Ζώα και άνθρωπος

ή τον πας και τον κοιμιζεις (φανταζομαι) ή απο την αμμο οπου ουρει αν δεν πειραζει η προσμιξη με την αμμο.

Δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο.

Εξετασεις αιματος δεν κανουν ?

O κτηνίατρος μπορεί να τα μαζέψει επί τόπου.

Και γιατι δεν το εκανε, μαμω το φελεκι μου μεσα??
Αλλος τροπος??
(εξετασεις αιματος ηδη του καναμε και θελει να δει κατι για το ζαχαρο)

https://www.preventivevet.com/cats/going-to-the-vet-how-to-collect-your-cats-urine-sample

How to Collect Your Cat's Urine Sample

Try to get as fresh a sample as possible (ideally within a few hours of your cat’s appointment).

Cat-pee-urine-sample

Replace your cat’s regular litter with shredded plastic shopping bags or with a sheet of “bubble wrap” packaging material cut to fit the bottom of your cat’s litter box. (*Note that some cats might refuse to walk on or use such materials.) — OR — Use a specific non-absorbing cat litter.

Kit4Cat is a revolutionary, non-absorbing cat litter and collection kit that allows you to easily get a diagnostic urine sample from your cat.

Transfer the collected urine sample to a sealable glass or plastic container (clean baby food or jam jars work great). Best to use a container you don’t plan on getting back!

Be sure to keep the sample on ice in a cooler or in the fridge if you won’t be taking it immediately to your vet. This helps to ensure the most reliable and accurate test results.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΖΩΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
Παει να μου πεθανει ενα σπο τα αδεσποτακια μου και εχω σκασει.Δεν θελω καν να φανταστω να χασουμε τον δικο μας:bawling:

Μιχαλη το να εχεις ζωα στην φροντιδα σου δεν σημαινει οτι αυτα θα συνεχισουν για παντα.

Πεθαινουν και μαλιστα πολυ πιο ευκολα απο οτι φανταζεται κανεις.

Μονο τα τελευταια 4 χρονια εχω θαψει με τα χερια μου 4 γατες εκ των οποιων μονον η μια ηταν υπεργηρη και ας πουμε οτι ηταν η ωρα της .

Τα υπολοιπα νεαρα γατια ολα τους και χαμενα βιαιως.....ασε αν δεν αντεχεις βρες ενα τροπο να συμβαλλεις στην φροντιδα τους μεσω καποιας φιλοζωικης καλυτερα διαφορετικα το προγραμμα τα εχει αυτα....

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΖΩΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
Παει να μου πεθανει ενα σπο τα αδεσποτακια μου και εχω σκασει.Δεν θελω καν να φανταστω να χασουμε τον δικο μας:bawling:

Το αδεσποτάκι το πήρες στο σπίτι?

Σε κάθε περίπτωση, σκέψου ότι το καημένο είναι και από τα τυχερά που είχε εσένα να το φροντίζεις.

Είναι άλλα... άστα.

Μιχάλη έχω κοιμήσει 2 σκυλιά, έχω χάσει άλλα 2 όπως και 4 γάτες, 1 παπαγαλο, 1 ινδικό χοιρίδιο !!!

Έχω πονέσει για όλα αλλά αυτό που μετράει είναι η αγάπη που τους δίνεις και ας πονάς όταν φεύγουν !! Κάποιο άλλο θα σου έρθει οπότε σώζεις μια ζωούλα...

Το αδεσποτάκι το πήρες στο σπίτι?

.
Oχι ρε φιλε δεν το πηρα σπιτι, γιατι θα το εσκιζε ο δικος μας.
Και ειναι αυτο το ομορφο ,που μου εβγαλε το στανιο να με αφησει να το χαϊδεψω.
Και τωρα που ειμαστε φιλαρακια.......:bang:

Παιδια θελω να παρω ενα σκυλακι για να εχει παρεα η μοναχοκορη μου. Θα γινει 7 ετων το καλοκαιρι. Ενα σκυλακι που να μην βγαζει τριχα και να ειναι καλο με τα παιδια. Τι μου προτεινετε; Ζουμε σε διαμερισμα 80 τετραγωνικα με μπαλκονι μεγαλουτσικο 1ο οροφο και πισω παρκινγκ ακαλυπτο χωρο στην πολυκατοικια.

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Παιδια θελω να παρω ενα σκυλακι για να εχει παρεα η μοναχοκορη μου. Θα γινει 7 ετων το καλοκαιρι. Ενα σκυλακι που να μην βγαζει τριχα και να ειναι καλο με τα παιδια. Τι μου προτεινετε; Ζουμε σε διαμερισμα 80 τετραγωνικα με μπαλκονι μεγαλουτσικο 1ο οροφο και πισω παρκινγκ ακαλυπτο χωρο στην πολυκατοικια.
Westie. Είναι σαν τον Ιντεφιξ. West Highland White Terrier είναι το πλήρες όνομα.
Τα σκυλιά δεν κάθονται στο μπαλκόνι. Έχουν ανάγκη την ανθρώπινη παρέα. Χρειάζεται καθημερινά 2 βόλτες τουλάχιστον.