Zyxel NSA-310 NAS Storage 2TB

Re: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

Όταν πας εδώ σε αυτό το παράθυρο, μήπως τα Windows σου εμφανίζουν μία μπάρα στην επάνω μεριά που να σου λέει για μοίρασμα αρχείων και αν θέλετε να το ενεργοπιήσετε?

attachment.php

οχι Σακη-τα εχω κανει ολα αυτα.που θα μου παει-θα το βρω..

Απάντηση: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

Αλλαξα σκληρο και εκανα την εγκατασταση του transmission μεσα απο το application package του nas.
Πρωτη φορα το εκανα με αυτον τον τροπο γιατι το ειχα κανει παλιοτερα μεσω telnet και το ειχα αφησει ετσι.

Μου εκανε εγκατασταση τον transmission, στο directory, admin->download->transmission
Μπορω να δηλωσω τα αρχεια που κατεβαζω να ειναι σε διαφορετικο φακελο πχ video->movies ή πρεπει να ειναι στο ιδιο directory που ειναι ο transmission;

Αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με κατέβασμα easybytez? Είχα λίγο καιρό να το χρησιμοποιήσω και δεν καταβάζει όλα τα links που του δίνω ενώ είναι ενεργά (παλιότερα δεν είχα πρόβλημα). Το ίδιο μου κάνει και στο καινούργιο nas540 που πήρα. Αντίθετα στο synology κατεβαίνουν κανονικά.

Καλημέρα, το ίδιο και εγώ, από την στιγμή που έκαναν update στο firmware και το pyload έχει αυτά τα προβλήματα.

Καλησπερα, πριν 2 μερες πηρα το zyzel nsa325v2 και εχω το εξης θεμα αν θα μπορουσε καποιος να βοηθησει...
εχω εναν εξωτερικο σκληρο και θελω να μεταφερω καποια αρχεια απο αυτον στον εσωτερικο του nas... Ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος? το κουμπι copy/sync φανταζομαι δεν μου κανει γιατι θελω να μεταφερω συγκεκριμενους φακελους κ οχι ολο το περιεχομενο του εξωτερικου σκληρου.

Καλησπέρα, τι εννοείς πως θα τα μεταφέρεις? θα μπεις στην ip του NSA και αφού περάσεις τον κωδικό στο μενού θα πατήσεις την επιλογή File Browser, από εκεί θα μεταφέρεις ότι αρχεία και σε όποιον δίσκο θες.

Δηλαδη ο καλυτερος τροπος ειναι αυτος εδω μεσω του file browser και με drag and drop κανεις τις μεταφορες που θελεις...σωστα?
8bPjezj.png

Re: Απάντηση: ZYXEL NSA-310 NAS STORAGE 2TB

Αλλαξα σκληρο και εκανα την εγκατασταση του transmission μεσα απο το application package του nas.
Πρωτη φορα το εκανα με αυτον τον τροπο γιατι το ειχα κανει παλιοτερα μεσω telnet και το ειχα αφησει ετσι.

Μου εκανε εγκατασταση τον transmission, στο directory, admin->download->transmission
Μπορω να δηλωσω τα αρχεια που κατεβαζω να ειναι σε διαφορετικο φακελο πχ video->movies ή πρεπει να ειναι στο ιδιο directory που ειναι ο transmission;

Φυσικά και μπορείς.... μέσα από το ίδιο το Transmission GUI

Καλημέρα, το ίδιο και εγώ, από την στιγμή που έκαναν update στο firmware και το pyload έχει αυτά τα προβλήματα.
Άντε τώρα να βρεις άκρη με το άθλιο support τους.

Άντε τώρα να βρεις άκρη με το άθλιο support τους.

Και λίγα λες...
Τους είχα στείλει κάποτε ένα πρόβλημα που είχα, με την αναθάθμιση του πακέτου του squeezebox server. Μου απάντησαν, από την ελληνική αντιπροσωπεία, να ρωτήσω στο e-shop που το αγόρασα!!!
Όταν τους απάντησα ότι δε μπορώ να φανταστώ πως θα με βοηθήσουν από το e-shop, απλά με αγνόησαν.

Ποια ειναι η normal θερμοκρασια που πρεπει να βλεπουμε για cpu;
εγω βλεπω απο 42 εως 50...που αρχιζουμε να ανησυχουμε;

Καλημέρα, έγινε αναβάθμιση στο plugin του EasybytezCom στο pyload και η πρώτη δοκιμή πήγε πολύ καλά, ελπίζω να διόρθωσαν το πρόβλημα.

Καλημέρα. Σας διάβασα πριν αγοράσω τον nsa310, και πραγματικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Τον έχω ένα χρόνο τώρα και όλα δουλεύουν ρολόι. Οπότε είχα πρόβλημα ερχομού εδώ.
Δυστυχώς εδώ και 2 μέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα που δε μπορώ να λύσω. Για αυτό και γράφτηκαν στην παρέα σας.
Είχα ένα παλιό fritzbox router και μέσω switch συνδεδεμένα το nsa την lgtv και τον wd live tv player. Ολα δούλευαν τέλεια έβλεπε ο wd player τα network shares του nsa και έβλεπα κι εγώ τις ταινιουλες μου.
Πριν 2 μέρες άλλαξαν το ρουτερ με ένα της ίδιας εταιρίας Fritz box 7270.
πλέον ο WD βλέπει όπως και πριν κανονικά τους καταλόγους και τους φακέλους αλλά όταν ζητάω να παίξει την ταινία δείχνει να φορτώνει φορτώνει...... Και δε σταματάει ποτέ.....
Στο YouTube συνδέεται κανονικά.
Ταινίες μπορώ να δω από τον nsa στο ταμπλετ,υπολογίστη κ.λ.π.
Ο twonky είναι ενεργοποιημενος.
Δεν ξέρω τι να κάνω. Τα shares δεν πειραχτηκαν απο την αλλαγή.
Τι να κάνω; ριξτε ιδεές σας παρακαλώ, έχω απελπιστει.

Εχεις κανει reserve τις ip όπως ηταν και στο παλιο το router;
Μηπως εχει γινει καποιο conflict.

Εβαλαν καρφωτες ip ίδιες με τις παλιές. Το wd βλέπει κανονικά δίκτυο και nsa καθώς και τον κατάλογο με τις ταινίες, άλλα δε τις φορτώνει να τις παίξει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σα να μην τις στέλνει ο twonky server;

Τσέκαρε μέσα από το nas ή από το twonky, δεν θυμάμαι, αν είναι share οι φάκελοι του twonky