Ζώα και άνθρωπος

Οι γάτοι μου, όταν ανοίγω την βρύση της αυλής και σχηματίζεται "ρυάκι", πάνε και πίνουν νερό απο αυτό - ενώ υπάρχει πάντα καθαρό νερό στο δοχείο τους...
Ισως οι κυματισμοί του νερού όπως και ο χορός της φλόγας της φωτιάς, να ενεργοποιούν κάτι στα ζώα.

Ρε συ το τρεχουμενο ειναι λογικο.

Εδω συζηταμε οτι παει και πινει απο νερο σε βαζο 2 εβδομαδων ή οπως τα δικα μου που πανε και πινουν απο νερολακκους στο χωμα.....

Γι αυτό λέγονται ζώα. Αλλιώς θα λεγόντουσαν άνθρωποι. Κανένα ζώο δεν έχει "δημιουργηθεί" για να πίνει νερό από ολοκάθαρα γυαλιστερά σκεύη. Στην φύση υπάρχει μόνο τρεχούμενο και βρώμικο νερό. Το DNA τους δεν αλλάζει ακόμα κι αν γεννήθηκαν στην αιχμαλωσία.

Πεστα, πεσταααα .... :SFGSFGSF:

ipv3i_2ej_D1bKRkTZeDANZVRALhuWJCdZE4NnielgFPmwYX82-dsoeHwYLLuWDl6YeYQ3RQ-A4-808YHU4R_qgkx7cG4zb4O5z_OoQVaOcCTZpLjrwPmD7YXnSLeg

1.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Γι αυτό λέγονται ζώα. Αλλιώς θα λεγόντουσαν άνθρωποι. Κανένα ζώο δεν έχει "δημιουργηθεί" για να πίνει νερό από ολοκάθαρα γυαλιστερά σκεύη. Στην φύση υπάρχει μόνο τρεχούμενο και βρώμικο νερό. Το DNA τους δεν αλλάζει ακόμα κι αν γεννήθηκαν στην αιχμαλωσία.

To ίδιο και ο άνθρωπος.

Αν δεν βρει τρεχούμενο στην ανάγκη θα πιεi και από τις λάσπες.

Βιολογικά και ο άνθρωπος ζώο είναι.

Τρώει χώμα από ένστικτο.

ετσι γινεται τον γεναρη Μητσο.

Της ****** γινεται εξω καθε βραδυ...τωρα που εφτιαξε και ο καιρος ακομα και τα στειρωμενα εξω ειναι γιατι κατι τους θυμιζει.

Ρε παιδιά, πάω να σκασω από την στεναχώρια μου.
ΟΛΑ τα αδεσποτάκια που ταϊζω,έχουν ρινίτιδα.
Ένα μάλιστα ειχε και τσιμπλες στο μάτι,αλλά του το καθάρισα δύο φορές με χαμομήλι (ναι, με άφηνε!) και τώρα είναι εντάξει.
Κόλλησαν το ένα το άλλο και όλα φταρνίζονται και έχουν μύξες.
Το κουκλι δε ,που τις τελευταίες δυο τρείς μερες με αφηνει πλεον και το χαιδευω κανονικα,δεν εχει καν ορεξη για φαϊ.
Έχουμε καμμία λύση?

Πως ξερεις οτι εχουν ρινιτιδα δηλαδη ?

Το υπεθεσες ή στο ειπε κτηνιατρος ?

Αν δεν μπορεις να τα πιασεις , τραβα τα ενα βιντεο με το ττηλεφωνο σου και ρωτα εναν κτηνιατρο που εμπιστευεσαι γιατι τωρα να λεμε εμεις ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του γιατι κατι που δεν εχουμε εικονα δυσκολο.

Όταν φταρνίζονται και έχουν μύξες, έχουν ρινίτιδα.
Ναι γιατρός το ειπε σε έναν διπλανό ,που τις ταϊζουμε μαζί και κόλλησαν και τα δικά του.
Μου είπε και το φάρμακο αλλά το πρόβλημα είναι πως το δίνεις στα αδέσποτα.
Εμάς στον δικό μας μέχρι και χάπι τον βάζουμε να πιει......αλλά είναι σπιτισιος και τον κάνουμε ζαφτι.

Α καλά!
Το ξεχνάμε.
Δεν γίνεται Ναθ.
Αδέσποτα που ορμάνε στην τροφή είναι....και είναι και πολλά παναθεμα τα....τουλαχιστον 6-7.

Αν μαζευονται ολα μαζι βαλε ενα μακρυ πιατο ή τασακι οπου να χωρουν 3-4 να φανε διπλα διπλα ταυτοχρονα και βαλε 4-5 χαπια σε μπουκιες να φανε ολα .

Αλλιως δεν βλεπω αλλη λυση.

Ρε παιδιά, πάω να σκασω από την στεναχώρια μου.
ΟΛΑ τα αδεσποτάκια που ταϊζω,έχουν ρινίτιδα.
Ένα μάλιστα ειχε και τσιμπλες στο μάτι,αλλά του το καθάρισα δύο φορές με χαμομήλι (ναι, με άφηνε!) και τώρα είναι εντάξει.
Κόλλησαν το ένα το άλλο και όλα φταρνίζονται και έχουν μύξες.
Το κουκλι δε ,που τις τελευταίες δυο τρείς μερες με αφηνει πλεον και το χαιδευω κανονικα,δεν εχει καν ορεξη για φαϊ.
Έχουμε καμμία λύση?

Μιχάλη κοπάνησε χάπια στο γουδί, και βάλε τη σκόνη σε γάλα. Κοινό μπωλ, όλα θα πιούν.Το μικρό που δεν τρώει δώσε του με σύριγγα. Πάντως να είσαι προετοιμασμένος πως αρκετά δε θα τη βγάλουν καθαρή, αυτός ο διάολος θερίζει.

Δεν μπορει να ελεγχθει στο γαλα ποση ποσοτητα μπορει να πηρε ο καθενας. Μπορει να μην πιει καθολου μπορει και να παρει μεγαλυτερη της επιτρεπομενης ποσοτητας.

Ρωτα καλου κακου τον κτηνιατρο τι κανει η υπερδοσολογια.

Ενω μπουκιτσα κονσερβα με το χαπακι τριμμενο μεσα ειναι μια χαρα αν φαει μια μπουκια παντα.....και δεν τις φαει ολες.

Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα.
Έχω και τον φόβο μπας τώρα που τα χαϊδεύω, κολλήσω και τον δικό μας.
Άδικη αυτή η ζωή, ακόμα και για τα ζώα:bawling:

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Όταν φταρνίζονται και έχουν μύξες, έχουν ρινίτιδα.
Ναι γιατρός το ειπε σε έναν διπλανό ,που τις ταϊζουμε μαζί και κόλλησαν και τα δικά του.
Μου είπε και το φάρμακο αλλά το πρόβλημα είναι πως το δίνεις στα αδέσποτα.
Εμάς στον δικό μας μέχρι και χάπι τον βάζουμε να πιει......αλλά είναι σπιτισιος και τον κάνουμε ζαφτι.
Ρινοτραχίτιδα?