Zoom player+συγχρονισμός a/v!!!

χαίρομαι που σου άρεσε ο KMP, όπως σου είπα κάνει απίστευτη δουλειά και μπορείς να επέμβεις στην ποιότητα της εικόνας σε μεγάλο βαθμό.
Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα παράλληλα; π.χ. κάποιο κατεβαστήρι ή antivirus? πολλές φορές αυτά τα προγράμματα καταναλώνουν resources από το σύστημα.
Επίσης, δοκίμασε να περάσεις το K-Lite Codec Pack, έλεξε τα timings της μνήμης σου και δες αν φορτώνει τίποτα περιττό ή "περίεργο" στο startup.

Απάντηση: Re: Zoom player+συγχρονισμός a/v!!!

χαίρομαι που σου άρεσε ο KMP, όπως σου είπα κάνει απίστευτη δουλειά και μπορείς να επέμβεις στην ποιότητα της εικόνας σε μεγάλο βαθμό.
Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα παράλληλα; π.χ. κάποιο κατεβαστήρι ή antivirus? πολλές φορές αυτά τα προγράμματα καταναλώνουν resources από το σύστημα.
Επίσης, δοκίμασε να περάσεις το K-Lite Codec Pack, έλεξε τα timings της μνήμης σου και δες αν φορτώνει τίποτα περιττό ή "περίεργο" στο startup.

johnyosfp antivirus τρέχει στο σύστημα ναι και συγκεκριμένα το nod32 αλλά δε νοείται να φταίει αυτό με 2gb μνήμη στα 1066! Θα δοκιμάσω και με κλειστό και θα σου πω! Με το k-Lite έχω περάσει όλους τους codec στο σύστημα αλλά τους έχω ξαναεγκαταστήσει και μόνους τους μήπως και ήταν προβληματικοί, αλλά πάλι τπτ!
Άλλαξα σε VMR7 Renderless αλλά δεν είδα καμιά διαφορά! Πονοκέφαλος μέχει πιάσει, τι να πεις?

Δοκίμασα και τον kmp και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος!Τον δοκίμασα με τις δικές σου ρυθμίσεις dimidris84! Ο συγχρονισμός είναι οκ, αλλά κατά διαστήματα μου βγάζει μία οριζόντια γραμμή, σαν ένα σπάσιμο και δεν ξέρω γιατί!Συμβαίνει μόνο σε 1080p ταινία και συγκεκριμένα στο Star Wars III!Στο Surf Up που έχω επίσης σε 1080p δεν το εμφανίζει παρά μόνο λίγο στην αρχή αλλά στη συνέχεια φτιάχνει!Καμιά ιδέα? Να αλλάξω κάτι? Το cpu usage είναι γύρω στο 25-30%, οπότε θεωρώ ότι φταίει κάποιος codec!

Y.Γ. Πάντως σαν player ο kmp είναι πολύ καλύτερος.οπότε χαιρετώ τον zoom!

Μηπως έχεις 2 μονιτορ και τη γραμμη στη βγάζει στο secondary μονιτορ?
Εαν ναι αλλαξε την οθονη που βλεπεις σε πρωτευον μονιτορ.

τι να πω...μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, εκτός αν παίζει περίπτωση confict μεταξύ κάποιων codec...

Αυτο το προβλημα ειχα και εγω αλλα μολις τα καταφερα.Ολα τα player παιζουν αψογα.Ειναι καθαρα θεμα ρυθμισεων pc και καρτας.Εγω αχω συνδεση laptop με προβολεα.Στις ρυθμισεις οθονης της καρτας εχω κλωνο αλλα...βαλε πρωτα την οθονη,tv λογικα σε εσενα,και μετα οθονη pc σε εσενα,εμενα ειναι ως οθονη φορητου.Κανε κλικ δεξιο επανω στην πρωτη οθονη και κανε τις αναλογες ρυθμισεις,πρεπει εκει να βρεις κατι που σου λεει να ανεβασης (διπλασιασμο)την αναλυση τις εξωτερικης οθονης,οθονη tv.Το προβλημα ισως σου εμφανιστη στην οθονη τωρα του pc.Καντο και ως μονη προβολη,να βλεπεις μονο απο tv.Ειναι δυσκολο να τα πω γραπτα,προσπαθησε,και εγω παλεβα ενα μηνα,θελει υπομονη.Θα το φτιαξεις ειναι απλο στη ουσια.Ο km ειναι κορυφη.

Αυτο το προβλημα ειχα και εγω αλλα μολις τα καταφερα.Ολα τα player παιζουν αψογα.Ειναι καθαρα θεμα ρυθμισεων pc και καρτας.Εγω αχω συνδεση laptop με προβολεα.Στις ρυθμισεις οθονης της καρτας εχω κλωνο αλλα...βαλε πρωτα την οθονη,tv λογικα σε εσενα,και μετα οθονη pc σε εσενα,εμενα ειναι ως οθονη φορητου.Κανε κλικ δεξιο επανω στην πρωτη οθονη και κανε τις αναλογες ρυθμισεις,πρεπει εκει να βρεις κατι που σου λεει να ανεβασης (διπλασιασμο)την αναλυση τις εξωτερικης οθονης,οθονη tv.Το προβλημα ισως σου εμφανιστη στην οθονη τωρα του pc.Καντο και ως μονη προβολη,να βλεπεις μονο απο tv.Ειναι δυσκολο να τα πω γραπτα,προσπαθησε,και εγω παλεβα ενα μηνα,θελει υπομονη.Θα το φτιαξεις ειναι απλο στη ουσια.Ο km ειναι κορυφη.

Χμ...Αυτό δεν τοχα σκεφτεί, ότι είναι θέμα ρυθμίσεων pc και κάρτας αν και έχω μονή προβολή την tv δλδ!Δεν έχω συνδεδεμένη άλλη οθόνη ή μόνιτορ πάνω στο pc! Θα κοιτάξω και αυτό που λες για το διπλασιασμό (αν και δε το πολυκατάλαβα) και θα σου πω!
Ευχαριστώ για την προσπάθεια όλων παιδιά... ελπίζω να βρω τη λύση κάποια στιγμή...

Τελικά παιδιά βρήκα τι έφταιγε! Η ταινία που προσπαθούσα να παίξω ήταν σε 25fps ριπαρισμένη και το reclock προσπαθώντας να τη φέρει στα 23.976fps που του έλεγα μου έβγαζε τις οριζόντιες γραμμές! Όταν έθεσα την ανάλυση της οθόνης σε 1920χ1080p/25fps η κίνηση ήταν μια χαρά, ΑΛΛΑ(πάντα υπάρχει ένα αλλά) ανά κάποια διαστήματα μου κάνει έντονο πιξέλιασμα στην εικόνα, σαν να μη μπορεί ο codec να αποδώσει σωστά την εικόνα!
Έχει κανείς καμιά ιδέα από που μπορεί να προέρχεται αυτό?
Όταν θέτω στον kmp να χρησιμοποιήσει τον ffdshow σαν video decoder σε h264 αρχεία και ανοίγω το αρχείο, δεν μου βγάζει κάτω δεξιά το εικονίδιο του ffdshow οπότε δεν είμαι σίγουρος αν τον χρησιμοποιεί πράγματι! Το κάνει και σε σας αυτό ή εγώ κάνω κάτι λάθος και δεν τον χρησιμοποιεί όντως?

attachment.php

Αυτό εννοώ όταν σας λέω για έντονο πιξέλιασμα! Ξέρει κανείς πως μπορώ να το ξεφορτωθώ?