χαίρομαι που σου άρεσε ο KMP, όπως σου είπα κάνει απίστευτη δουλειά και μπορείς να επέμβεις στην ποιότητα της εικόνας σε μεγάλο βαθμό.
Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα παράλληλα; π.χ. κάποιο κατεβαστήρι ή antivirus? πολλές φορές αυτά τα προγράμματα καταναλώνουν resources από το σύστημα.
Επίσης, δοκίμασε να περάσεις το K-Lite Codec Pack, έλεξε τα timings της μνήμης σου και δες αν φορτώνει τίποτα περιττό ή "περίεργο" στο startup.
Δοκίμασα και τον kmp και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος!Τον δοκίμασα με τις δικές σου ρυθμίσεις dimidris84! Ο συγχρονισμός είναι οκ, αλλά κατά διαστήματα μου βγάζει μία οριζόντια γραμμή, σαν ένα σπάσιμο και δεν ξέρω γιατί!Συμβαίνει μόνο σε 1080p ταινία και συγκεκριμένα στο Star Wars III!Στο Surf Up που έχω επίσης σε 1080p δεν το εμφανίζει παρά μόνο λίγο στην αρχή αλλά στη συνέχεια φτιάχνει!Καμιά ιδέα? Να αλλάξω κάτι? Το cpu usage είναι γύρω στο 25-30%, οπότε θεωρώ ότι φταίει κάποιος codec!
Y.Γ. Πάντως σαν player ο kmp είναι πολύ καλύτερος.οπότε χαιρετώ τον zoom!
Αυτο το προβλημα ειχα και εγω αλλα μολις τα καταφερα.Ολα τα player παιζουν αψογα.Ειναι καθαρα θεμα ρυθμισεων pc και καρτας.Εγω αχω συνδεση laptop με προβολεα.Στις ρυθμισεις οθονης της καρτας εχω κλωνο αλλα...βαλε πρωτα την οθονη,tv λογικα σε εσενα,και μετα οθονη pc σε εσενα,εμενα ειναι ως οθονη φορητου.Κανε κλικ δεξιο επανω στην πρωτη οθονη και κανε τις αναλογες ρυθμισεις,πρεπει εκει να βρεις κατι που σου λεει να ανεβασης (διπλασιασμο)την αναλυση τις εξωτερικης οθονης,οθονη tv.Το προβλημα ισως σου εμφανιστη στην οθονη τωρα του pc.Καντο και ως μονη προβολη,να βλεπεις μονο απο tv.Ειναι δυσκολο να τα πω γραπτα,προσπαθησε,και εγω παλεβα ενα μηνα,θελει υπομονη.Θα το φτιαξεις ειναι απλο στη ουσια.Ο km ειναι κορυφη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.