Zoom Player

Re: Απάντηση: Zoom Player

bros400pgm said:
Τερμα οι κοκκινες οθονες.

Ξαναγυρισαμε τωρα στα κολληματα. Οποτε το βαζω να παει παρακατω μετακινωντας το slider, κολλαει. Αν το βαλω να αλλαξει chapter κανωντας δεξι κλικ και επιλεγοντας κεφαλιο, τοτε πηγαινει και δεν κολλαει.

Στο menu του DVD οταν επιλεγω να παιξει η ταινια, παλι κολλαει.

Είσαι σίγουρος ότι τα dvd σου είναι οκ; Δοκίμασε κάποιον άλλον player (TheaterTek, Windvd)

bros400pgm said:
To windvd πεταει. Μην κατεβασω ασκοπα το theatertek.

Αληθεια, γιατι δεν ακολουθησα τον οδηγο με το theatertek?
Την ιδια δουυλεια δεν κανουν?

ναι κανε μια δοκιμη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom Player

Εκανα μια δοκιμη. Επαιξε σε μια toshiba lcd 32. Πολυ καλη εικονα (δεν την συγκρινα ομως με το 2910)

Το μονο αρνητικο ειναι οτι το thatertek ειναι στον χειρισμο του σαν stand alone dvd. Καπως με ξενιζει αυτο-εχω ενα, να εχω και δευτερο?
Θα συγκρινω ομως και θα πω εντυπωσεις.

Δευτερον, με αυτο παιζουμε τα παντα? Ή μπορω να ξαναεγκαταστησω το klite codec pack?

Τριτον, ποιος απο τους τρεις οδηγους που εχει γραψει ο Στρατος πιστευεται οτι ειναι καλυτερος?

Γενικως, χωρις πολλα ψαξιματα παιζει καλυτερα (στα χρωματα τουλαχιστον) απο το windvd 7 platinum που εχω.

Δεβελέκος Στράτος said:
ναι κανε μια δοκιμη
Thanks Στρατο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom Player

bros400pgm said:
Το μονο αρνητικο ειναι οτι το thatertek ειναι στον χειρισμο του σαν stand alone dvd. Καπως με ξενιζει αυτο-εχω ενα, να εχω και δευτερο?
Δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς σαν stand alone dvd;

Δευτερον, με αυτο παιζουμε τα παντα? Ή μπορω να ξαναεγκαταστησω το klite codec pack?
Το ffdshow τα αποκωδικοποιεί όλα δεν χρειαζεται το klite codec pack. Τουλάχιστον με όλα τα φορμα που εχω δοκιμασει
Τριτον, ποιος απο τους τρεις οδηγους που εχει γραψει ο
Στρατος πιστευεται οτι ειναι καλυτερος?
Εδω και αν με μπερδεψες. Ο καθε οδηγος είναι για διαφορετικα προραμματα. Τι εννοείς;

Γενικως, χωρις πολλα ψαξιματα παιζει καλυτερα (στα χρωματα τουλαχιστον) απο το windvd 7 platinum που εχω.

Καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο... πολύ καλύτερα

Thanks Στρατο.
Παρακαλώ, χαρα μου να βοηθω

....

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom Player

Δεβελέκος Στράτος said:

Εννοω οτι ποιο απο αυτα τα πακετακια προγραμματων ειναι πιο καλο οσον αφορα ρυθμισεις και λειτουργια. Απ'οτι ειδα το theatertek ειναι αυτο που χρησιμοποιεις και εσυ Στρατο. Τι σε εκανε να χρησιμοποιησεις αυτο ?

Για το stand alone player εννοω τα consumer dvd players (συγκεκριμενα το denon 2910-το δικο μου).

Βεβαια για ολη σου την βοηθεια, σου αξιζει μια βολτα με το ninja:Banane0: :Banane0:

και ας μενεις μακρια-

καλησπερα παιδια..γιατι οταν επειλεγω το vmr9 renderless και παω να παιξω dvd μου βγαζει την κοκκινη οθονη? τα avi files τα παιζει μια χαρα και για τα dvd για να παιξουν βαζω το overlay mixer..

χρειαζεται να διορθωσω κατι για να παιζω τα dvd με vmr9 renderless?

Απάντηση: Re: Zoom Player

dimitris84 said:
καλησπερα παιδια..γιατι οταν επειλεγω το vmr9 renderless και παω να παιξω dvd μου βγαζει την κοκκινη οθονη? τα avi files τα παιζει μια χαρα και για τα dvd για να παιξουν βαζω το overlay mixer..

χρειαζεται να διορθωσω κατι για να παιζω τα dvd με vmr9 renderless?

Μηπως το post17 σου λυνει το προβλημα?

Re: Απάντηση: Re: Zoom Player

bros400pgm said:
Μηπως το post17 σου λυνει το προβλημα?

τα εχω κανει ολα αυτα..δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να συμβαινει..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom Player

bros400pgm said:
Εννοω οτι ποιο απο αυτα τα πακετακια προγραμματων ειναι πιο καλο οσον αφορα ρυθμισεις και λειτουργια. Απ'οτι ειδα το theatertek ειναι αυτο που χρησιμοποιεις και εσυ Στρατο. Τι σε εκανε να χρησιμοποιησεις αυτο ?

Για το stand alone player εννοω τα consumer dvd players (συγκεκριμενα το denon 2910-το δικο μου).

Βεβαια για ολη σου την βοηθεια, σου αξιζει μια βολτα με το ninja:Banane0: :Banane0:

και ας μενεις μακρια-

Θα το κανονισουμε :violent-smiley-030:
Εγώ προτιμώ το TheaterTek κυρίως λόγω του interface του, είναι πολυ ποιο όμορφο απ αυτο του zoom. Τα πραγματικά htpc πρεπει να είναι απλα και plug 'n play. Επίσης το πρώτο χρησιμοποιεί τον nvidia decoder που απο τους περισσότερους θεωρείται καλυτερος του dscaler που χρησιμοποιεί όποιος έχει ακολουθήσει τον οδηγό του zoom

Θα το ψαξω αυτο με τους υπότιτλους. Το renderless το έχεις επιλέξει στην καρτέλα Filter Control ? Κάνε ένα print screen με το error

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom Player

Δεβελέκος Στράτος said:
Θα το κανονισουμε :violent-smiley-030:
Εγώ προτιμώ το TheaterTek κυρίως λόγω του interface του, είναι πολυ ποιο όμορφο απ αυτο του zoom. Τα πραγματικά htpc πρεπει να είναι απλα και plug 'n play. Επίσης το πρώτο χρησιμοποιεί τον nvidia decoder που απο τους περισσότερους θεωρείται καλυτερος του dscaler που χρησιμοποιεί όποιος έχει ακολουθήσει τον οδηγό του zoom

Σωστος Στρατο.
Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου και παλι.

Βολτα θα παμε στις 5 του μηνα στο παγκοσμιο supermoto!!!!!!!!!:fahne90:

Aν καταφερω και ξυπνησω μετα το γαμο του καλυτερου μου φιλου:bang:

Δεβελέκος Στράτος said:
Θα το ψαξω αυτο με τους υπότιτλους. Το renderless το έχεις επιλέξει στην καρτέλα Filter Control ? Κάνε ένα print screen με το error

εχω ακολουθησει ακριβως τον οδηγο που ειναι μεσα στο φορουμ..

πως μπορω να κανω upload την εικονα απο το print screen με το error για να δεις την κοκκινη οθονη που βγαζει?

Όταν κάνεις reply στο θέμα πατάς στο manage attachments και πατάς πάνω στο browse όπου σου ανοίγει ένα πλαίσιο διαλόγου για νε επιλέξεις την φωτό που έχεις σώσει στον δίσκο σου με το error

λοιπον για να θυμισω την κατασταση..οποτε θελω να παιξω dvd και ειναι επιλεγμενο το vmr9 renderless βγαινουν οι κοκκινες οθονες που εχω επισυναψει..η δευτερη οθονη αναφερει για το directx οτι θελει απο version 8 και πανω..εγω εχω το 9..

(με το vmr9 renderless on τα divx παιζουν μια χαρα)

Attachments

• error1.JPG
    error1.JPG
    59.2 KB · Views: 13
  • error2.JPG
    error2.JPG
    56.7 KB · Views: 12