Zyxel NSA-310 NAS Storage 2TB

Re: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

Μια μόνο μικρή λεπτομέρεια.. ο χρήστης με τον οποίο μπαίνουμε απο windows shares είναι μεν ο pc-guest αλλά το group είναι το nsa220 και όχι everyone όπως εκ παραδρομής έγραψα.. άρα η εντολή για να φτιαχτούν τα δικαιώματα πχ του directory public θα είναι chown -R pc-guest:nsa220 /mnt/HD_a2/public
Καλό είναι αυτό να γίνει για τα public, video, music, photo καθώς αν κατεβάζετε πχ στο public με δικαιώματα στο αρχείο root και έχετε αλλάξει owner μόνο εκεί, θα μπορείτε εκει μέσα να κάνετε τα πάντα αλλά όταν μεταφέρετε ένα αρχείο πχ στο video πιθανόν θα έχετε πάλι θέμα δικαιωμάτων.

με λίγα λόγια για να την πω πολύ πιο απλά την διαδικασία μιας και απ ότι κατάλαβα ήταν δύσκολη..
1) Βάζετε τα αρχεία του ffp (unzip την έκδοση που έγραψα απ το site που έγραψα) σε ένα formatted usb stick μικρού μεγέθους (πχ 1gb) που δεν θα το χρειάζεστε (καθώς θα το χρησιμοποιείτε πλέον μόνιμα για το ffp)
2) Κάνετε reboot (μέσα απ το administration -> shutdown ή κρατώντας πατημένο το power για λίγα sec ώσπου να ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο) έχοντας πάνω το usb stick στην μπροστινή usb θύρα
3) Αν όλα έχουν πάει καλά (θα το καταλάβετε αν μπείτε στο usb stick και έχετε δει αλλαγές... πχ το αρχείο rootfs.tgz που είχατε βάλει πριν θα λείπει πλέον) τότε μετά απο λίγη ώρα (2-5 λεπτά) θα έχετε πρόσβαση μέσω telnet (κατεβάστε το putty για ευκολία απο εδώ http://the.earth.li/~sgtatham/putty/latest/x86/putty.exe
4) Αφού μπείτε με telnet με χρήστη root και password root τότε κάντε copy στον σκληρό του zyxel πχ στο public τα αρχεία curl-7.18.1.tgz και Transmission-2.42-1 απ το site που σας έδωσα.
5) Τρέξτε την εντολή (έστω ότι είναι στο directory public) funpkg -i /mnt/HD_a2/public/curl-7.18.1.tgz και μετά την funpkg -i /mnt/HD_a2/public/Transmission-2.42-1.tgz
αν όλα πάνε καλά τότε σε ελάχιστα sec θα έχουν εγκατασταθεί όλα
6) Δώστε για σιγουριά την εντολή /ffp/start/transmission.sh start
7) Τρέξτε την εντολή
su root -c "transmission-daemon -f -g /mnt/HD_a2/.transmission-daemon -w /mnt/HD_a2/video -t -u user -v password -a 127.0.0.1,192.168.*.*"
Αλλάζοντας το "video" με όποιο directory εσείς θέλετε να κατεβαίνουν τα torrents (πχ public) το "user" με το username που εσείς θέλετε, το "password" με το password που εσείς θέλετε και πιθανόν αν έχετε κάποιο άλλο δίκτυο σπίτι σας και όχι το 192.168.... να θέλετε να το αλλάξετε πχ αν έχετε το 10.x.x.x να θέλετε να αλλάξετε σε 127.0.0.1,10.*.*.*"
Μην ξεχνάτε τα "
8) Αν όλα έχουν πάει καλά θα δείτε ένα κατεβατό που σημαίνει ότι το transmission φόρτωσε και θα μπορείτε να μπείτε στο http://ipτουzyxel:9091 με το username/password που δώσατε..
9) πατήστε cntrl + x να σταματήσετε το process και αλλάξτε τα δικαιώματα των φακέλων ειδικά σε αυτόν που θα κατεβάζετε .. εγώ πχ έχω δώσει τις εντολές (μια κάθε γραμμή και enter) :
chown -R pc-guest:nsa220 /mnt/HD_a2/video
chown -R pc-guest:nsa220 /mnt/HD_a2/music
chown -R pc-guest:nsa220 /mnt/HD_a2/photo
chown -R pc-guest:nsa220 /mnt/HD_a2/public
10) Κάντε reboot και περιμέντε 2-3 λεπτά με το stick πάντα πάνω.. αν όλα έχουν πάει καλά το transmission θα ξεκινάει αυτόματα και μπορείτε να κατεβάσετε το transgui απ το link που έδωσα ώστε να μην μπαίνετε μέσω web.. μέσα απο εκεί μπορείτε αφού συνδεθείτε (δίνοντας την ip , την port και τα username/pass την πρώτη φορά) να αλλάξετε ότι θέλετε όπως την πόρτα, τα upload/download speeds κτλ κτλ.

Αυτά... πιο απλά δεν γίνεται και ούτε vi ούτε τίποτα... :)

9) πατήστε cntrl + x να σταματήσετε το process και αλλάξτε τα δικαιώματα των φακέλων ειδικά σε αυτόν που θα κατεβάζετε .. εγώ πχ έχω δώσει τις εντολές (μια κάθε γραμμή και enter) :

10) Κάντε reboot και περιμέντε 2-3 λεπτά με το stick πάντα πάνω.. αν όλα έχουν πάει καλά το transmission θα ξεκινάει αυτόματα και μπορείτε να κατεβάσετε το transgui απ το link που έδωσα ώστε να μην μπαίνετε μέσω web.. μέσα απο εκεί μπορείτε αφού συνδεθείτε (δίνοντας την ip , την port και τα username/pass την πρώτη φορά) να αλλάξετε ότι θέλετε όπως την πόρτα, τα upload/download speeds κτλ κτλ.

Αυτά... πιο απλά δεν γίνεται και ούτε vi ούτε τίποτα... :)

Μεχρι το 9 ειμαι μια χαρα, συνδεομαι και με gui και μεσω web. Με το ctrl x δεν κανει τιποτα μονο με το ctrl c μονο σωζει καποια πραγματα και κλεινει το process. Μετα μου βγαζει rootnsa310 για εντολη βαζω τα 4 chown δεν μου γραφει κατι αλλο μετα rootnsa310 γραφω exit - reboot με το usb επανω. Μετα το reboot ανοιγω το gui και δεν συνδεεται "connection rest by peer". ξαναμπαινω με ssh "/ffp/start/transmission.sh start" παλι δεν μπαινει με gui, μετα την su root -c "transmission-daemon -f -g /mnt/HD_a2/.transmission-daemon -w /mnt/HD_a2/video -t -u user -v password -a 127.0.0.1,192.168.*.*" βγαζει το κατεβατο και μετα συνδεεται. Τι κανω λαθος, μηπως παραλειπω καποιο σταδιο? Συγνωμη αλλα δεν το εχω καθολου

Μετά το reboot πρέπει να περιμένεις 2-3 λεπτά ακόμα και όταν δείχνει ότι όλα έχουν τελειώσει.. με τον ίδιο οδηγό 2 άλλα παιδιά εδώ μέσα τα κατάφεραν οπότε υπομονή ..
Αν δεις ότι μετά το reboot και αφού αφήσεις να περάσουν 2-3 λεπτά (επιπλέον αφότου τα λαμπάκια δείχνουν ότι έχει ολοκληρωθεί δηλαδή σύνολο 3-4 λεπτά) ακόμα δεν έχεις access τότε μπορείς να βάλεις αυτή την εντολή με το su root σε ένα αρχείο μέσα στο /ffp/start αλλά εκεί θα δυσκολευτείς λίγο καθώς θα το κάνεις με vi.... AN τελικά χρειαστεί οπωσδήποτε να κάνεις κάτι τέτοιο τότε κάνε copy την εντολή su root.... (select όλη την εντολή μέχρι τα " και απλά δεξί click του mouse με putty) , τρέξε vi /ffp/start/transmission2.sh
Θα σου ανοίξει ένα κενό αρχείο, πάτα το i (για να μπεις σε insert mode) και κάνε paste (απλά δεξί click του mouse με putty). Πάτα escape και μετά : και γράψε wq
Θα έχεις βγεί ξανά έξω. Γράψε chmod 777 /ffp/start/transmission2.sh και κάνε reboot και περίμενε όσο χρόνο λέω (συνολικά με το boot 3-4 λεπτά).

ps. άλλαξε τα user και password με τα δικά σου

Μετά το reboot πρέπει να περιμένεις 2-3 λεπτά ακόμα και όταν δείχνει ότι όλα έχουν τελειώσει.. με τον ίδιο οδηγό 2 άλλα παιδιά εδώ μέσα τα κατάφεραν οπότε υπομονή ..
Αν δεις ότι μετά το reboot και αφού αφήσεις να περάσουν 2-3 λεπτά (επιπλέον αφότου τα λαμπάκια δείχνουν ότι έχει ολοκληρωθεί δηλαδή σύνολο 3-4 λεπτά) ακόμα δεν έχεις access τότε μπορείς να βάλεις αυτή την εντολή με το su root σε ένα αρχείο μέσα στο /ffp/start αλλά εκεί θα δυσκολευτείς λίγο καθώς θα το κάνεις με vi.... AN τελικά χρειαστεί οπωσδήποτε να κάνεις κάτι τέτοιο τότε κάνε copy την εντολή su root.... (select όλη την εντολή μέχρι τα " και απλά δεξί click του mouse με putty) , τρέξε vi /ffp/start/transmission2.sh
Θα σου ανοίξει ένα κενό αρχείο, πάτα το i (για να μπεις σε insert mode) και κάνε paste (απλά δεξί click του mouse με putty). Πάτα escape και μετά : και γράψε wq
Θα έχεις βγεί ξανά έξω. Γράψε chmod 777 /ffp/start/transmission2.sh και κάνε reboot και περίμενε όσο χρόνο λέω (συνολικά με το boot 3-4 λεπτά).

ps. άλλαξε τα user και password με τα δικά σου

Επειδη ειμαι στο γραφειο θα το δοκιμασω το μεσημερι. Ακολουθοντας ενα αντιστοιχο topic εδω http://forum.nas-central.org/viewtopic.php?f=249&t=5153 εκτελοντας την εντολη sh -x /ffp/start/transmisison.sh start μου δινει sh: can't open /ffp/start/transmission.sh. Τωρα δεν ξερω αν σε βοηθαει να καταλαβεις τι μπορει να πηγαινει στραβα. Τελος παντων θα δοκιμασω και θα δω τι γινεται. User pass αλλαξα (δεν ειναι τα ιδια που κανω loginn στο Nas)

Last edited:

σκετο /ffp/start/transmission.sh start χρειάζεται αλλά αν το έκανες μια φορά και αν σου ξεκίνησε δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις πλέον εφόσον θα είναι στο /ffp/start θα ξεκινάει αυτόματα στο boot.. θεωρητικά αφού σου έπαιξαν όλα αν κάνεις λίγο υπομονή μετά το boot θα είσαι οκ (δεν νομίζω να χρειάζεται η μανούρα με το transmission2.sh) ... σε καμιά περίπτωση όμως μην βγάζεις το usb stick καθώς αν δεν το έχεις κατά το boot το transmission δεν θα ξεκινήσει καθόλου ενώ αν το βγάλεις μετά το boot τότε μετά απο λίγο το transmission θα σταματήσει να δουλεύει.

Δεν γίνετε τίποτα. Τοπικά ανοίγει η σελίδα του router αλλά μέσω ιντερνέτ δεν γίνετε τπτ. Κάτι μάλλον κάνω λάθος αλλά δεν μπορώ να βρω τι.

Και εγώ το ίδιο θέμα έχω.

Εγώ έχω το Thomson TG585 v7 και αν και έχω ενεργοποιήσει το uPnP και το έχω τσεκάρει ότι λειτουργεί από άλλες συσκευές του εσωτερικού δικτύου μου (laptop), με το Zyxel φαίνεται να μην συνεργάζεται...
Δεν μου εμφανίζει καθόλου WAN αλλά ούτε και τα σχετικά (που θα έπρεπε να εμφανίζει με το uPnP)...
Υποψιάζομαι ότι επειδή το Zyxel είναι συνδεδεμένο μέσω gigabit ethernet switch με το router δεν μπορεί να λειτουργήσει το uPnP...
Υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Τι λέτε εσείς;

Στο 2ο menu του network δεν εχει πουθενά IP. ουτε 0.0.0.0. Στην τρίτη επιλογή PPPoE είναι που βγάζει μηδενικές IP. Εκεί τι βαζουμε?

Και εγώ είμαι thomson tg585 -> tplink gigabit->nas

Σωστός ο craven...
Είμαι κι εγώ στο γραφείο τώρα, αλλά θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι και θα σας ενημερώσω.
Έχω χρόνια να ασχοληθώ με linux, αλλά οι οδηγίες μου φάνηκαν αναλυτικότατες και πλήρεις. Αν δεν τα καταφέρω, τότε πολύ απλά το transmission δεν είναι για μένα και θα μείνω με το client που έχει.
Ευχαριστούμε για τις οδηγίες.

Απάντηση: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

Αγαπητέ φίλε craven, χωρίς να έχω δοκιμάσει ακόμα τις οδηγίες σου οφείλω να εκφράσω τα ευχαριστήριά μου για το άτομό σου που παρέθεσες με τέτοια λεπτομέρεια και επιμονή τις οδηγίες εγκατάστασης του Transmission στο NSA310...
Ασχολούμαι με αυτό το πράγμα (χωρίς καμία επαφή με linux κώδικα στο παρελθόν) εδώ και 1 εβδομάδα χωρίς να έχω καταφέρει κάτι...
Το μόνο που έμαθα καλά είναι βασικές εντολές linux (κάτι δεν είναι και αυτό;)...
Μόλις επέστρεψα σπίτι από εκτός και βάζω μπρος τη διαδικασία...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη μέθοδό σου...
Θα είμαι online για ενημέρωση!!!

Και πάλι σε ευχαριστούμε πολύ!!!

Απάντηση: Re: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

Μην κατεβάσετε έκδοση του 2012 καθώς θα είναι πιθανότατα το 0.7... εγώ κατέβασα το FFPStick-2011-07-15.zip
Έχω να σημειώσω ότι μπορούμε να κατεβάσουμε την τελευταία έκδοσή του αλλά πρέπει να αλλάξουμε μέσω κάποιου text editor μια ρύθμιση στο αρχείο του FFP after_booting.sh πριν την εγκατάστασή του...
Η τιμή που αλλάζουμε από το αρχείο after_booting.sh είναι η FFPVERSION=auto σε FFPVERSION=0.5...
Έτσι εγκαθιστούμε την έκδοση 0.5 που είναι συμβατή με τον Transmission που θέλουμε!

Τα περνάτε κάπου (πχ στο public) και τα κάνετε install με αυτή την σειρά όπως λέει το site με το funpkg (μέσω telnet θα την τρέξετε την εντολή μια χαρά).

Αν τα περάσεις στο φάκελο public, πώς θα το δει να τα τρέξει το ffp;
Αυτό δεν το "πιάνω"...

5) Τρέξτε την εντολή (έστω ότι είναι στο directory public) funpkg -i /mnt/HD_a2/public/curl-7.18.1.tgz και μετά την funpkg -i /mnt/HD_a2/public/Transmission-2.42-1.tgz

οπου και να τα βάλεις στο βήμα 5 γραφεις το path τους. Αρα δεν εχει σημασία που 8α τα βάλεις στο βήμα 4 αρκεί να το γράψεις σωστά στο βήμα 5.

1) το πρόβλημα δεν είναι να δει ότι το ffp απλά είναι 0.5, το πρόβλημα είναι ότι το 0.7 έχει updated libraries!! δηλαδή στο /lib πχ το libssl είναι 1.0.0 αντί για 0.9.8 και άντε για κάποιον που σκαμπάζει αυτό λύνεται με symlink, μετά θα σκάσουν ένα ακόμα κάρο πράγματα. Πιθανόν να δουλέψει αν κατέβει το σωστό transmission tgz (υπάρχει για έκδοση 0.7 σε arm και oarm μορφή) αλλά γιατί να κάνει κάποιος πειράματα αφού 0.5 με την έκδοση που είπα παίζει μια χαρά ?:)
2) αν το περάσεις στον φάκελο public, εφόσον έχεις κάνει την διαδικασία και έχεις ενεργοποιήσει το telnet (ΌΧΙ μέσω backdoor αλλά μέσω ffp) τότε τον σκληρό όπως γράφω θα τον βλέπεις στο /mnt/HD_a2 δηλαδή αν κάνεις cd /mnt/HD_a2 θα δεις και τον φάκελο public.. οπότε αν κάνεις ένα copy paste τις εντολές που έδωσα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

1) Βάζετε τα αρχεία του ffp (unzip την έκδοση που έγραψα απ το site που έγραψα) σε ένα formatted usb stick μικρού μεγέθους (πχ 1gb) που δεν θα το χρειάζεστε (καθώς θα το χρησιμοποιείτε πλέον μόνιμα για το ffp)
2) Κάνετε reboot (μέσα απ το administration -> shutdown ή κρατώντας πατημένο το power για λίγα sec ώσπου να ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο) έχοντας πάνω το usb stick στην μπροστινή usb θύρα
3) Αν όλα έχουν πάει καλά (θα το καταλάβετε αν μπείτε στο usb stick και έχετε δει αλλαγές... πχ το αρχείο rootfs.tgz που είχατε βάλει πριν θα λείπει πλέον) τότε μετά απο λίγη ώρα (2-5 λεπτά) θα έχετε πρόσβαση μέσω telnet (κατεβάστε το putty για ευκολία απο εδώ http://the.earth.li/~sgtatham/putty/latest/x86/putty.exe
4) Αφού μπείτε με telnet με χρήστη root και password root τότε κάντε copy στον σκληρό του zyxel πχ στο public τα αρχεία curl-7.18.1.tgz και Transmission-2.42-1 απ το site που σας έδωσα.
αν όλα πάνε καλά τότε σε ελάχιστα sec θα έχουν εγκατασταθεί όλα
6) Δώστε για σιγουριά την εντολή /ffp/start/transmission.sh start
7) Τρέξτε την εντολή
su root -c "transmission-daemon -f -g /mnt/HD_a2/.transmission-daemon -w /mnt/HD_a2/video -t -u user -v password -a 127.0.0.1,192.168.*.*"
Αλλάζοντας το "video" με όποιο directory εσείς θέλετε να κατεβαίνουν τα torrents (πχ public) το "user" με το username που εσείς θέλετε, το "password" με το password που εσείς θέλετε και πιθανόν αν έχετε κάποιο άλλο δίκτυο σπίτι σας και όχι το 192.168.... να θέλετε να το αλλάξετε πχ αν έχετε το 10.x.x.x να θέλετε να αλλάξετε σε 127.0.0.1,10.*.*.*"
Μην ξεχνάτε τα "
8) Αν όλα έχουν πάει καλά θα δείτε ένα κατεβατό που σημαίνει ότι το transmission φόρτωσε και θα μπορείτε να μπείτε στο http://ipτουzyxel:9091 με το username/password που δώσατε..
Αν αφήσω το username και το password απείραχτο θα μου εμφανίζει

403: Forbidden

Unauthorized IP Address.

Either disable the IP address whitelist or add your address to it.

If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.

If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details

σε κάθε χτύπημα της 9091 με τον Transmission;
Γιατί ακολουθώντας κατά γράμμα όλες τις παραπάνω οδηγίες, χωρίς να ορίζω τίποτα από φακέλους αλλά και username και password δεν κάνω δουλειά...

Λοιπον επανερχομαι. Η εντολη wq δεν λειτουργει μεσα στο vi (το ειχα προσπαθησει και με το πρωτο οδηγο σου) λεει q is not implemented γιατι "either the file is write protected, or it doesn't belong to the user that is trying to change it". Λυνεται οταν εισαι logged σαν root με την εντολη " :x! " χωρις τα " ". Δλδ μεσα στο vi αφου κανεις copy/paste esc/ :x! / chmod 777 /ffp/start/transmission2.sh / exit /reboot Drum drum drum drum VOILAAAAAA. Αν μπορεις βαλτα στον οδηγο σου μηπως παθει κανεις το ιδιο. Τωρα τι γινεται με τα δικαωματα δεν ξερω και μου το εκανε αυτο

Καμία φωτογραφία από το transmission πάνω στο 310?

Και μερικές ερωτήσεις ακόμα:
o client του 310 τι παθαίνει μετά την αλλαγή? Εμφανίζεται η εξαφανίζεται?
Αν κατάλαβα καλά το Τρανσμισσιον εγκαθίσταται στο usb στικ. Αφαιρώντας το έχουμε καθαρό firmware? (το αναφέρω για πιθανή χρήση της εγγύησης)

Απέτυχα πολύ νωρίς, στη σύνδεση με telnet με το putty... Οπότε εγκαταλείπω και μένω με τον client του 301.
Καλή τύχη σε οποιον άλλο προσπαθήσει.

Προσπάθησε μέσα από τον commander των windows... με εντολή telnet και την ip του zixel σου...
Δεν είναι κάτι δύσκολο...
O putty με δυσκόλεψε κι εμένα!

Θα γραψω τι εκανα μετα μηπως βοηθησει καποιον. Παντως πιστευω στην περιπτωση μου πως υπαρχει προβλημα με τα δικαιωματα . Τι εννοω οταν ξεκιναει το transmission φτιαχνει το αρχειο αλλα δεν εχει τα δικαωματα να το σωσει στο mnt/HD_a2/. Οποτε οταν κανω reboot το nas δεν βρισκει μεσα στο ffp/start το transmission2.sh. Γιαυτο καθε φορα που ετρεχα την εντολη su root.... ξεκινουσε αλλα μετα το reboot τιποτα. Δεν ξερω αν καταλαβε κανεις τι εννοω, μπορει να κανω λαθος και στην σκεπτικο μου. Τεσπα θα επανελθω μετα με τα βηματα που ακουλουθησα

Δεν γίνεται τίποτα... μα τόσο λάθος διαβάζω τις οδηγίες;
Έχω κάνει reset αλλά και fresh initialization στο δίσκο του nsa, έχω κάνει από την αρχή όλη τη διαδικασία με φρέσκο ffp και πάλι τίποτα...
Είναι δυνατόν;
Τι μου διαφεύγει;

Code:
/ # login

nsa310 login: root
Password:
No mail.
root@nsa310:~# transmission-daemon
root@nsa310:~# su root -c "transmission-daemon -f -g /mnt/HD_a2/.transmission-da
emon -w /mnt/HD_a2/video -t -u user -v password -a 127.0.0.1,192.168.*.*"
[19:38:19.208] Transmission 2.42 (13028) started (session.c:718)
[19:38:19.209] RPC Server Adding address to whitelist: 127.0.0.1 (rpc-server.c:8
03)
[19:38:19.209] RPC Server Adding address to whitelist: 192.168.*.* (rpc-server.c
:803)
[19:38:19.209] RPC Server Serving RPC and Web requests on port 127.0.0.1:9091/tr
ansmission/ (rpc-server.c:997)
[19:38:19.209] RPC Server Whitelist enabled (rpc-server.c:1001)
[19:38:19.209] RPC Server Password required (rpc-server.c:1004)
[19:38:19.209] Couldn't bind port 51413 on 0.0.0.0: Address already in use (Is a
nother copy of Transmission already running?) (net.c:365)
[19:38:19.209] UDP Couldn't bind IPv4 socket (tr-udp.c:260)
[19:38:19.210] DHT Generating new id (tr-dht.c:309)
[19:38:19.210] Using settings from "/mnt/HD_a2/.transmission-daemon" (daemon.c:4
88)
[19:38:19.210] Saved "/i-data/f3c9b442/.transmission-daemon/settings.json" (benc
ode.c:1721)
[19:38:19.210] transmission-daemon requiring authentication (daemon.c:508)
[19:38:19.210] Port Forwarding (NAT-PMP) initnatpmp succeeded (0) (natpmp.c:72)
[19:38:19.210] Port Forwarding (NAT-PMP) sendpublicaddressrequest succeeded (2)
(natpmp.c:72)
[19:38:21.228] Port Forwarding (UPnP) Found Internet Gateway Device "http://192.
168.1.254:80/upnp/control/igd/wanpppc_1_1_1" (upnp.c:113)
[19:38:21.229] Port Forwarding (UPnP) Local Address is "192.168.1.101" (upnp.c:1
15)
[19:38:26.278] Port Forwarding (UPnP) Port forwarding through "http://192.168.1.
254:80/upnp/control/igd/wanpppc_1_1_1", service "urn:schemas-upnp-org:service:WA
NPPPConnection:1". (local address: 192.168.1.101:51413) (upnp.c:221)
[19:38:26.279] Port Forwarding (UPnP) Port forwarding successful! (upnp.c:224)
[19:38:26.279] Port Forwarding Forwarded (port-forwarding.c:93)