Αυτό το καφεδάκι πάντως δεν ειναι medium/dark roast, σαν και αυτά που έψαχνες Ιάσωνα. Αν σου άρεσε πάει να πει οτι κάτι δεν κανεις καλά με την παρασκευη των καφέδων που έχεις δοκιμάσει. Το οτι μπορεί να ειναι 1:3, δεν τον κάνει απαραίτητα λιγότερο όξινο η’ ευκολοπιοτο.
Όχι, το διατύπωσα ατυχώς. Δεν μου άρεσε καθόλου, απλά ήταν λιγότερο 'βίαιος' ως προς την οξύτητα, γι'αυτό έγραψα ότι μάλλον φταίει η αραίωση. Η γεύση πάλι είναι τελείως εκτός από αυτό που ψάχνω.
Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα είχα κάθε μέρα στο ντουλάπι μου έναν τέτοιου τύπου (light προς medium) για latte/capuccino κι έναν ιταλικό medium προς dark για εσπρεσσάκια. Επειδή όμως μόνο εγώ πίνω τέτοια πράγματα, μάλλον θα μπαγιάτευαν κι οι δυο, οπότε μάλλον θα πρέπει κάθε φορά να επιλέγω έναν εκ των δυο για τις επόμενες δυο βδομάδες.