ZORRO πετσοκομμένος

oldman

AVClub Enthusiast
7 December 2006
937
Anavissos
Σε ένα μαγαζί έπεσε το μάτι μου σε κάτι προσφορές DVD προς 1,99 .
Μεταξύ των άλλων είδα και ένα DVD ταινίας του 1975: « ZORRO» με τον Αλέν Ντελόν.
Μια και η γυναίκα μου είναι θαυμάστρια του συμπατριώτη της, σκέφτηκα:
Τι ψυχή έχουν τα 1,99 . Ας της το πάρω, να μην παραπονιέται ότι μόνο κουλτουριάρικα την βάζω να δει.
Λοιπόν, το έργο άρχιζε κάπως περίεργα… και απότομα, μπορώ να πω. Αλλά και στη συνέχεα κάτι δεν μου κόλλαγε. Περίεργο μοντάζ… περίεργα άλματα…
Γενικώς πολλά περίεργα.
Δεν αναφέρομαι στο κομμένο στα 4:3 κάδρο, ούτε για την κακή ποιότητα εικόνας. Αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Έκατσα και το έψαξα στο internet και ανακάλυψα ότι έλειπαν 36 ολόκληρα λεπτά!
Μάλιστα το έργο άρχιζε από το 16ο λεπτό!
Στο οπισθόφυλλο γράφει ότι η εταιρία VICTORY SA ( Ασπασίας 70 – Χολαργός) παρέχει το δικαίωμα μόνο ιδιωτικής προβολής της ταινίας αυτής. Δεν αναφέρει όμως ότι σε περίπτωση που προβείτε σε δημόσια προβολή της, δεν ευθύνεται για το γιαούρτωμα!!!:eviltongue::motz::aetsch::laugh:
Εν πάση περιπτώσει, έψαξα και βρήκα τη σωστή έκδοση της ταινίας (126 λεπτά, 16:9) και μετάφρασα από την αρχή τους υπότιτλους.
Όποιος ενδιαφέρεται θα τους βρει εδώ ή εδώ.

Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η παλιά Sakkaris records για όσους γνωρίζουν .....

Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να κάνεις παράπονα, προφανώς ούτε οι ίδιοι να γνωρίζουν ότι είναι κομμένη η ταινία, η μήτρες έρχονται από το εξωτερικό και τυπώνονται εδώ.....

το τηλ 210 65 61 850

Και εγώ είμαι φαν του συγκεκριμένου έργου, αλλά το έχω και εγώ με την ίδια κομμένη κόπια! ευτυχώς την έχω και καμιά 20αριά χρόνια σε VHS!!!

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: ZORRO πετσοκομμένος

Και εγώ είμαι φαν του συγκεκριμένου έργου, αλλά το έχω και εγώ με την ίδια κομμένη κόπια! ευτυχώς την έχω και καμιά 20αριά χρόνια σε VHS!!!
Δεν υπάρχει και στο δίκτυο ρε γ@μ@το!!!
Υπάρχει.

Hey oldman

Απ' ότι φαίνεται μόνο αυτή η εταιρεία κατάφερε το ακατόρθωτο για όλους τους "εχθρούς" του Ζορρό. Μόνο η εταιρεία κατάφερε να τον "πετσοκόψει" τελικά....:bang:

Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η παλιά Sakkaris records για όσους γνωρίζουν .....

Έτσι εξηγούνται όλα... λυπάμαι πράγματι για το διαβόητο "ελληνικό δαιμόνιο" που όλα τα γ@μεί και δέρνει γιατί είμαστε υπεράνω όλων των κουτόφραγκων...

Μόνο που οι κουτόφραγκοι μας βάζουν τα γυαλιά στα μάτια κι εμείς νομίζουμε ότι βρέχει, δεν μας φτύνουν. Νισάφι.

ένα DVD ταινίας του 1975: « ZORRO» με τον Αλέν Ντελόν.
Μια και η γυναίκα μου είναι θαυμάστρια του συμπατριώτη της,

στο ίδιο είδος και με τον ίδιο πρωταγωνιστή, να ψάξεις να της βρείς το La Tulipe Noire (1963).
Το είχα δεί το 1965 στο παληό 'ΑΛΟΜΑ' (Χολαργός), στη Μεσογείων.
Αξέχαστο.

Απάντηση: Re: ZORRO πετσοκομμένος

στο ίδιο είδος και με τον ίδιο πρωταγωνιστή, να ψάξεις να της βρείς το La Tulipe Noire (1963).
Το είχα δεί το 1965 στο παληό 'ΑΛΟΜΑ' (Χολαργός), στη Μεσογείων.
Αξέχαστο.

κινηματογραφος ΑΛΟΜΑ ..ειπες ?
ειχα τραβηξει μια φωτογραφια την ημερα που εκλεινε .
ειναι απο τις αγαπημενες μου
θα την βρω ...και την ποσταρω σε λιγο

.

attachment.php
....................ηταν το 1988

ειναι φωτογραφια της φωτογραφιας που ειχα τραβηξει τοτε

attachment.php

ειναι η αρχη του τελους

Attachments

• P1000763.jpg
    P1000763.jpg
    61.5 KB · Views: 47