Ζώα σε ζωολογικούς κήπους / Zoo animals, ενυδρεία/Fish tanks etc.

Απάντηση: Φωτογραφία άγριας ζωής

Υπέροχο το πτηνό και η λήψη καλή αλλά 1ον η ουρά είναι λίγο κομμένη και 2ον βλέπω μια άλω γύρω από το θέμα, ίσως από κάποια υπερβολή στις ρυθμίσεις?

Re: Φωτογραφία άγριας ζωής

Ωραιες φωτο βλεποντας τοσες απο ζωολογικους κηπους βεβαια μουρχεται στο μυαλο η παρατηρηση φιλου οτι δεν μιλαμε πλεον για φωτογραφια αγριας ζωης αλλα αιχμαλωτης ζωης .

Απάντηση: Re: Φωτογραφία άγριας ζωής

Ωραιες φωτο βλεποντας τοσες απο ζωολογικους κηπους βεβαια μουρχεται στο μυαλο η παρατηρηση φιλου οτι δεν μιλαμε πλεον για φωτογραφια αγριας ζωης αλλα αιχμαλωτης ζωης .

Μήπως θα ήταν ποιο σωστό να άλλαζε ο τίτλος του νήματος...

Ρινοδελφινο στον φυσικό του χώρο.
49194632467_97e624bf88_k.jpg

Φοβερή η αποτύπωση στα απόνερα που δημιουργούνται από το πλαναρισμα του.

Το συγκεκριμένο μου έκανε παρέα κάνα μισάωρο,φοβερά πλάσματα.

Βασίλη πολύ ωραίος ο φιλαράκος, όσο για τα δελφίνια είχα την ευκαιρία 3-4 φορές να τα δω ελεύθερα, τις 2 συνταξιδεύοντας: αξέχαστη εμπειρία ζωής!

O Keith Richards αν ήταν πουλί!!! :flipout:

edit: μην αδικούμε το κακόμοιρο το ζωντανό...

Βασίλη κούκλο τον έκανες :flipout: αν θα άλλαζα κάτι στην φωτό είναι την <κουρτίνα> στο backroumd , μου τραβάει το βλέμα

Ανέβασα το αρχείο να παίξει όποιος θέλει .... τραβώ flat κι επεξεργαζομαι raw με κινήσεις που έχω δείξει.
Το πτηνό αυτό είναι από τα πλέον χρήσιμα για τους ανθρώπους ... https://www.atticapark.com/el/animals/falakrh-ibis.499.html

..https://wetransfer.com/downloads/6c...a88a3094e05b2c6d6f723cf420191215191216/3d592b

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά.

Last edited by a moderator:

Ψιτ! Ναι εσύ με την φωτογραφική μηχανή για έλα προς τα εδώ να σου εξηγήσω........... :flipout:

Ε όχι και κουκλί! Είπαμε: οι πελεκάνοι είναι τραβηχτικοί ασχημάντρες τύπου Μπελμοντό... :flipout: