Zyxel NSA-310 NAS Storage 2TB

Re: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

θελω να εχω απευθεια προσβαση μεσω ιντερνετ στα αρχεια μου. με ποιο προγραμμα ή με ποιον τροπο προτεινετε?

γιατι εχασα το zyxel σαν συσκευη απο το δικτυο μου?
εχω ανοιχτα τα παντα απο μοιρασμα αρχειων στα windows 8.1 και δεν εχει αλλαξει κατι απο την τελευταια φορα που το εβλεπα κανονικα.
εμφανιζεται μονο ως media device και εχει εξαφανιστει ως computer,κατι που βολευε στην αναπαραγωγη αρχειων στο Pc.
εκανα ρισταρτ στο zyxel,τσεκαρα στα windows οτι εχει σχεση με μοιρασμα και προσβαση και μοιαζουν ολα οκ.
τι παιχτηκε..?

Untitled-2.jpg

Απάντηση: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

Μπορει να σου φανει αστειο, αλλα μια φορα που μου το εκανε κι εμενα και ειχα φαει τον κοσμο να δω τι φταιει, ηταν τελικα το τροφοδοτικο το οποιο δεν πατουσε καλα στο πολυμπριζο.

Μαλλον δεν πρεπει να τροφοδοτειται σωστα ο σκληρος σου.
Οταν το πιανεις, νιωθεις οτι δουλευει;

ενα laptop με windows 10 και Public network,το βλεπει κανονικα σαν pc.
εγω με win 8.1 και Private network(το οποιο δεν αλλαζει)το εχασα...

Πήγαινε στον Explorer (Εξερεύνηση των Windows) και γράψε το όνομα του NAS. Μου φαίνεται πως το default είναι \\NSA310 (ή όπως αλλιώς το έχεις ονομάσει).

ή

Κατέβασε το Zyxel NAS Starter Utility 2.10 και τρέξτο. Θα στο βρει και θα στο κάνει map.
http://www.zyxel.com/uk/en/support/...939&tab=Software&pname=NSA310&mtname=Software

ή

πήγαινε σε έναν browser, γράψε την ip του NAS και κάνε login. Μετά κάνε του μέσα από εκεί, reboot.

Πήγαινε στον Explorer (Εξερεύνηση των Windows) και γράψε το όνομα του NAS. Μου φαίνεται πως το default είναι \\NSA310 (ή όπως αλλιώς το έχεις ονομάσει).

ή

Κατέβασε το Zyxel NAS Starter Utility 2.10 και τρέξτο. Θα στο βρει και θα στο κάνει map.
http://www.zyxel.com/uk/en/support/...939&tab=Software&pname=NSA310&mtname=Software

ή

πήγαινε σε έναν browser, γράψε την ip του NAS και κάνε login. Μετά κάνε του μέσα από εκεί, reboot.

μεσα απο τον browser το βλεπω κανονικα.σαν Pc δεν μπορω να το δω.υπηρχε και εξαφανιστηκε.
δεν ξερω εαν εχει να κανει με το Private network των 8.1,αλλα καποιο μπερδεμα εχει γινει σιγουρα..

Και κανένα firewall μπορεί να το κόβει.

Κάνε απενεργοποίηση-ενεργοποίηση την σύνδεση σου στο δίκτυο (του PC).

Last edited:

Ότι έχει να κάνει είναι με το pc σου, η μπήκε κάποιο πρόγραμμα και κάτι άλλαξε η είναι στις ρυθμίσεις του δικτύου του υπολογιστή σου, προφανώς δεν θα βλέπεις και κανένα άλλο υπολογιστή σε αυτό το μενού άρα ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις του δικτύου.

Και κάτι ακόμα που μου ρθε, κλείσε και ξανάνοιξε ότι δικτυκά hub, router, switch έχεις. Κάτι μπορεί να έχει σκαλώσει.

Αυτό το πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει και εγώ και πάντα το λύνω με κάτι από τα παραπάνω που αναφέρω.

Οι φάκελοι σου μοιράζονται ή όχι?

Αυτό το πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει και εγώ και πάντα το λύνω με κάτι από τα παραπάνω που αναφέρω.

Οι φάκελοι σου μοιράζονται ή όχι?

ο κοινος φακελος που εχω φτιαξει για να μοιραζομαι αρχεια μεσα στο τοπικο δικτυο,
ειναι σε αυτον που δεν βλεπει το nas(τον desktop δηλαδη)και εμφανιζεται κανονικα στο laptop μεσω δικτυου.
οπως επισης το laptop με 10αρια,βλεπει και σαν pc το zyxel.

Όταν πας εδώ σε αυτό το παράθυρο, μήπως τα Windows σου εμφανίζουν μία μπάρα στην επάνω μεριά που να σου λέει για μοίρασμα αρχείων και αν θέλετε να το ενεργοπιήσετε?

attachment.php