ZODIAC

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
ΥΓ1. Θα ηθελα να ξερω απο που πηγαζει η τοση πορωση σου με το Zodiac ετσι ωστε οχι μονο δεν δεχεσαι αντιθετες αποψεις, αλλαν θαβεις και οποια ταινια σου προταθηκε ως καλυτερη..κανα μακρινο ξαδελφακι του Fincher, ισως; :p

ΥΓ2. Προφανως το Zodiac δεν αρεσε και στην Ακαδημια αφου δεν προταθηκε ουτε για ενα οσκαρ..

ΟΚ, εγώ την κάνω για μπιρίμπα.

Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Τι εννοείς; Γιατί μου άρεσε μία ταινία; Νομίζω το εξήγησα αναλυτικά στο 1o μου post.

Επίσης στο προηγούμενο post εξήγησα και γιατί δεν μου άρεσε το American Gangster.

Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς; Αφού ξέρεις ότι από ένα σημείο και μετά είναι θέμα γούστου και κουλτούρας του καθενός.

Γιατί δλδ είναι δική μου η πώρωση με το Zodiac και όχι δική σου με το American Gangster;

Επίσης γιατί είμαι εγώ αυτός που δεν δέχεται αντίθετες απόψεις και όχι εσύ δλδ;

Επειδή με ξέρεις, θα έπρεπε επίσης να ξέρεις ότι δεν είχα καμία απολύτως διάθεση να θάψω το AG. To αντίθετο μάλιστα. Το είδα με την καλύτερη διάθεση αλλά απλώς με απογοήτευσε. Τι να κάνουμε δλδ;

ΥΓ 1 Για τα όσκαρ, ας το αφήσουμε καλύτερα. Αν αυτό είναι κριτήριο άστα να πάνε. Θες να σου θυμίσω κάτι υπέροχες ταινίες που προτάθηκαν ή / και πήραν Όσκαρ;

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα γιατί κάποιος δεν μπορεί να θεωρεί κορυφαία μία ταινία επειδή δεν αρέσει στην Αμερικάνικη ακαδημία.

Και εν τέλει, ποια είναι η Ακαδημία, ο Greg Rogers;

ΥΓ 2 Α, ρε Κεφάλας που σου χρειάζεται.

ΥΓ 3 Άτιμε ξάδερφε (Φιντσερ), με άφησες άνεργο.

:p

Καλα, χαλαρωσε λιγο, μην τρελαίνεσαι για μια ταινια...
Οπως εχουμε πει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..

ΥΓ. Η ακαδημια εχει 7.000 μελη του movie industy, οπου καθε κατηγορια ψηφιζεται απο τους συναδελφους τους (πχ οι σεναριογραφοι μονο ψηφιζουν για το καλυτερο σεναριο). Για εμενα, ειναι μια ισχυρη αλλα οχι απολυτη ενδειξη για το ποιες ταινιες ξεχωριζουν απο τον σωρο...

ΥΓ2: Εγω δεν χαρακτηρισα ποτε "πατατα" το zodiac, εσυ παλι αβιαστα εδωσες τον τιτλο αυτο για τo American Gangster...Αυτο και μονο δειχνει έλλειψη αντικειμενικοτητας..Σε λιγο θα μας πεις οτι ειχε και καλυτερο ρυθμο το Zodiac!
Τεσπα, συμφωνω οτι αναλογα την κουλτουρα και το γουστο καθε ενος απο εμας, μας αρεσουν καποιες ταινιες...Πχ. εγω ψηφισα το "Οι Ζωες των αλλων" ως την ταινια της χρονιας, εσυ παλι κοιμήθηκες στην μεση..

Δεν νομίζω ότι τρελάθηκα. Είπα απλώς ότι με απογοήτευσε.

Εσύ θεωρείς ότι την έθαψα και ότι δεν είμαι αντικειμενικός.

Απλώς ρώτησα από πού προκύπτει αυτό και η μόνη απάντηση που πήρα ήταν τα περί της Ακαδημίας…

Και όσον αφορά τον ρυθμό, φυσικά είχε πολύ καλύτερο το Zodiac. Μην ξαναλέμε τα ίδια πράγματα (περί του τι εστί ρυθμός και κολοκυθόπιτα).

Άσχετο: Όσον αφορά τις ʽΖωές των άλλωνʼ σου έχω επαναλάβει πολλάκις ότι κοιμήθηκα υπό συγκεκριμένες συνθήκες και όχι λόγω του έργου για το οποίο δεν έχω εκφέρει γνώμη (μιας και δεν το έχω δει ακόμη)…

Τεσπα, ας συμφωνησουμε τουλαχιστον οτι διαφωνουμε και ας μην το συνεχισουμε για να μην "μαμαμε" και το θρεντ...

Τεσπα, ας συμφωνησουμε τουλαχιστον οτι διαφωνουμε και ας μην το συνεχισουμε για να μην "μαμαμε"
και το θρεντ...

η διαφωνια δυο μελων του φορουμ για μια ταινια δεν 'μαμαει' το θρεντ !
το κανει ποιο ενδιαφερον ποιο ζωντανο ποιο πικαντικο !
οταν δω τις ταινιες θα επανελθω .

.

Δεν μου φαινεται οτι ειναι & η καλυτερη δουλεια του σκηνοθέτη των
Seven Fight Club,Panic Room & μερρικων ακομη καλων ταινιων αυτη εδω.
Ο David Fincher μαλλον προσπαθει να κανει ντοκιμαντεριστικη δουλεια
πετυχε καλες ερμηνειες,χανει ομως σε ατμοσφαιρα σε σχεση με τις προιγουμενες
καλες ταινιες του,αλλα το κυριοτερο κουραζει με την μεγαλη διαρκεια.
Κατα την γνωμη μου μετρια ταινια & συστηνεται μονον εαν εχεις
χρονο & εισαι ξεκουραστος,σε οποιαδηποτε αλλα φαση εαν δοκιμασεις
να δεις το εργο ο Μορφεας θα σε παρει στα φτερα του..

Με αρεσε. Σαν σεναριο μου θυμισε απο πολυ εως παρα πολυ το catch me if you can, κατα τα αλλα καμμια σχεση....

Την ατμοσφαιρα του fight club που αναφερει ο φιλος παραπανω, ουτε καν την πλησιασε !

Ξεκινησε αρκετα καλα με σασπενς και στοιχεια πολυ καλης ταινιας. Από την μεση και μετα ομως ξεχειλωνει, γινεται βαρετη και καπως ετσι τελειωνει.
Μπορει η πραγματικη ιστορια να ειναι καπως ετσι, αυτο ομως δεν ειναι από μονο του αρκετο να δωσει μια ενδιαφερουσα ταινια.
Κριμα, θα μπορουσε πιθανον να ηταν πολυ καλυτερη...

Βαρετη και κουραστικη η ταινια. Χωρις λογο μεγαλη διαρκεια. Πρωταγωνιστες χωρις νευρο, αργη σκηνοθετικη αποψη τoυ 1960, ατελειωτοι διαλογοι, σεναριο χωρις ουσια, αστυνομικοι με αδυναμια στα κρακερακια. Δυομισυ ωρες χαμενες απ την ζωη μας. Κακη.