Ζώα και άνθρωπος

Παντως η πεθερά μου έχει δύο γάτες έξω εδώ και 10 χρόνια που τώρα με το κρύο είναι μην βρουν πόρτα να μπουν μέσα στο σπίτι και ας μην κάθονται να τις χαιδεψεις. Το γατί θα προσαρμοστεί σε ότι νιώθει ότι είναι καλύτερο.
Το "γατουλης" , αγκυρας, που έφυγε από ατύχημα, ζούσε έξω για 4 χρόνια. Μας έβλεπε και το γατί τριβωταν επάνω μας . Ήθελε χάδια που δεν είχε από τον αδελφό της γυναίκας μου . Τον πήρε η πεθερά μου στο σπίτι της και δεν πέρασε εβδομάδα που ούτε χάδια ήθελε και από γατούλης έγινε "αρχοντας" και μη μου απτω ...
Εδώ ενοχλημένος που τον βγάζω φωτογραφία. Που πριν μερικούς μήνες άνοιγε την πόρτα πηδωντας στο χερούλι για να έρθει για χάδια...

.
e48fd9e8e622552a636d6478839abb15.jpg

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Madame Mimika:

95246116_10217221308429173_948471144237760512_o.jpg

Όταν δει άλλες γάτες είναι η πιο άγρια -με διαφορά- από όλες!

Ορμάει βουρ -τρομάρα της είναι και μινιόν!- στις άλλες ας έχουν και τριπλάσιο μέγεθος από αυτήν.

Με εμένα? Εντελώς άλλη συμπεριφορά: με διαφορά η πιο στοργική από όσες είχα.

Όλο έρχεται και με χαιδεύει (με κεφάλι ή πόδια), με γλύφει, κοιμάται πάνω μου κ.λπ.

Δεν με έχει γρατσουνίσει ΠΟΤΕ!

Ούτε μια φορά, ούτε καταλάθος!
Ο δικός μου με γλύφει στο κεφάλι με την πρώτη ευκαιρία.
Αυτό που άλλαξε μόλις συνήθισε στο σπίτι, ειναι ότι για να παίξει μας παλεϋει σαν να είμαστε κι εμείς γάτες. Δηλαδή βγάζει νύχια και μας δαγκώνει, αλλά σαν παιχνίδι. Είναι όμως το πιο τρυφερό γατί που είχα ποτέ.

@mdvq Άσχετα αν θα το κρατήσεις το γατί μέσα στο σπίτι ή όχι, προσπάθησε να το πας στο κτηνίατρο για αποπαρασίτωση και το πρώτο εμβόλιο.
Μια κούτα χρειάζεται για να το βάλεις μεσα και υπολόγισε max 30 Ευρώ για εμβόλιο και αποπαρασίτωση.

Μαγνητική σήμερα ο σκυλακος, σε πρώτη θέαση φαινεται να επιβεβαιωνεται το καλο σεναριο, δλδ δισκοκηλη. Θα ξερουμε αυριο την κανονικη γνωματευση. Μπηκα και τον βρηκα τεζα με τη γλωσσα εξω και τα πισω ποδια ανοικτα. Σιγα σιγα αρχισε να ξυπναει και με ειδε.

Όντως αυτό είναι τελικά, προβολή μεσοσπονδύλιου δίσκου, αλλά μάλλον μεγάλη η κήλη για να απορροφηθεί από μόνη της, όπως φαίνεται θα χρειαστεί χειρουργείο. Βρε τον κακομοίρη τον σκυλάκο.

Όντως αυτό είναι τελικά, προβολή μεσοσπονδύλιου δίσκου, αλλά μάλλον μεγάλη η κήλη για να απορροφηθεί από μόνη της, όπως φαίνεται θα χρειαστεί χειρουργείο. Βρε τον κακομοίρη τον σκυλάκο.

Κρίμα ρε γαμώτο.Ταλαιπωρία.

Πόσο χρονών είναι Τάσο?

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Παντως η πεθερά μου έχει δύο γάτες έξω εδώ και 10 χρόνια που τώρα με το κρύο είναι μην βρουν πόρτα να μπουν μέσα στο σπίτι και ας μην κάθονται να τις χαιδεψεις. Το γατί θα προσαρμοστεί σε ότι νιώθει ότι είναι καλύτερο.
Το "γατουλης" , αγκυρας, που έφυγε από ατύχημα, ζούσε έξω για 4 χρόνια. Μας έβλεπε και το γατί τριβωταν επάνω μας . Ήθελε χάδια που δεν είχε από τον αδελφό της γυναίκας μου . Τον πήρε η πεθερά μου στο σπίτι της και δεν πέρασε εβδομάδα που ούτε χάδια ήθελε και από γατούλης έγινε "αρχοντας" και μη μου απτω ...
Εδώ ενοχλημένος που τον βγάζω φωτογραφία. Που πριν μερικούς μήνες άνοιγε την πόρτα πηδωντας στο χερούλι για να έρθει για χάδια...

.
e48fd9e8e622552a636d6478839abb15.jpg

ωχ...η γατα του Doctor No!

Σημερα το μεσημερι μπηκε στην αυλη ενα σκυλος, μεσαιου μεγεθους Αυστραλιανος ποιμενικος...μονο που ο γατος ηταν και αυτος στην αυλη.
Μολις ειδε τον σκυλο φουντωσε και του ορμησε κατευθειαν ουριαζοντας, σαν ξωτικο ηταν. Ο σκυλος το εβαλε στα ποδια ! Ευτυχως ο γατος ειναι δεμενος.

Βεβαια κατσαδιασα την κοπελα που περιφερε το σκυλι χωρις λασο.

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Σημερα το μεσημερι μπηκε στην αυλη ενα σκυλος, μεσαιου μεγεθους Αυστραλιανος ποιμενικος...μονο που ο γατος ηταν και αυτος στην αυλη.
Μολις ειδε τον σκυλο φουντωσε και του ορμησε κατευθειαν ουριαζοντας, σαν ξωτικο ηταν. Ο σκυλος το εβαλε στα ποδια ! Ευτυχως ο γατος ειναι δεμενος.

Βεβαια κατσαδιασα την κοπελα που περιφερε το σκυλι χωρις λασο.
Όλα ανάποδα
Ο γάτος δεμένος κι ο σκύλος λυτός.

Re: Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Απιστευτο βλεμμα ακομα και νεκρο.

Ντουφεκισμενο ειναι?

Όχι. Γενικότερα εδώ και ένα χρόνο στη νότια Κρήτη το φαινόμενο ημιθανών ή νεκρών γυπαετών στη θάλασσα έχει αναφερθεί αρκετές φορές χωρίς τα πουλιά να είναι τραυματισμένα. Ξέρω πως οι επιστήμονες του μουσείου Φυσικής Ιστορίας στο Ηράκλειο ερευνούν τα αίτια, δεν ξέρω όμως αν κατάληξαν κάπου..

https://www.youtube.com/watch?v=1wy9ilXUTtw

Υπαρχουν κι αυτοι οι ανθρωποι. Μου θυμισε ενα γερακι ή κιρκινεζι που εσωσα πριν χρονια στην ορεινη Αχαια. Ειχε μπλεξει τα πόδια του σε μια διχαλα δεντρου και δεν μπορουσε να φυγει. Ευτυχως ειχα γαντια, το επιασα, το εβαλα σε ενα κουτι, του εδωσα νερο, και μολις ξεκουραστηκε εκανε το απιστευτο: ξεκινησε να περπαταει, γυρισε και με κοιταξε (σαν να ελεγε "αντιο"), πεταξε, και ακομα κ στην πτηση του περασε απο πανω μας σαν να ελεγε "ευχαριστω". Απιθανα πλασματα

Ναι, γιατι ηταν μεγαλο, αδαμαστο και δυνατο πουλι.
Εμενα ο δικος μου ο σπουργιτης ... μην τον ειδατε μην τον απαντησατε.
Μικρο πουλακι ... (σιγα μην περασει για αντιο). Χαθηκε στην ληθη μου ! :nounder:

Ειναι μονοδρομος για εμενα οταν καποιος συμπονα τα αδεσποτα οταν και οσο μπορει να συμβαλλει στην στειρωση των αδεσποτων.

Στείρωση αδέσποτων και ιδιόκτητων ζώων, η μόνη λύση

Κριμα ξεκριμα δεν υπαρχει αλλος τροπος να ελεγθει η αδεσποτη δυστυχια ειδικα στις μεγαλες πολεις.