Ζώα και άνθρωπος

Aρφ .... :rolleyes: ....

7165ccbaba20bdec7e1fc9aec99aa842.gif

img.gif

Ποτέ δεν πρόκειται να τις καταλάβω τις γάτες...

Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί ξαφνικά η Μιμίκα πίνει νερό από το βάζο με τα μπαμπού και όχι το φρέσκο νεράκι που τις βάζω?

:flipout:

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Κατι αφηνει το μπαμπου μεσα στο νερο ..... (λεω εγω τωρα, ο ανειδικευτος :rolleyes:).

Ανειδίκευτος ξανειδίκευτος έχεις δίκιο! Στο γραφείο είχαμε γάτο, που έτρωγε φλουδίτσες από πάπυρο και έγλειφε το νεράκι, που λίμναζε στο υδρόφιλο αυτό φυτό (Cyperus papyrus). Σε συζήτηση με κτηνίατρο έμαθα ότι η δίαιτα αυτή είναι γιά τις γάτες κάτι, όπως πίνουμε εμείς χαμομήλι....τις ανακουφίζει από στομαχόπονους!

Kαλα ,να δειτε με τι μανια γλειφει ο δικος μας ,το μπουκαλι με το λαδι!!!
Μιλαμε για μεζε ανεπαναληπτο:flipout:

Ποτέ δεν πρόκειται να τις καταλάβω τις γάτες...

Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί ξαφνικά η Μιμίκα πίνει νερό από το βάζο με τα μπαμπού και όχι το φρέσκο νεράκι που τις βάζω?

:flipout:

Οι γατες νομιζουν οτι ειναι ( ή ειναι...) αγρια ζωα του δασους και των βουνων.

Πινοντας απο νερολακους , κανατες, τρεχουμενα νερα, οτιδηποτε παντως μυριζει διαφορετικα απο το στασιμο νερο.

Δεν μπορει να το ειχες μερες το νερο εκει μεσα ? Τοχες αλλαξει προσφατα ?

Kαλα ,να δειτε με τι μανια γλειφει ο δικος μας ,το μπουκαλι με το λαδι!!!
Μιλαμε για μεζε ανεπαναληπτο:flipout:

Προφανως ρε συ. Οτιδηποτε λιπαρο το λατρευουν.

Χωρις να εχω δοκιμασει ακομα να προσφερω λαδα καρυδας:flipout:

Γιατί μπορεί.
Και γιατί ίσως είδε ότι έτσι τρελαίνει το υπηρετικό προσωπικό (εσένα). :flipout:

Ισως να της αναδυθηκε καποια μνημη αρχεγονη ... τοτε που ηταν δεκαπλασια σε μεγεθος
και πλησιαζε κοιτες ποταμων για να πιει. Απο κατι ντοκυμαντερ που ειδα, τα λιονταρια
πανε πισω απο καλαμιες και πινουν ... γιατι ετσι κρυβονται καλυτερα.

Γιατι μπαγιατεψε.

Αλλαξε το και βαλε φρεσκο να δεις που θα ξαναπαει.

Μα ήταν μπαγιάτικο!

Το νερό στα μπαμπού το αλλάζεις κάθε 15 ημέρες.

Αφού σκέφτομαι μήπως πήγε εκεί ακριβώς για αυτό τον λόγο.

Για να την βοηθήσει να ενεργηθεί.

Αν και δεν έχει τέτοια θέματα.