Kosh
Μέλος Σωματείου
Re: Καλοκαίρι με Ψησταρίες Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?
μπηκε στα ΠΟΛΥ ΥΠΟΨΙΝ.
Ειναι και μαζεμενη.....και σε καλη τιμη.
μπηκε στα ΠΟΛΥ ΥΠΟΨΙΝ.
Ειναι και μαζεμενη.....και σε καλη τιμη.
Μπάμπη μου,καλές οι υγραερίου,αλλά θες και το μισό μπαλκόνι-αν έχεις τόσο μεγάλο-να τις τοποθετήσεις.
Για τις δε μπουκάλες,τα έγραψα και πιο πάνω.
...(αν και εγω βαριεμαι την προμηθεια με τα γκαζια κλπ)
Μπάμπη η τελευταία μόδα είναι οι ψησταριές Pellet που η καύσιμη ύλη δίνει εξτρα μυρωδιά στα ψητά , γινονται καπνιστά !
Αμερικανιές :flipout:
Την έχω και εγώ και έχει βγάλει με το παραπάνω τα - λίγα - χρήματα της. Καλύπτοντας με λαδόκολλα τον δίσκο που μαζεύει τα λίπη το μόνο που μένει για καθάρισμα είναι η σχάρα. Μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν ενδείκνυται για πολλά άτομα, το πολύ 6 με 7, λόγω του πιο αργού χρόνου ψησίματος και της μικρότερης επιφάνειας.Λοιπόν...
Έχω στην αυλή μπάρμπεκιου-το οποίο εδώ και 4 χρόνια είναι άκαφτο και είχα μέχρι πρότινος στο μπαλκόνι μία Weber υγραερίου και για μέσα στο σπίτι μία ηλεκτρική Delonghi τις οποίες χάρισα.
Γιατί τις χάρισα και γιατί το μπάρμπεκιου είναι άκαφτο 4 χρόνια;
Ηλεκτρική ψησταριά "ΤΟ ΘΑΥΜΑ".
https://thayma.com.gr/
Όπως διαφημίζεται "ψήνει όπως τα κάρβουνα" και είναι κατά 95% αλήθεια!
Από την ονομασία καταλαβαίνεις ότι είναι Ελληνικής κατασκευής με ότι αυτό συνεπάγεται.
Άκομψες ενώσεις με κίνδυνο να κοπείς (εγώ κόπηκα μόνο την πρώτη φορά που έψησα εκεί,από εκεί και μετά,πρόσεχα).
Κατά τα άλλη,είναι πανεύκολη στην χρήση και την χρησιμοποιώ αν όχι κάθε μέρα,μέρα παρά μέρα και κάθε Σαββατοκύριακο.
Η πρώτη μου αποκτήθηκε πριν 5 χρόνια με διαστάσεις 50 Χ 30.
Την χάρισα στον μπογιατζή μου πριν ένα μήνα-το ξέρω είμαι κουβαρντόπαιδο- γιατί αγόρασα το "νέο μοντέλο" η οποία είναι όλη ανοξείδωτη και επέλεξα και την μεσαία διάσταση που πιστεύω είναι ιδανική (60Χ32).https://thayma.com.gr/ilektrikes-ps...ato-meros-se-diafores-diastaseis-kai-typous-1
Κάνει απίστευτο ψήσιμο,πάρα πολύ γρήγορα (καμία μα καμία σχέση με την Delonghi),χωρίς πολλά-πολλά σε προετοιμασίες.
Θα μου πεις ότι το ίδιο κάνει και το υγραέριο.
Ίσως,αλλά δεν θέλω να έχω άγχος πότε θα μου τελειώσει η μπουκάλα,ούτε να καβατζάρω μπουκάλες.
Γυρίζεις από την δουλειά,ανάβεις τους διακόπτες της και σε 20 το πολύ λεπτά,τρως.
Πολλές φορές έχω κοντεψει να αγοράσω ψησταριά και τελευταία στιγμή το μετανιώνω βλέποντας διάφορους φίλους.
Ο λόγος είναι ότι μια ζωή ο ψηστης είναι ο δούλος. Όλοι οι άλλοι στρογγυλοκαθονται και περιμένουν.....και στο τέλος χορταινεις από τσιμπολογηματα.
Το απεχθανομαι όσο δεν πάει.
Δεν βρίσκω καμία ψυχαγωγία.
Μπάμπη και στο Ξηρόμερο γκαζιού έχεις ??
Πολλές φορές έχω κοντεψει να αγοράσω ψησταριά και τελευταία στιγμή το μετανιώνω βλέποντας διάφορους φίλους.
Ο λόγος είναι ότι μια ζωή ο ψηστης είναι ο δούλος. Όλοι οι άλλοι στρογγυλοκαθονται και περιμένουν.....και στο τέλος χορταινεις από τσιμπολογηματα.
Το απεχθανομαι όσο δεν πάει.
Δεν βρίσκω καμία ψυχαγωγία.
Φιλοι ψηστες παντως θεωρουν την Broil King την mercedes των ψησταριων υγραεριου.
Μακραν.
Αυτη με τα 50cm είναι 2800 Watt και η 60άρα,3000 Watt.αυτο με το να ψηνεις μυρωδατα εξω ειναι μεγαλη υποθεση
καταρχην εκτος των μυρωδιων γλυτωνεις ολη την λαντζα ταψια σχαρες εσωτερικο φουρνου κοκ.....
Σωκρατη τι αντισταση εχει σε watt ξερεις ? αν ειναι σχετικα οικονομικη στην χρηση της εννοω (αν και εγω βαριεμαι την προμηθεια με τα γκαζια κλπ)