd9LfEt8uYYs8h8TCqycONPcVMRzDf6IwULYQlNCmVI
urqvy4uxj8ayRFX1mx7t3thsEAVOCFGF5q6e0t3Ngeg5LMviO4 a9WMqdsAXwFMVJVk1FBzVnvCXc6nUExPn3W6ffA9DMztcr.0.j pg

urqvy4uxj8ayRFX1mx7t3thsEAVOCFGF5q6e0t3Ngeg5LMviO4a9WMqdsAXwFMVJVk1FBzVnvCXc6nUExPn3W6ffA9DMztcr.0.jpg

:laugh::flipout::laugh::flipout::laugh: (............. μπορει να ειναι και fake ειδηση ... αλλα εχω σκασει στα γελια :laugh: .......... μουουουου :flipout:)

έκλεισε 15' -με το ρολόι που λέμε- καθήμενος στην άκρη του ηχείου κάνοντας τον μπιντέ του χωρίς να κουνήσει εκατοστό τα πραγματάκια δίπλα του..
άβυσσος η ψυχή τους.

-κοίτα με λίγο (του λέω)

ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±_Viber_2021-01-17_23-37-42.jpg

έκλεισε 15' -με το ρολόι που λέμε- καθήμενος στην άκρη του ηχείου κάνοντας τον μπιντέ του χωρίς να κουνήσει εκατοστό τα πραγματάκια δίπλα του..
άβυσσος η ψυχή τους.

-κοίτα με λίγο (του λέω)

Τι είναι 15 λεπτά μπροστά στην αιωνιότητα που μπορεί να μείνει ακίνητος ένας γλάρος? :flipout:

ΥΓ: Βρε Βλάντ εσύ που είσαι και του τεχνικού, τι το κουκούλωσες έτσι το καλοριφέρ?

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Ναι είναι μινιόν.
Κοντεύει να γίνει 3 χρονών και είναι 2,6 κιλά!
Αν αυτή είναι ειναι μινιόν για γάτα αυτό δίπλα μου στα 1.8 κιλά, 7.5 ετών τι είναι; Η ντροπή των απογόνων του λύκου; :p
be0c1eab6bb8e27b4244e68298d87377.jpg

Μπιζουδάκι το δικό σου!

Η Μιμίκα δεν είναι από μικρή ράτσα.

Γεννήθηκε μικρούλα και αν δεν την συμμάζευα, δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει. Μια γάτα στην ηλικία της είναι πάνω από 5 κιλά.

Βασικά η ίδια με επέλεξε. Εμφανίστηκε μια μέρα και επέμενε να μπει μέσα και να είναι μαζί μου.
Ήταν σε άθλια κατάσταση.

Τρομερά υποσιτισμένη (φαινότανε τα οστά ακόμη και στο πρόσωπο της), με τρομερό φόβο αν έμενε μόνη της κ.λπ.
Ο κτηνίατρος είχε πάθει πλάκα... δεν ήταν βέβαιος αν θα ζήσει.

Τώρα όπως καταλαβαίνεις, μας κάνει κουμάντο (και μας αρέσει)! :flipout:

Η γυναίκα μου λατρεύει τις γάτες . Η γάτα της η σισι έφυγε 19 ετων!!. Αλλα αυτή την τρίχα δεν την αντέχω... έχουμε έξω και ταΐζουμε καμια 10αρια αλλά καμία δεν έχει μπει στο σπίτι. Έχουμε το πιτσιποπακι . Σαν να μην υπάρχει αυτό το σκυλί. Ήταν το μικρότερο από την γέννα. Η μάνα της είναι 6 κιλά.

Τι είναι 15 λεπτά μπροστά στην αιωνιότητα που μπορεί να μείνει ακίνητος ένας γλάρος? :flipout:

ΥΓ: Βρε Βλάντ εσύ που είσαι και του τεχνικού, τι το κουκούλωσες έτσι το καλοριφέρ?
1ον, δεν το κουκούλωσα εγώ....
2ον, ποιός είπε ότι δουλεύει;;;;
:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Η γυναίκα μου λατρεύει τις γάτες . Η γάτα της η σισι έφυγε 19 ετων!!. Αλλα αυτή την τρίχα δεν την αντέχω... έχουμε έξω και ταΐζουμε καμια 10αρια αλλά καμία δεν έχει μπει στο σπίτι. Έχουμε το πιτσιποπακι . Σαν να μην υπάρχει αυτό το σκυλί. Ήταν το μικρότερο από την γέννα. Η μάνα της είναι 6 κιλά.

μου πήρε όλη την Κυριακή να καθαρίσω τις τρίχες τους από 2 χαλιά με βούρτσα και ηλεκτρική σκούπα.
χωρίς πλάκα, η σκούπα θέλει σέρβις!
χαλάλι τους όμως.
όπως είπε ο Χρήστος, "όλα τα ζωάκια έχουν την χάρη τους"

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

μου πήρε όλη την Κυριακή να καθαρίσω τις τρίχες τους από 2 χαλιά με βούρτσα και ηλεκτρική σκούπα.
χαλάλι τους όμως.

Pro tip: φόρεσε γάντια μιας χρήσης (λατεξ) και "χάϊδεψε" το χαλί.

Οι τρίχες μαζεύονται αμέσως.

Ούτε βούρτσες, ούτε τίποτε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

χαλάλι τους όμως.
Έχω μάθει βλέπεις στο Yorkie που δεν αφήνει τρίχα ( ποιο πολλές μαζεύω από την γυναίκα μου ) και δύσκολα θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία. Η γειτόνισσα έχει 4 σκυλιά μεγάλου μεγέθους μέσα στο σπίτι ( το ένα ειναι ένα πανέμορφο Ακίτα) και κάθε μέρα ξυπνάει στις 6 για να βαλει σκούπα όταν ο άντρας της πηγαίνει βόλτα την αγέλη μαζί με άλλα δύο της γειτονιάς... Δεν το μπορώ αυτό. Ειδικά χειμώνα με τα χαλια...

Τωρα, συγνωμη δηλαδη ... ειναι ρατσα σκυλου ΑΥΤΗ ?
Γνωριζει οτι ειναι ΣΚΥΛΟΣ ? Η βλεπει γατα και κρυβεται ?
Θα θελες να σε κανω 3 φορες μικροτερο ... και να σου πω
"εισαι homo sapiens, βγες εξω και διεκδικησε την θεση που σου ανηκει" .... ? ....

Οkay, what's next ? .... σκυλος-τσεπης ? .... (σιγουρα ο πιο βολικος απ'ολους)

Τωρα, συγνωμη δηλαδη ... ειναι ρατσα σκυλου ΑΥΤΗ ?
Γνωριζει οτι ειναι ΣΚΥΛΟΣ ? Η βλεπει γατα και κρυβεται ?
Θα θελες να σε κανω 3 φορες μικροτερο ... και να σου πω
"εισαι homo sapiens, βγες εξω και διεκδικησε την θεση που σου ανηκει" .... ? ....

Οkay, what's next ? .... σκυλος-τσεπης ? .... (σιγουρα ο πιο βολικος απ'ολους)

Η μονη γάτα σε πληροφορώ που δεν σέβεται το σκυλί μου στην γειτονιά και δεν τρέχει να κρυφτεί στο γάβγισμα του ( όσο μπόι του λείπει έχει φωνή ) ειναι ένας γάτος 9 κιλά της διπλανής που τον φοβάμαι και εγώ ο ίδιος καθώς μου έχει επιτεθεί και έφυγε από πάνω μου όταν του έριξε έναν κουβά νερό ή ιδιοκτήτρια του...
Γενικά οι μικρές ράτσες έχουν ενα κόμπλεξ . Δεν γνωρίζουν ποσο μικρές είναι και πουλάνε τσαμπουκά εκεί που δεν τους παίρνει και όταν τα βρούνε σκουρα είναι αρκετά γρήγορες να χωθούν κάτω από αυτοκίνητο