costas_
Supreme Member
Εχω περάσει και εγώ από τα βαρέλια και τους κομμένους θερμοσίφωνες, την τσίκνα και τα κοψίδια, τα λουκάνικα και την λίγδα του καμμένου λίπους. Όμως για να κρατήσουμε λίγο και το μέτρο, πρέπει να διαβάζουμε και τι λένε και οι επιστήμονες με τις έρευνες και τις μελέτες τους. Καλό μας κάνει. Ας ακούσουμε λοιπόν τις συστάσεις, που λένε για γρήγορο μαγείρεμα στην σχάρα, ελεγχόμενη θερμοκρασία, αποφυγή κάρβουνου και μαρινάρισμα πριν. Δεν είπα ότι το υγραέριο είναι καλύτερο από άλλες μεθόδους πχ το βράσιμο, τον ατμό, την κατσαρόλα κλπ. Αλλά με την ψησταριά υγραερίου έναντι του κάρβουνου, το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να ελέγξεις εύκολα την θερμοκρασία ψησήματος και να την κρατήσεις στους 190-200 βαθμούς, όπως και στον φούρνο δηλαδή.